2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm kırılmıssın doğru ama üzme kendini erkekler maalesef sıkışınca bıraz ne dediğini bilmiyor eskiden sadece eşti şimdi babada olucak o yüzden oda başına ne gelıcek nasıl davranıcak bocalıyor olabilir ne kadar yaş alsalarda hep çocuk gibi idare etmek gerekiyor bazen

Çatı muayenesinde canın yandı mı ?

Bebeğin sağlıklı doğar inşallah canım tehlikeli dönemi de atlattık hepimiz çok şükür tmm isterdik ki zamanında gelsin bebişler ama daha erken doğurup kaybetmekdense Allah korusun yani beterin beteri var Rabbim korusun hepimizin evlatlarını hem istediğin zaman gidip göreceksin hem bebeğin eve gelene kadar dinlenip kendini toparlamış olacaksın eşyalarını hazırlamış olcaksin bebeğinin eksiklerini tamamlamış olacaksın doğum yapmış olmana biraz daha alışmış olcaksin iyi düşün iyi olsun tmm mi canım benim Allah bebeginle sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallah

Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İstanbul Beşiktaş Balmumcu
Rabbim yardımcımız olsun korku ve heyecan var
Ay ne korkuyorsun kiz besiktass harikaaaaadir, yildiz parki,etiler,bebek, ortakoy gez gez bitmez en guzel,en nezih yerlerden biri,besiktasi cok severim, sizede hayirli olsunn

Benim esimde abaza ama isim konusunda abazalik yapmiyor Bende egemen isminin yanina Abrek ismini uyumlu buldum..bu arada selam herkeze uzun zamandr yoktum neler olmus bi bakayim dedim

Canim o an makineye sinirlenip demistir .Sen ustune alinma .Evde bir sey bozulunca esim de soylenir durur .Mesela bizim de en son elektrikli supurge bozuldu .Normalde yapılacak biseydi.Ama esim sinirinden vurdu iyice beter oldu. Erkekler pürüz sevmiyor .

Benim esimde abaza ama isim konusunda abazalik yapmiyor Bende egemen isminin yanina Abrek ismini uyumlu buldum..bu arada selam herkeze uzun zamandr yoktum neler olmus bi bakayim dedim
teşekkürler kızlar fikirler için eşimin ailesine sorduk kv timaf dedi kp hangisini beğeniyorsanız dedi kura çekicez heralde :)))

Isimlere karar verdinizmi temmuz anneleri biz henuz karar veremedik banada fikir vermis olursunuz cinsiyetimiz erkek bizim

Erkeklere gore ney gerekli ki canim biz ince detaylara dikkat ederiz dusunur ayarlariz onlardan bekleme ole incelikler:)

insallah canm bise olmaz bn boylesanciyla idare ediyim diyordum ama artik bobregini kaybedebilirsin dedi doktr allah esorgesin yada bu agriyla yine erken dogum olur dedi mecbur artik taktrcam allah yardim etsin insallah asil bundan sonra

Canım eşin bi anlık sinirle söylemiş belli ki, yoksa bebek odasını sipariş verirken de itiraz ederdi. Biz çok hassas olduğumuz için bazen onlarında kafaya bişeyleri taktıklarını unutuyoruz ne yazık ki. Sakın iptal etme odayı, 1-2 güne eşin söylediği lafın saçmalığını anlayacaktır. Şimdi ona maddi açıdan ekstra bişey çıkınca çatacak yer aramış onuda anlamak lazım yaptığı yanlış ama nazı sana geçmiş işte.

insallah canm bise olmaz bn boylesanciyla idare ediyim diyordum ama artik bobregini kaybedebilirsin dedi doktr allah esorgesin yada bu agriyla yine erken dogum olur dedi mecbur artik taktrcam allah yardim etsin insallah asil bundan sonra
Geçmiş olsun canım stent takılması daha iyi senin için, herşeyden önce sağlık diye boşuna demiyorlar. Bebeğin sağlığı kadar sende önemlisin. Hem erken doğum olsa bile çok şükür haftalarımız ilerledi ki ben öyle bişey olmayacağını düşünüyorum. İnsanlar mecbur kalıp ameliyat dahi oluyorlar.

Canım geçmiş olsun sıkma canını inşallah gelişimi devam eder bebeğinin, sen dikkatli beslenmeye devam et, bol kalsiyum ceviz vs ye. Bebeği almak zorunda kalırlarsa da 3-4 haftaya toparlar eminim.

Kızlar sızınde cildinizde yüzünüzde derinin altından damarlar beli oluyormu, kıp kırmizi cok kotu gözükuyor, herkes hamilelikden diyor.

Nazlı insanlara bende pek gelemiyorum piremses hepsi.

Bulaşık makinesini naptın bu arada aksilikler peşini bırakmyor sanırım..

Bu ara kara bulutlar ustumde. Makineye pazartesi servis bakacak. Bugun beykozdan uskudara sinava gittim yarin gene gitmem lazim. Ama cok degisik birsey oldu giderken her zamanki gibi karnim yukarda idi kaburgamin hemen altinda ama donerken asagidaydi. Hatta yolda bi kadin da dogum yakin galina dedi. Beykozu bilen bilir komple yokus 400 metre dimdik yokusu indim ciktim merdivenden birde okulu ararken vs yürüdüm acaba biraz fazla mi geldi 4 km yürüdünüz yaziyor telefonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…