- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.941
İyi maşallah cnm. Ben cam açarım bazen ceryanda kalırım bazen vantilatör karşısında uyurum tutulurum. Bu yöntem süper geliyor. Şifa olsun.Çok sagol canım Allah razı olsun dediklerini yapınca baya Bi kendime geldim çok şükür
İki sezeryanim var üçüncü olacak iz miz yok valla minicik bir kesi o da zaten taa aşağıda farkedilmiyor bile. Lazerle kapatıyorlar o yüzden telase etme bence.O atılan linkteki fotoları görünce bende soğudum
Kızlar birde sezaryanda iz oluyormus.
Keloid gibi bişey olusabiliyormus ..
Araştırdım moralim bozuldu.
Ben ilce hastanesinde dogum yaptim canim umarim iyi doktorla karsilastirsinCanım herkeste aynı olmuyomus
Doktordan doktora bile farkediyomus
Canm senin yapıştırma mi dikiş miBen ilce hastanesinde dogum yaptim canim umarim iyi doktorla karsilastirsin
Yapistirma galiba canim cunku gorunurde kesinin bi basinda bi sonunda ip vardi kesinin ustunde yoktu hicC
Canm senin yapıştırma mi dikiş mi
Yapistirma galiba canim cunku gorunurde kesinin bi basinda bi sonunda ip vardi kesinin ustunde yoktu hic
Bi sure bant kaldi sora cikardik estetik dikis demisti diken doktorIc dikiş olabilir canım
O yapistirmada üzerine bant yapistiriyolarmis sanirm
Ben sezeryan olursam epidural olucam canım normal doğumla epidurali sordum olur dediler. Ama genelde de olur sanırım çünkü kalabalıksa epiduralda da kalabalık derler genelde tek fark sen baygın olacaksın.Merhaba güzel anneler herkese hayırlı pazarlar
Benim eşimde narkozlu sezeryanda içeri alıyorlar mı diye sordu. Öyle bişey oluyor mu ?
Olmaz ki ben narkozluyken ben seni göremiycem sen de o an kalabalık edersin ameliyathanede almazlar sanmam dedim ama tam da bilmiyorum. Epidural harici almazlar herhalde sezeryana değil mi kızlar? :)
Spinalle epiduralin uygulanisi farkli mi?? Ben hep ayni saniyodum onlari.Kızlar bir genel bir spinal olan biri olarak nacizane bir tavsiyede bulunacağım. Genelde evet uyanmak biraz sıkıntı oluyor ama sadece birkaç saat sonrası aynı döngü. Spinalde bel sırt ağrısı oluyor bazen baş ağrısı feci. Epidural yada genel olun derim ben. Bazı hastaneler epidural adı altında spinal yapıyor. İki senelere ağrısı çektim hala iğne yerimi nethissediyorum.
amin canm allah sanada yasatmasin annenede sifa versin rabbim yardimcisi olsun insallahCnm gecmis olsun hakkinda hayirlisini diliyorum, dedigin gibi bobregini kaybetmekten iyidir, annem 18 yil oldu diyaliz hastasi cok iyi bilirim, bende ileride girebilirmisim ailede genetik bizim Allah saglik sihhat versin hepimize
Anladım canımBi sure bant kaldi sora cikardik estetik dikis demisti diken doktor
Sleepy almaya gittim kalmamıştı primada indirim vardı ondan aldım ama eve geldim baktım düz Prima. Bir de bunun premium care olanı varmış, güya o daha iyiymiş napsam bilmiyormKızlar hangi bebek bezini aldınız.
Doğum sezeryan da olsa normal de olsa çok medikal bir ortam tabi herkesin beklentisi farklıdır ama öyle bir ortamda ne eş ne anne hiç bi tanıdık istemem gibi geliyor bana. Eşimin o halde beni görmesini de istemem. Zaten benim eşim açık açık seni o halde görürsem bilinçaltıma girer bir daha unutamam gibi bir şeyler de söyledi. İnşallah hepimizin doğumu kolayca geçerBende tam tersi eşimi doğumda istiyorum sancı sırasında ıkınma sırasında yanımda olmasını istiyorum. Zaten bebeğin çıkış anı bildiğim kadarıyla türkiyede gösterilmiyor normal doğumda da sezeryanda da. Eşimde hayatımda bir kere göreceğim bişey tabi ki bebeğin hayata geldiği saniyeyi görmek isterim diyor. Ama bu fotoğrafları görse belki vazgeçer :)
Ben sezeryan olursam epidural olucam canım normal doğumla epidurali sordum olur dediler. Ama genelde de olur sanırım çünkü kalabalıksa epiduralda da kalabalık derler genelde tek fark sen baygın olacaksın.
Genel anestezi hiç düşünmedim canım ama epidural ve normal doğumu sordum olur dediler.Doğum sezeryan da olsa normal de olsa çok medikal bir ortam tabi herkesin beklentisi farklıdır ama öyle bir ortamda ne eş ne anne hiç bi tanıdık istemem gibi geliyor bana. Eşimin o halde beni görmesini de istemem. Zaten benim eşim açık açık seni o halde görürsem bilinçaltıma girer bir daha unutamam gibi bir şeyler de söyledi. İnşallah hepimizin doğumu kolayca geçer
Konu hakkında tam bi bileğim yok ama aklımda genel anestezi de anneye solunum borusu bağlanıyor bs diye aklımda kalmış solunum durmasın diye bilinç zaten gidiyor o durumda babanın ne gibi bi fonksiyonu olur bilemedim
Ben kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum ama bilmiyorum hayırlısı tabi canımAnladım canım bakalım hayırlısı ama kendim heyexanımdan eşimin de yanımda olması iyi mi olur daha mı stres olurum bilemiyorum.
Genel anestezi hiç düşünmedim canım ama epidural ve normal doğumu sordum olur dediler.
Tercih meselesi tabi, bende tam tersi düşünüyorum. Bizim çocuğumuzsa iki kişinin canıysa benimle birlikte oda orda olmalı. Ben acı çekerken sırf o benim acımı vücudumu gördü diye benden uzaklaşmaması gerekiyor hatta beni daha iyi anlamalı diye düşünüyorum ki gördüğü medikal ortam ameliyathane sonuçta herkesin girdiği bir ortam aslına bakılırsa. Ki dediğim gibi bebeğin doğum anını görmüyorlar zaten sadece elimi tutup bana destek olmalı, bebeğimizi ilk kez birlikte görmeliyiz benim tercihime göre.
Ben kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum ama bilmiyorum hayırlısı tabi canım
Tabi canım sonuçta kan tutan insan dahi var, sen bu insana yanımda ol diyemezsin. Karşı tarafın kaldırıp kaldıramıyacağına da bakmak lazım asıl önemlisi o. Eşim çok hevesli, özellikle doğuma girebileceği hastane istedi. bende kaldırabileceğine inanıyorum çok soğukkanlıdır kendisi. Belki de o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum :))Evet destek konusunda haklısın canım sadece bazı bünye hastane ortamını kaldıramıyor, erkekler için diyorum. Yoksa hayat arkadaşıyız mecburiyetler olduğunda tabiki herşeyi de görebilirler. İnsanlık hali her şey bizler için.
Ama mecburiyet hissetmeme veya dayanamama durumda kendi seçimlerine bırakmak gerek. Doğa bize bunu kaldırabileceğimiz için uygun görmüş.
Hayırlısınla her birimiz kucağımıza alsak hepimiz rahatlayacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?