2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugunde ayni yolu yürüdüm malesef mecburen. Hafifce ishal ve ishal agrisi var. Karnimi esimde fark etti. Top gibiydi niye d harfi gibi oldu diyor. Bildigin 1 gun icinde top gibiyken d harfi gibi nasil anlatsam boyle sarkik duruyor. Sivriligi azaldı

Kızlar islak mendil ila islak havlu aynı şey diyilmi? Gecenlerde biri burda hangisni almalıyım diye sormuşduda.

Banada hepsi gerekli gibi gelmedi alınıp bosuna dolap beklicekler gibi. Bende sadece tıtnak masakası ateş ölçer alıyım en iyisi
Şu fırça tarak var ya içinde canım o fırça da çok lazım oluyor bazı bebeklerde saç diplerinde konak denen kepek gibi ince deri oluyor belki küçük bebeklerde görmüşsündür bak onları temizlemek icin kullanıyorsun yıkamadan 1 saat önce bebeğin saç diplerine bebe yağı ve ya zeytin yağı sürüp o kepeklerin kabarmasini yumuşamasını bekliyorsun ve o fırçayla yavaş yavaş tariyorsun yıkarken şampuanlı halde de tariyorsun o fırçayla kısa sürede temizleniyor ama doğar doğmaz hemen değil bir müddet geçtikten sonra yapıyorsun en azından kırkı çıktıktan sonra

bahsettiğin ağrıların aynısı bende de var canım 2 gün önce nst ye gittim ama sancı çıkmadı
nst fotosu atabilir misin merak ettim sancn kaç çıkıyor

Böyle çıktı canım biri ilk olan diğeri acilde olan

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-11-38-50.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2018-05-27-11-38-26.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 72
sampuanla vucudunuda yikayabilirsin ben masaj için sebamed losyon aldım

bedef hiç korkmana gerek yok cnm istanbulun en güzel semtlerinden birine geliyorsun. Biraz kalabalik bir şehir ama sıkıntı yapma alisirsin. :)
İstanbulda hep baba tarafım çocukluk arkadaşlarım hep orda lojmanda oturursam iyi ama sivilde oturmaya maddi durumum yok hayırlısı bakalım bu üçüncü oğlum olacak yine üzülmüştüm ama sanırım emirim bana uğurlu gelecek küçük kuzum benim

Ay ne korkuyorsun kiz besiktass harikaaaaadir, yildiz parki,etiler,bebek, ortakoy gez gez bitmez en guzel,en nezih yerlerden biri,besiktasi cok severim, sizede hayirli olsunn
Evet çok güzel biryer ama bizim için korkutucu biraz maddi yönden yani yoksa sıkıntı değil inşallah hayırlısı olmuştur bizim için sağolasın canım

Böyle çıktı canım biri ilk olan diğeri acilde olan
Doğum sancısı olacak kadar sık ve düzenli değil canım ama var sancın
Kanama ve açılma olmadığı suyun gelmediği sürece sancı tek başına doğum habercisi olarak kabul edilmez canım yeter ki düzeni 10 dkda 1 ya da 5 dkda bir olmasın
Bence bebis bekler daha ilaç da verilmiş hem
Sen yine de kontrollerini ihmal etme doktorunla iletişim halinde ol kendini kötü hissettiğin zaman bildir
Dediğim gibi bebis bu haftada gelse de sorun olmaz gelişimi ileride zaten cnm kiloya da takılma doğumdan sonra bol bol emzirirsin hemencecik toparlar canım :) zaten bütün bunlar ihtimal bir bakmışsın 40.haftayi bile beklemis
Kontrolün yarın miydi canım?

Bu sancilar cok duzenli ama doktor ne dedi nerdeyse 20 dakikada bir sancin geliyo olmasi lazim senin canim hissesiyo musun

Canımı yakacak kadar şiddetli olduğunda hissediyorum onun dışındakileri anlamıyorum sanırım. Geçen hafta kabızlık şikayetim vardı ona bağladım karın ağrısını dra da sordum onun etkisi olabilir mi diye yok bunlar doğum sancısı dedi. Bu akşam gidicem bakalım tekrar Nstye girip sonuca göre değerlendirme yaparız dedi dr nöbetçiymiş allahtan.

Cok duzenli geldi bana sancilar.var miydi erken doğum ihtimalin

Bir sorum daha olacak nstde bebek her hareket ettiğinde basıyoruz demi elimizdeki butona ebe öyle demişti. Benim bebiş de maşallah çok hareketli öyle olunca basıyorum haliyle bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…