2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen artik hazirliklara bi an once basla canim ne olur ne olmaz

Ben de normal dogum yapcak olsam istemezdim galiba .Ama su an istiyorum dr da bazı durumlarda almıyor iceri.Carsamba sorcam .Bakalim ne diyecek .

Kızlar Bebişlerinizin kiloları nasıl. Benim 30. Haftada 1600 gr idi. Diğer kontrolüm haftaya bakalım ne kadar almış minnoş
34+2 de 2133 gr 41 cm Di boyu biraz kısa olacak sanırım kızımın kilosu haftasıyla uyumlu diyor doktorumuz şuanda 35+2yiz nekadar oldu bilmiyorum kızım

Bende tam tersi eşimi doğumda istiyorum sancı sırasında ıkınma sırasında yanımda olmasını istiyorum. Zaten bebeğin çıkış anı bildiğim kadarıyla türkiyede gösterilmiyor normal doğumda da sezeryanda da. Eşimde hayatımda bir kere göreceğim bişey tabi ki bebeğin hayata geldiği saniyeyi görmek isterim diyor. Ama bu fotoğrafları görse belki vazgeçer :)

bende aynı fikirdeyim bizim türk erkekleri için bu durum çok fazla ,eşinin yanında olmasını istemelerini anlarım ama bu anlar fazla açı seçik,bence anne kendini bile o an bu kadar net görmek istemez, bazı anlar akıldan çıkacak gibi değil zaten normal doğumdan korkuyordum şimdi bakınca daha çok korkuyorummmm

Ayy ben istiyorum esimi dogumda normal yada sezeryan fark etmez. Elimi tutsun bana destek olsun bebegin ilk aglamasini gorsun. İlk basta cok hevesli degildi ama yavas yavas ikna ettim.

Evet canim burda bi arkadasin doktoru solenisti galiba esler de soguma oluomus onermiorum demis ne normal dogumda nede sezeryanda bu fikir benimde kafama yatti yani

O atılan linkteki fotoları görünce bende soğudum

Kızlar birde sezaryanda iz oluyormus.
Keloid gibi bişey olusabiliyormus ..
Araştırdım moralim bozuldu.

Ben de normal dogum yapcak olsam istemezdim galiba .Ama su an istiyorum dr da bazı durumlarda almıyor iceri.Carsamba sorcam .Bakalim ne diyecek .

Merhaba güzel anneler herkese hayırlı pazarlar

Benim eşimde narkozlu sezeryanda içeri alıyorlar mı diye sordu. Öyle bişey oluyor mu ?
Olmaz ki ben narkozluyken ben seni göremiycem sen de o an kalabalık edersin ameliyathanede almazlar sanmam dedim ama tam da bilmiyorum. Epidural harici almazlar herhalde sezeryana değil mi kızlar? :)

Kizlar bu bebis kiyafetlerini yikarken granul sabunu makinenin icine kiyafetlerin uzerine koyarsak erir mi 30 derecede??

Kizlar bu bebis kiyafetlerini yikarken granul sabunu makinenin icine kiyafetlerin uzerine koyarsak erir mi 30 derecede??

Eriyo canım fazla koyma ama fazlası erimez.
Ben de hep içine atıyorum, göze atınca tıkanma oluyomuş tamirciler de içeri atın diye öneriyormuşlar.

Canim bildigim kadariyla acil zor bir durum olmadigi surece dr da onayliyorsa genel anesteziye de esler girebiliyor.

Ya kızlar bu arada ben normal doğurmayı çok istiyorum ama yaş gereği geç gelen bir bebek için etrafımdakiler hep sezeryan yap diye öneriyorlar. Benim de bazen geceleri bebek aşağıdayken kasıldıysa veya sancı hissettiğimde acısını kıyaslayınca vazgeçiyorum. Kafam çok karışık, son ana kadar karar veremiycem gibi görünüyor. Doktorum ise son an olmadı sezeryana alırız diyor şimdilik bunları düşünme dedi.
Canim bildigim kadariyla acil zor bir durum olmadigi surece dr da onayliyorsa genel anesteziye de esler girebiliyor.

Anladım canım eşime yanımda ol desem girecek öyle istekli. Ama normal doğumda çok duygusallık yaşayabiliriz hatta o daha çok yaşar gibi geliyor benim can acımdan dolayı :) bu yüzden ona girmez ama baya hevesli.

O atılan linkteki fotoları görünce bende soğudum

Kızlar birde sezaryanda iz oluyormus.
Keloid gibi bişey olusabiliyormus ..
Araştırdım moralim bozuldu.
Kesi izimi ? Yok canim yaaa ben suan cok cok cok dikkatli bakmam lazim ki farkedeyim kesi izini sac teli kalinliginda bi beyaz cizgi dusun nekadar belli olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…