2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O sertleşme bende de oluyor. Hatta yorulunca çoğalıyor. Normal doğum yapmadığım için bende sancı bilmiyorum. İnşallah vaktinde gelirler canım sen yine de sakın ol cnm

Bugün gördüm aynısından e bebekte 75 civarıydı ben almadım üç parça kullanıcaksın sadece dediler, ateş ölçer, tırnak masakası, birin çekeceği okadar

Bana alışveriş yaptigim magazadaki adam set gereksiz dedi.Ben de chicco nun 2li tarak setini aldim bir de Nuk un tirnak makasini o kadar .Zaten bunun icinden cikan ateş olcer ise yaramaz .Burun aspiratoru de tekli satiliyor.
Banada hepsi gerekli gibi gelmedi alınıp bosuna dolap beklicekler gibi. Bende sadece tıtnak masakası ateş ölçer alıyım en iyisi

Günaydın. Ben babe kullandım oglanlarda konak yapmayan şampuan ve vücut yıkama yağı var. Birde yaz olduğundan losyon daha iyi kışın yağ daha iyi olur

Sırtını ayağını sıcak tut cnm hatta ayak altına sıcak su köy iyi geliyor ben çok usuturum böyle geciyor

Günaydın kızlar
Gece çok geç yatmamıza rağmen yine uyuyamadım. Belim inanılmaz ağrıyor. Bugünlerde geçecek umuduyla başlıyorum güne :)
Bel icin destek köşesi gibi birşey vardı hamilelere. Görümcem kullanmıştı birde otururken mutlaka sırtına minder köy boş kalmasın cnm

bahsettiğin ağrıların aynısı bende de var canım 2 gün önce nst ye gittim ama sancı çıkmadı
nst fotosu atabilir misin merak ettim sancn kaç çıkıyor

Haftaici çalıştığım icin değişiklik olsun istedik ama yaramadi fazla .Gerci cok uzun kaldik 2 3 saatte donsek bir sey olmazdi
Evde de sıkılıyor insan hava alalım diye dün markete gittim bende valla eve geldim yarım saat uyudum ancak dinlendim. Artik hayal gezmeler

Evde de sıkılıyor insan hava alalım diye dün markete gittim bende valla eve geldim yarım saat uyudum ancak dinlendim. Artik hayal gezmeler
Bugun de iftardan sonra cikcaz.Cunku yemek yedikten sonra 15 dk da olsa yurumem lazim degilse nefes alamiyorum.

Bel icin destek köşesi gibi birşey vardı hamilelere. Görümcem kullanmıştı birde otururken mutlaka sırtına minder köy boş kalmasın cnm
Otururken zaten sürekli sırtımda koltuk yastığı var canım o olmasa hiç rahat edemem. Uyurken sırtıma ne koyarsam koyayım rahat edemiyorum. Yan yatmaya alışkın olmadığım için sanırım çok zorlandım.

Bugun de iftardan sonra cikcaz.Cunku yemek yedikten sonra 15 dk da olsa yurumem lazim degilse nefes alamiyorum.
Yürü tabi ki cnm abartı olmamak kaydıyla iyidir yurumek birde yemekten kalkmadan hemen bir maden suyu iç çok iyi geliyor ekmek pilav ve makarnalar uzak dur.

Hoşbuldum teşekkürler. İlk bebeğim benim. Hazırlıklar bitti sayılır. Mobilyalar kuruldu. Herşeyimiz tamam. Kıyafetler herşey yıkandı ütülenecek sadece.
Oh iyi günlerde kullansın cnm ilkler çok güzel çok heyecanlı olur. Ayrıca ikinci olunca ilk cokbtecrubesizmiism dersin hep. Benim 3. Oğlum geliyor hayırlısıyla. Rabbim hepimizi sağlıkla kavustursun

Oh iyi günlerde kullansın cnm ilkler çok güzel çok heyecanlı olur. Ayrıca ikinci olunca ilk cokbtecrubesizmiism dersin hep. Benim 3. Oğlum geliyor hayırlısıyla. Rabbim hepimizi sağlıkla kavustursun
Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza aldırsın. Farklı bir heyecan. Yeni bir hayat bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…