2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun durumlar neredeyse ayni 1300 e oda aldum 3 haftadir gelmedi makinem bozuldu elim yandi. Simavim vardı aksam yorgun geldim pizza soykedik yanlis geldiği icin iptal ettik bi corba salatayla adamcagiz iftar etti. Bebege araba alacaktik neymis frenli olani varmış ona bakalim dedi esim oda kaldi. Kontrol saliydi toplanti var dedi persembe olacakmis. Gicik oluyorum işler planında gitmeyince. Bi havlu alamadim bebeğe. Tam bakiyorum sunu alayim diyorum birsey cikiyor kaliyor. Üst uste geldi. Erkeklerin heves kirmada ustune yok. Sali sartmi kontrol diyor. Persembe olunca me olur diyor. He iyi olsun dedim

Esim istedigimi aliyor sagolsun ama keske calissaydim dedigim oluyor

Hafta içi kızımın dolabı gelmişti, bugün eşim onu kurdu. Düz 3 kapaklı bir dolap aslında ama nasıl mutlu olduk kurarken çok güzel oldu çok güzel durdu diye diye bitiremedik :)
Bizim dolapta haftaya gelicek insallah hala beklioz. Resmi varmi dolabn atsana canm

Gule gule kullanin hepsi cok guzel .Ben kışın aldim 3 6 lari :)

Allah razı olsun cnm.dığru diyorsun her şerde bi hayır,her hayırda bir şer vardır.ben serklajlı olduğum İçin 7 aydır sadece doktor İçin çıkıyordum evden.ve bebeğim için daha hiç alışveriş yapamadım.internetten de içime sinmiyor.bebeğim küvezi de büyürken ben de ona alacaklarımı gönül rahatlığıyla alırım artık,yeterki o sağlıklı olsun

Canım geçmiş olsun sıkma canını inşallah gelişimi devam eder bebeğinin, sen dikkatli beslenmeye devam et, bol kalsiyum ceviz vs ye. Bebeği almak zorunda kalırlarsa da 3-4 haftaya toparlar eminim.
Sağol cnm.inan herşeyim o kadar düzenli ve fazla fazla yiyorum ki.benim yendiğimi bir başkası yese İnan bebek 5 kilo doğar.anlamadığım Ne ben ne bebek kilo alıyor ki ben 7 aydır sadece wc için kalkıyorum yataktan.

Hafta içi kızımın dolabı gelmişti, bugün eşim onu kurdu. Düz 3 kapaklı bir dolap aslında ama nasıl mutlu olduk kurarken çok güzel oldu çok güzel durdu diye diye bitiremedik :)
Ben de durup durup bebek odasina giriyorum mobilyalar mis kokuyor .Insa nasil mutlu oluyor demi :) Su degisim olayi olmasa yavas yavas yerlestirecektim hala degismedi .Benim isler bayramdan sonraya kalcak sanirim.

Hazırladım sağolsun eşim yardım etti ben sadece yemek yaptım tatlı ve ara sıcak kaynanam getirdi. Yedik içtik çok şükür en ağır misafirlerini agirladimm

Kızlar bebek bakım seti almaya gerek varmi yoksa icinde bikac parcami kullanilio yani sadece icinden gerekli olanlarimi almali bi ark bu seti alms reamini atiyorum siz neler yaptnz setmi aldnz

İyi günlerde sağlıkla kullanın cnm. Bizde almıştık ufaklığa kıyafetlerinde dizdim içine kapitone diktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…