2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Babasi adim konmadi diye gunlerce eziyet etti esim de bana bakip bakip kimseye nazin gecmedi ya ona yanarim derdi. Simdi sagolsun nazimi ceker ama baska bi allah kulu cekmez. Millet catir catir diyecegini diyor uzulur kirilir yok
Cahillik kötü vesselam boşver canım. Evlat ve eş hayırlısı en büyük nimet inan ki. Rabbim yokluklarini göstermesin.

Korkma canim Allah yardımcın olsun. İkinci oğlum 37+0 da doğdu hiç sıkıntı yaşamadık. Kuvez vs de olmuyor zaten gelişimi güzelse. Bazen sancılar erken başlar ama doğuma daha vardır. Sen bolbol dinlenmeye bakm

Günaydın ; Egemenin yanına uyarmı bilmem ama anlam olarak Timaf çok hoş...

Tatlım klasik erkek modeli alırken paraya sıkıştıkça o gereksiz ,bu gereksiz, aldıktan sonra oo bu güzelmiş iyiki almışız

zeyneppk , AdaisyLove , Whiteandblue . Sertleşme hissediyorum zaman zaman karnımda kıpır kıpır hep bebeğim alıştığım için belki de ağrı hissetmiyorum. Bazen ayaklarıyla kaburga kemiklerime baskı yapıyor o kadar. Sancı dedikleri de bu mu bilmiyorum açıkçası ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim. Bir de çatı ağrım var özellikle geceleri tuvalete gitmek çok zorluyor.

Sanmıyorum millete bakma sen banada geçen arkadas diyo karnın aşağıda diye. Diğer kozlar haç haftalıksın dedi 30dum o zaman. 30 dedim. Daha nerde olmasını bekliyodun ki dediler o kıza. Boşver. Şimdi nasılsın yürümek iyi gelmiştir ama 4 km fazla olmuş çok yorma kendini

Bu dediklerin ben de var ve salı günü kontrol var bende heyecan yaptım şimdi inşallah zamanında saglikli sıhhatli doğsun lar

Günaydın herkese. Bebek şampuanı sebamed newborn aldım. Bununla vücut da yıkanabiliyor mu? Bir de banyo sonrası masaj yaparken losyon almak gerekiyormuş. Siz ne aldınız? Losyon mu yağ mı almak gerekiyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Mustela'nin masaj yağını aldım.

Herkese günaydın hayırlı pazarlar inşallah ağrısız sancısız sorunsuz bir geçiririz bu gece sol böbreğim ve kasıklarım çok ağrıdı sanırım üşüttüm şimdide hafif hafif sızlıyor geçmezse acile gidicem acilde napabilirse bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…