- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.781
Cnm kırılmıssın doğru ama üzme kendini erkekler maalesef sıkışınca bıraz ne dediğini bilmiyor eskiden sadece eşti şimdi babada olucak o yüzden oda başına ne gelıcek nasıl davranıcak bocalıyor olabilir ne kadar yaş alsalarda hep çocuk gibi idare etmek gerekiyor bazenAfilim92 En çok zoruma giden de biz 4 kez tüp bebek denedik ama olmadı döktüğümüz paranın haddi hesabı yok. Hamile olduğumu öğrendiğimde de tüm heves ettiklerimi yaşıcam demiştm eşimde herzaman destekçim oldu. Ailem ne gerek var dedi eşim onun istedği gibi olcak o bunu çoktan haketti dedi. Şimdi böyle demesi beni çok kırdı..iyi ki çalışıyoruz ev hanımları yanlış anlamasın beni sakın ama böyleyken bile zorlanıyoruz tek maaşla insanların hevesleri nasıl kursaklarında kalmasın Allah kolaylık versin herkese
Gelişimi en son 10 gün öndeydi bakalım busefer nasıl olacak. Hayirlisi hepimize inşallah :)Zorla bakalım canm ama bebisin gelişimi de çok önemli kilosu vs :))
Onlar iyiyse bence kabul eder canım ya
Çatı muayenesinde canın yandı mı ?Kızlar şimdi doktordan geldik. Oğluşum hala ufak. Ama en azından 3haftada 500gr almış 2kg olmuş çok şükür. İnş 3kiloya kadar ulaşır doğana kadar.
Nst ye girdim sıkıntı yok dedi doktor.
Çatın muayenesi yaptı çatım darmış. 3kilodan fazla olursa Bebek normal doğum Sıkıntıya girer dediHayırlısı olsun diyorum. Var mı benim gibi çatısı dar olan acaba?
Bebeğin sağlıklı doğar inşallah canım tehlikeli dönemi de atlattık hepimiz çok şükür tmm isterdik ki zamanında gelsin bebişler ama daha erken doğurup kaybetmekdense Allah korusun yani beterin beteri var Rabbim korusun hepimizin evlatlarını hem istediğin zaman gidip göreceksin hem bebeğin eve gelene kadar dinlenip kendini toparlamış olacaksın eşyalarını hazırlamış olcaksin bebeğinin eksiklerini tamamlamış olacaksın doğum yapmış olmana biraz daha alışmış olcaksin iyi düşün iyi olsun tmm mi canım benim Allah bebeginle sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallahSağolun kızlar inşlh o zaman az da olsa kilo alımı durmaz devam eder.ama durursa yapacak bişey Yok.Allaha şükür ki serklajla 32. Haftayı doldurdum.Biraz ayrı kalıcaz herhalde bebişimle ama sağlıklı sıhhatli olsun Da herşeye değer
Ay ne korkuyorsun kiz besiktass harikaaaaadir, yildiz parki,etiler,bebek, ortakoy gez gez bitmez en guzel,en nezih yerlerden biri,besiktasi cok severim, sizede hayirli olsunnKızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İstanbul Beşiktaş Balmumcu
Rabbim yardımcımız olsun korku ve heyecan var
Benim esimde abaza ama isim konusunda abazalik yapmiyorMerhaba kızlar şimdi benim eşim çerkes o yüzden oğlumuzun 2. Adı çerkes ismi olacak inşallah. çerkes isimleri biraz değişik aralarından seçmeler yaptık biraz sizce Egemen ismine hangisi daha uyumlu olur
Timaf = aydınlığımız, uğurumuz
Metkan= eğitilmiş yüce kişi
Berkan= mitolojik
Psefit=özgür, sağlam ruhlu
Abrek=savaşçı
Elbruz=Kafkasya da bir dağ ismi
Canim o an makineye sinirlenip demistir .Sen ustune alinma .Evde bir sey bozulunca esim de soylenir durur .Mesela bizim de en son elektrikli supurge bozuldu .Normalde yapılacak biseydi.Ama esim sinirinden vurdu iyice beter oldu. Erkekler pürüz sevmiyor .Afilim92 En çok zoruma giden de biz 4 kez tüp bebek denedik ama olmadı döktüğümüz paranın haddi hesabı yok. Hamile olduğumu öğrendiğimde de tüm heves ettiklerimi yaşıcam demiştm eşimde herzaman destekçim oldu. Ailem ne gerek var dedi eşim onun istedği gibi olcak o bunu çoktan haketti dedi. Şimdi böyle demesi beni çok kırdı..iyi ki çalışıyoruz ev hanımları yanlış anlamasın beni sakın ama böyleyken bile zorlanıyoruz tek maaşla insanların hevesleri nasıl kursaklarında kalmasın Allah kolaylık versin herkese
Canim Psefit ve Elbruz dışındakileri düşün derim eger surekli Turkiye'de olcaksaniz isim yazma ,telaffuz konusunda cok sorun yasarsiniz .Cocuk bıkar diye düşünüyorum. Surekli tekrar ettigini düşün ismini insanlar anlamadigi icib.
