2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa bebisin adi emir mi olacak benim de emir kaan olacak

Tmm canm tesekkur edermm
34. Haftanda mi dondu canim bende bekliyorum heyecanla donmesini sen hissettin mi benim bi de plasenta rahim agzina yakin duruyormus
Valla dun 33+2di gittigmde donmustu 1gun oncesinde biseyler hissettm acaba dondumu dedm ama emin olamamstm

Kızlar selam instagramda yabancı bir hesap keşfettim Doğum fotoğrafları var yalnız birim türkiyedekinden oldukça farklı olayı bütün gerçekliğiyle yansıtan fotolar var. Yabancılar biraz daha farklı bir açıdan bakıyor bu işe. Sayfayı sizle paylaşacağım ancak uyarayım rahatsız hissedecekler bakmasın.

https://www.instagram.com/birthbecomesher

Bunlarda her sey açık secik .Kulturden kaynakli hasta mahremiyeti diye bir sey soz konusu degil .Bir de Turk erkeklerine hic uygun degil .Adam esinin suda dogumuna eslik etmis .Bizimkiler kan görse tiksinir .Hatta doktor degistirmeden once esimi doğuma alip almadiklarini sormustum eski doktoruma. O da hem kadindan cok heyecan yapip gereksiz strese sokuyorlar hem de o an ortamdan tiksiniyorlar demisti .Düşününce hak verdim.

Kızlar Bebişlerinizin kiloları nasıl. Benim 30. Haftada 1600 gr idi. Diğer kontrolüm haftaya bakalım ne kadar almış minnoş

Sağol canım bende yanıyorum diye kapı pencere açık tutuyordum dediklerini yapayım bende inşallah iyi gelir ağrısı çok fenaymış öğrenmiş oldum
Fenadir ya ben sancılaninca hmn sıcak duşa giriyorum .O bira rahatlatır sonrada ayağıma sıcak sırtıma havlu felan geciyor

Cok duzenli geldi bana sancilar.var miydi erken doğum ihtimalin

Yoktu canım hiç öyle birşey. Bebeğin eşyalarını bile yeni aldım yıkanacak daha yıkanmadı inşallah erken olmaz doğum yaa. Doğum memleketimde olacak diye 2 hafta önce gelmiştim. Eşim de yok bayramda gelecek yanımıza.

Kızlar Bebişlerinizin kiloları nasıl. Benim 30. Haftada 1600 gr idi. Diğer kontrolüm haftaya bakalım ne kadar almış minnoş
27+6 da 1100 Gr di boyunda 36.6 cm di haftasıyla tam uyumlu hatta gunuyle dahi uyumlu. Ama iki oğlum da hep 1/2 haftasında giderdi bu minnoş olacak galiba

Ben ilk hamileliğimde sezeryanla ve normal doğum izledim. Bana en yakın sezeryanla gelmişti. Hala normal doğum fotosu görünce acayip korkuyorum.

Cnm sen yıka hazır et ne olur ne olmaz herşey bizim için.

Canım, kırtasiyeden turnusol kağıtı al, ucuz bir şey. İç çamaşırına koy, eğer amniyon sıvıysa mor olur, mantar vs.akıntıysa mavi olur, çişse renk değişmez.
Alıntı
Ağustos anneleri de bir arkadaş paylaşmış kızlar. Bilgi olarak surda dursun.

Evet çok güzel biryer ama bizim için korkutucu biraz maddi yönden yani yoksa sıkıntı değil inşallah hayırlısı olmuştur bizim için sağolasın canım
Evet o konuda Allah herkesin yardimcisi olsun pahali bir sehir istanbul malesef, o kesimler biraz daha tuzlu ister istemez Allah kolaylik verir ins cnm

insallah canm bise olmaz bn boylesanciyla idare ediyim diyordum ama artik bobregini kaybedebilirsin dedi doktr allah esorgesin yada bu agriyla yine erken dogum olur dedi mecbur artik taktrcam allah yardim etsin insallah asil bundan sonra
Cnm gecmis olsun hakkinda hayirlisini diliyorum, dedigin gibi bobregini kaybetmekten iyidir, annem 18 yil oldu diyaliz hastasi cok iyi bilirim, bende ileride girebilirmisim ailede genetik bizim Allah saglik sihhat versin hepimize

Eşlerin Doğuma girmesi bizim ülkede de çok yaygınlaştı çevremde çok var ama ben şahsen kesinlikle eşimi Doğumda istemem hatta Doğuma fotoğrafçı almayı da istemiyorum bu fikir hoşuma gitmiyor. Bu paylaştığım hesap Doğum nasıl bir şey fikir verdiği için paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…