2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım doğumda 30 dakıka falan sonra içeri aldılar eşimi, o sırada dr geldi kirli kanı dokmesi gerekdiğni soyledi, dışarı cıkmasna musade etmeden karnıma bastırdı bende bi cığlık kanıda görünce eşimin beti benzi atı resmen. O kadar acık sacık fotograf bende isdemem ki doğumda cekilmiş fotom yok sadıce doğum sonrası kızımda giydirdikden hemen sonra kendim bi selfi cekdim o kadar, doğum fotografı bizim buralarda hiç oyle bişey yok. Sancı cekerken fotografmin cekilmesni yada en mahrem anımın cekilmesni ve paylaşılmasını isdemem. Ama herkesin düşüncesi farklı her düşünceye saygı duyuyorum herkesin kendi hayatı.

Canım haklısın ben eşimin doğum sırasında yanımda olmasnı yine isdemem, ama sancı cekerken isderdim ki epudural aldığım için sancı cekmedim yanlız sıkıldığımdan surekli uyudum doğuma yakın uyandım, arada bide ailem eşim falan arıyordu nasılsın diye bende iyiyim diyip kapatıp yine uyuyordum, o sırada eşimin yanımda olmasnı isderdim ama doğumda isdemezdim ve doğumdan sonra isderdim ki sadice 1-2 saat izin verdiler eşimde ailemizden utandiğindan 20,30 dakıka sonra hemen gitdi, doğumdakı o anlarmı hatırlamıyorum bile, fotograflara bakıp boyle hatırlamakda isdemem o günden hatırladığım tek şek bebeğimin yeni cıkdığı an ve hemen karnimin üzerne koyulması o kadar, ondan önceki anı şuan utunmuş gibiyım.

Hastane be doktor tutumuna bağlı.Girenler var genel anestezide de .
Kesi izimi ? Yok canim yaaa ben suan cok cok cok dikkatli bakmam lazim ki farkedeyim kesi izini sac teli kalinliginda bi beyaz cizgi dusun nekadar belli olur o
Ben de iz konusunu merak ediyordum ama gittigim dr da dogum yapanlar cok az kesi attığını ve sorunsuz dikis attığını soyledi. Bazi dr lar ic dikisi kendi atip sonrakileri ebelere bırakıyormuş. Ama benim dr hepsini kendi yapıyormuş. Tedirginliğimi biraz olsun yatistiriyor .
Ben de genel anesteziye sicak bakmıyorum .Uyanma anı ve sonraki sacmaliklar tekrar tekrar gözümün onune geliyor .Aslinda dedigin gibi 1 2 s aatlik bir durum .Cesaret edebilirsem o ilk anı kaçırmak istemiyorum

Hayırlı olsun canım
Ben istanbul a gezmeye gittim geri dönmek istemedim
Aşık olup vuruldum resmen
Tayin haberini okuyunca Ahh ne şanslı yaaa dedim içimden ne yalan söyliyim
Ben doğma büyüme istanbullyum kimi sevmez istanbul u trafiğini falan geçim de zordur ama bu şehir başka yaa ölüm de dirim de burda olsun inşş :)) sevdiklerimle..

Çok iddialı fotoğraflar şok oldum :))) sanırım doğumdan sonra bakabilirim ancak :))

Canm bende oyleym iki is yapiyorum saatlerce calismis gibi bacaklarm agrio. Ustune birde ise gitmek iyice zorlamaya basladi

Bende eşimin girmesini istemem sanırım eşimde girmez doğuma, benim doktorum bırakın eşi doğum fotoğrafçısı da almıyo diye biliyorum :)) ama bebek çıkırca falan o ortamda fotomun olmasını istiyorum bakalım sorcam doktora inşş müsade eder doğumhanede biri çeker bizi kızımla buluşmamızı

Şimdi baktımda bi fotoda vajina nasıl o hale geliyor gözlerime inanamadım çok ilginç ya ama gerçekten yabancılar bu konuda biraz değişik :)

O suyun içinde adamın oturması da ne kadar hijyenik oluyorsa yani ben eşimin beni o hallerde görmesini istemem adam ömür boyu unutamaz valla

Kızlar bugün bana bir cesaret ve enerji geldi eşimle k.v. lere gittik yani bilen bilir kadiköyden maltepeye arabayla ama yinede dr. dışında ilk kez gezmeye çıktım ve şimdi daha iyi hissediyorum. Sanırım bu evden çıkmamak beni iyice bunaltmış. Bebekler gelmeden önceki son gezmemide yapmış oldum böylece.
Ben bu arada bir hafta sonra doğuma gireceğim ve halen epidural yada spinal olacakmıyım diye sormadım şimdi burada okuyunca aklıma geldi.

İğneyi yaparken çok acıdı mi ?

maşallah canım ne guzel yapmissin bu arada yakinmisiz bende kartaldayim :)
ben spinal oldum iki dogumumuda hiç bel baş ağrısı vs yaşamadım epidural normal doğumda olmuyormuydu

evet o ilk anlar paha bicilemez ben iki kızımın o anlarını onlari optugum anlari hiç unutmuyorum

Bende istemem ben eşimi o halde görsem bir süre ona bakınca aklıma gelir hiç gerek yok beni ohalde gormesin:)

Ben şimdi sordum girmek ister misin diye. Dayanabilir miyim acaba dedi. Hahah vall erkekler çok dayanıksız gerçekten bize göre. Biraz düşüncekmiş bana cevap vercekmiş
Benim eşimi kan tutar Boşver bize doğumdan sonra lazimlar ayakta kalsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…