Canim bazen boyle hesapta olmayan harcamalar çıkıyor .Ama bir sekilde odeniyor .Takilma esin de zorlanacağı icin oyle demistir .Iptal etme sonra pisman olursun .
teşekkürler kızlar fikirler için eşimin ailesine sorduk kv timaf dedi kp hangisini beğeniyorsanız dedi kura çekicez heralde :)))Benim esimde abaza ama isim konusunda abazalik yapmiyorBende egemen isminin yanina Abrek ismini uyumlu buldum..bu arada selam herkeze uzun zamandr yoktum neler olmus bi bakayim dedim
Erkeklere gore ney gerekli ki canim biz ince detaylara dikkat ederiz dusunur ayarlariz onlardan bekleme ole incelikler:)Kızlar yaa aksilikler üstüste geliyor buaralar.. 1 hafta önce bulaşık makinam bozuldu servis geldi 120 liraya bi kartını değiştrdiler 2 kere kullandm yine arıza verdi eşim olmadığı için anca bugün geldi servis tekrar baktı başka biyerde daha arıza var dedi onunda değişmesi gerek dedi peki dedik ama tam 680 lira.. bende yeni makina alırm daha iyi dedim o parça değişecek başkası çıkacak en azndan aldığımn garantisi olur diye düşündm. Gittk baktk bizim 6 yıl önce aldığımz makina 1500 lira mecburen aldık durduk yerde çok zoruma gitti bu durum. Eşim bu sefer başladı bebek odası acil değildi sanki hemen orda uyuyacak falan demeye.. maddi olarak sıkıştıkça o gereksizdi bu gereksizdi diyor.. ağlamaktan canım çıktı tüm hevesim kaçtı. Güya bugün bebeğin odası boyanacaktı o da kaldı şeytan diyor aldıklarını iptal et odada böyle kalsın ama bebeğimi düşünüyorum üzülüyorum.. öyle içimi dökmek istedm kusura bkmayın
insallah canm bise olmaz bn boylesanciyla idare ediyim diyordum ama artik bobregini kaybedebilirsin dedi doktr allah esorgesin yada bu agriyla yine erken dogum olur dedi mecbur artik taktrcam allah yardim etsin insallah asil bundan sonraCanım bu kadar ağrı çekmek de hem sana hem bebeğine zarar verir stent bir çözümse olmalı tabiki de inşallah bebeğin erken doğmaz ama zaten 34. haftadasın bebeişin doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Oglumun adi Mirza olacak .Hosuma giden isimler Göktuğ,Aras ,Egemen,Asaf,Yağız ,EnesIsimlere karar verdinizmi temmuz anneleribiz henuz karar veremedik banada fikir vermis olursunuz cinsiyetimiz erkek bizim
Canım eşin bi anlık sinirle söylemiş belli ki, yoksa bebek odasını sipariş verirken de itiraz ederdi. Biz çok hassas olduğumuz için bazen onlarında kafaya bişeyleri taktıklarını unutuyoruz ne yazık ki. Sakın iptal etme odayı, 1-2 güne eşin söylediği lafın saçmalığını anlayacaktır. Şimdi ona maddi açıdan ekstra bişey çıkınca çatacak yer aramış onuda anlamak lazım yaptığı yanlış ama nazı sana geçmiş işte.Afilim92 En çok zoruma giden de biz 4 kez tüp bebek denedik ama olmadı döktüğümüz paranın haddi hesabı yok. Hamile olduğumu öğrendiğimde de tüm heves ettiklerimi yaşıcam demiştm eşimde herzaman destekçim oldu. Ailem ne gerek var dedi eşim onun istedği gibi olcak o bunu çoktan haketti dedi. Şimdi böyle demesi beni çok kırdı..iyi ki çalışıyoruz ev hanımları yanlış anlamasın beni sakın ama böyleyken bile zorlanıyoruz tek maaşla insanların hevesleri nasıl kursaklarında kalmasın Allah kolaylık versin herkese
Geçmiş olsun canım stent takılması daha iyi senin için, herşeyden önce sağlık diye boşuna demiyorlar. Bebeğin sağlığı kadar sende önemlisin. Hem erken doğum olsa bile çok şükür haftalarımız ilerledi ki ben öyle bişey olmayacağını düşünüyorum. İnsanlar mecbur kalıp ameliyat dahi oluyorlar.insallah canm bise olmaz bn boylesanciyla idare ediyim diyordum ama artik bobregini kaybedebilirsin dedi doktr allah esorgesin yada bu agriyla yine erken dogum olur dedi mecbur artik taktrcam allah yardim etsin insallah asil bundan sonra
Benim gupse diye bi arkadaşım vardı oğlu abrekti. İkisininde ismi çok hoşuma gidiyor :)teşekkürler kızlar fikirler için eşimin ailesine sorduk kv timaf dedi kp hangisini beğeniyorsanız dedi kura çekicez heralde :)))
Canım benim doktorum ablama son haftalarda yaptı anlık hemen bakmış çekmiş 3-5 saniye iki parmağıyla korkulcak bişe değilmişKaçıncı haftada yaptı canım çatı muayenesini birde can acıtıyor mu
Canım geçmiş olsun sıkma canını inşallah gelişimi devam eder bebeğinin, sen dikkatli beslenmeye devam et, bol kalsiyum ceviz vs ye. Bebeği almak zorunda kalırlarsa da 3-4 haftaya toparlar eminim.Sağolun kızlar inşlh o zaman az da olsa kilo alımı durmaz devam eder.ama durursa yapacak bişey Yok.Allaha şükür ki serklajla 32. Haftayı doldurdum.Biraz ayrı kalıcaz herhalde bebişimle ama sağlıklı sıhhatli olsun Da herşeye değer
Nazlı insanlara bende pek gelemiyorum piremses hepsi.
Bulaşık makinesini naptın bu arada aksilikler peşini bırakmyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?