2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ignelerin giris yeri ayni fakat epidural de katater takili kaliyo sirtta agri oldukca 3 4 saatte bir o kataterden agri kesici yapiliyor spinal de oyle bi sans yok bacaklardaki uyusukluk gecince normal agri kesici igne yapiliyo bacaktan sadece
Baska bir fark var mi ?Boyle okuyunca bir tuhaf oldum.

Ben kızımda spınal oldum sırtımdan iğne yaptılar zaten doğum dıye gitmemiştim acil doğuma alınınca o panikle hiç acı vs hissetmedim doğumdan sonra ayaklarım uyuşuktu bıkac kere iğne yaptılar uyuşukluk gecince sondayı çıkardılar ayağa kalktım kendı kendime birinin tutması lazımmış bilmiyordum o ara eltım aşağı inmişti şükür bişey olmadı gezdim koridorda falan :) :)

Yok canim baska hiç-bir farki amac ayni belden asagi kismin uyususmasi ama sadece epidural bu uyusuklugun daha uzun sure devam edebilmesi icin belirli araliklarla kataterden sirayla agri kesici yapiyorlar bu sayede rahmin toparlanma asamasinda karinda ve kasikta agri hissetmiyorsun yani tibben olay bu biz uygularken rahat oluyodu hastanede de tabi bize uygulanirken nasil oluruz bilmiyorum

O zaman epıdural mi daha iyi olur acaba yan etkileri açısından fark var mı pekı

Böyle okuyunca içim bir fena oldu ya acaba hissedermiyim diye korktum.
Hiç korkma canım ben geçen sene alt bölgemden fissür ameliyatı oldum sanırım spinaldi katater yoktu. Anestezist baba bir iki espri yaparken yapmış bile sadece eğil kıpırdama dedi benle muhabbet etti anlamadım hiç. Çook rahat bir yöntem ve sonrasında 6 saate yakın hiç ağrı hissetmedim ki zaten yaralar kendini toparlıyor o süreçte çok rahat.arkadaşım da 1 ay önce sezeryan oldu ve hiç ağrımadığını sadece oturup kalkerken ağrıdığını çok rahat olduğunu söyledi.

Ikisi de az cok bas agrisi yapar genelde. Oyle bi durumda da genellikle kahve oneriyor doktorlar kafein agriyi azalttigi icin
Valla ben de oyle bir baş ağrısı yaptı kı dikiş ağrı sızı hiçbiri aklıma gelmedi ama ameliyat esnasında çok yukarı baktım belkı ondan lambanın kenarındaki ayna gibi yere bakıp olanı biteni anlamaya çalışmakla geçti ameliyat :) :) :)

Anesteziden kaynakli benim ilki normal dogumdu bilmiyorum simdi oglum makat gelis insalah doner diye dua ediyorum ama 20 li haftalardan beri hep makat dueuyo hic pozisyon degiatirmedi umudum kesildi iyice

Ay beni genel anesteziye alsalar ama dogurmadan uyansam psikolojik olarak yürüyemem heralde kafamda hep sonraki aci filan var ya
Insallah bize de eli hafif, soguk kanli destek veren insanlar denk gelir insallah .Psikolojik destek de cok onemli

Anesteziden kaynakli benim ilki normal dogumdu bilmiyorum simdi oglum makat gelis insalah doner diye dua ediyorum ama 20 li haftalardan beri hep makat dueuyo hic pozisyon degiatirmedi umudum kesildi iyice
Canm benmki bastan beri makat gelis seklinde duruodu senin gibi ama dun gittigimde donmustu umudunu kesme yani 36-37ye kadar yolu var

Benim basim normalde haftada 2 3 kez agrir .Bir de boyle olursa 7 gune tamamlarız artik .Allah korusun .Esin girse ona bakardin iste kötü olmus
Bizimki de surekli dönüyor. En son kontrolde doktor acile inmisti .O sirada esim cihazi sag tarafima tuttu kafasi sagdaydı .Dr gelmeden karnimda cok sert bisey oldu .Dr geldi bir de ne gorelim kafa solda
Tabii biz esimle birbirimize bakip güldük dr anlamadi .Her gittigimizde tam tersi yöne dönmüş oluyor .Bir öncekinde dogum pozisyonundaydi.
25 sene once ben tersmisim annecigim sezeryan olmak zorunda kalmis donmedigim icin .Benimki de anasina cektiyse

Canm bende oyleym iki is yapiyorum saatlerce calismis gibi bacaklarm agrio. Ustune birde ise gitmek iyice zorlamaya basladi

İşe hiç gidemezdim herhalde canım, artık zaten çalışmaktan yorulmuştum 2016 yazında bıraktım ben işi.
Allah sana da kolaylık versin.
Bazen enerjim geliyor işimi yapıyorum ama sonrasında akıntı veya ağrı olunca yaptığıma pişman oluyorum. Zaten son haftalarımız artık bol bol dinlenmeye ve enerji toplamaya ihtiyacımız var.

yüzyıl da kaynarcada ben kizlarimida orda dogurdum

İğne büyük oluyor falan diyorlar hem de belden oluyor ya ben çok acır diyordum hiç azıcık da mı acimiyor ?
igneyi görmedim bakmadım yani :) normal iğne olmak gibi benim canım çok tatlidir hiç anlamadim diyebilirim zaten olduğun an hemen hızlıca yatırıp doğuma başlıyorlar bebek etkilenmesin diye hemen almaya calisiyorlar

Bir fotoğraf vardı kadinin sırtı tamamen açıktı poposu bile doktor da sirtina iğne yapıyordu acidan ilave bir de o cibildaklik da kafama takıldı

Bir fotoğraf vardı kadinin sırtı tamamen açıktı poposu bile doktor da sirtina iğne yapıyordu acidan ilave bir de o cibildaklik da kafama takıldı
Düşünme onlara dikkat ederler .Her ortam ayni olcak degil ya .Ben tesetturluyum gereken ozeni gosterceklerine inaniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…