2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de eşimin girmesini istemem benden çok panik yapar :) :) aslında o ilk buluşmada babanın da olması çok özel bir duygu olsa gerek benım takıp ettiğim Furkan dıye bir doktor var butun doğumlarda babalar var annenin baş ucunda elını tutuyorlar alt tarafı görmeyecek şekilde

Ya ben doktoruma soracağım eşimi de alsalar ne güzel olur :)

maşallah canım ne guzel yapmissin bu arada yakinmisiz bende kartaldayim :)
ben spinal oldum iki dogumumuda hiç bel baş ağrısı vs yaşamadım epidural normal doğumda olmuyormuydu
Ben spinal yada epidural farkını bilmiyorum aslında sadece isimlerini duydum
Eğer dr müsade ederse bende spinal istiyorum aslında.
Benimde doktorun kliniği Kartal e5 te yakınız tabi k.v. de esenkentte oturuyor sen hangi hastanede doğum yapacaksın kısmetse.

Bugün yavaş bişekilde sadece elimin değmesiyle su bardağı yere düştü tuz buz oldu resmen inci boncuk gibi dağıldı komple mutfağa. Nazar mı çıkmış oluyor arkadaşım bizdeydi dün akşam gezmiştik, akşam herkes sana bakıyodu ondan mı oldu acaba dedi bilemedim alâkasını ama bardak kırılınca bi rahatladım :)

Carsamba sorayim ben de karıştırıyorum .Bir ara araştırmıştım uyusturucu ignenin yapıldığı yer mi farklıymış neymiş.

Ben muhtemelen son muayenemde soru sormayı unutacağım pazartesi doğuma giriyorum artık Allaha emanet giderim.
Yasayarak öğreneceksin yetismeyenleri 2 gun kaldi kontrole. Su sorularimi bir derleyip toparlayım.Adam evet hocam sorulariniz diyor ben ekrana bakıyorum hala aheste aheste

Carsamba sorayim ben de karıştırıyorum .Bir ara araştırmıştım uyusturucu ignenin yapıldığı yer mi farklıymış neymiş.
Ignelerin giris yeri ayni fakat epidural de katater takili kaliyo sirtta agri oldukca 3 4 saatte bir o kataterden agri kesici yapiliyor spinal de oyle bi sans yok bacaklardaki uyusukluk gecince normal agri kesici igne yapiliyo bacaktan sadece

Ayy ciksin nazarlar. Ben de dun iftarda esimin sevmedigim akrabalariyla muhatap oldum onlar da beni sevmez. Detay vermeden iyiyim iyi gidiyo fln dedim. Dun butun gece ayaklarima bacaklarima durup durup kiramplar girdi acidan agladim ilk defa bu kadar kotu oldum.

Yasayarak öğreneceksin yetismeyenleri 2 gun kaldi kontrole. Su sorularimi bir derleyip toparlayım.Adam evet hocam sorulariniz diyor ben ekrana bakıyorum hala aheste aheste
Sorma ya benim dr. çok yoğun gerçi özel klinik ama yani devlet hastanesi yoğunluğu bile az kalıyor yanında o yüzden seri davranmaya çalışıyorum, böylece herşeyi unutuyorum.

Ignelerin giris yeri ayni fakat epidural de katater takili kaliyo sirtta agri oldukca 3 4 saatte bir o kataterden agri kesici yapiliyor spinal de oyle bi sans yok bacaklardaki uyusukluk gecince normal agri kesici igne yapiliyo bacaktan sadece
Böyle okuyunca içim bir fena oldu ya acaba hissedermiyim diye korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…