2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bayram dan birgun sonraydı doktorum tatildeyim yarın gelıcem bi nst çektir devlet hastanesine dedı nst için gittim günüm geçti dıye acildeki doktor alttan baktı ki kızım ters dıye daha önce hiç bakılmamış tı sonra bi panik 4,5 5 cm açıklık var dıye acilen ameliyata aldılar ne çantam var ne bişey ne olduğunu anlamadan yarım saat içinde kızım oldu :) :) dolasıyla eşim yanımda olamadı

Düşünme onlara dikkat ederler .Her ortam ayni olcak degil ya .Ben tesetturluyum gereken ozeni gosterceklerine inaniyorum .
Benim doğum yapacağım hastanede istersen erkek sinek bile girmiyor içeri :) bu konuda çok dikkat ediyorlar bu konuda rahat olucam İnş

Bir fotoğraf vardı kadinin sırtı tamamen açıktı poposu bile doktor da sirtina iğne yapıyordu acidan ilave bir de o cibildaklik da kafama takıldı
Ah ah onları hiç dusunemiyorsun canım mavi önlük giydiriyorlar ama arkası açık tabi oturur pozisyonda oluyorsun ama inan oan aklına gelmiyor doğum olayı ayrı bir stres çünkü kendini tamamen onlara birakiyorsun belleginde dilinde hep dua oluyor personel hep kadındı canım

aldım canım 2 bin TL tek kişilik oda spinal dahil sezeryan fiyati
Fiyat baya makul inşallah sorunsuz sağlıklı geçsin doğumun. Benim hastanede spinal farkı alınıyor diye duymuştum 500TL ama bende astım var belkide dr. Tam narkoz vermek ister.

Fiyat baya makul inşallah sorunsuz sağlıklı geçsin doğumun. Benim hastanede spinal farkı alınıyor diye duymuştum 500TL ama bende astım var belkide dr. Tam narkoz vermek ister.
inşallah canım hepimiz inşallah kolay birsekilde sorunsuz dogurur evlatlarimiza kavusuruz

İğne büyük oluyor falan diyorlar hem de belden oluyor ya ben çok acır diyordum hiç azıcık da mı acimiyor ?
Canım hiç acımıyor çünkü spinali yapmadan küçücük bi iğneyle orayı uyuşturuyorlar önce uyuştuktan sonra spinal yapıyorlar anlamıyorsun bile. Bende hiç başağrısı falan da yapmadı. Çıkınca sadece oturur pozisyonda yatın kafanız aşağıda olmasın ve kafein alın

Kızlar ben iki aydır kişisel temizliğimi kil tuy işlerini başkasına hallettiriyorum ve iki aydır da sivilcemsi agrili biseyler oluşuyor.
Böyle olmasından çok rahatsızım.
Niye böyle oluyor olabilir.

Malum göbekten kendimi de göremiyorum.
ayna ile kontrol ederken eşim kapıyı açtı çok sinirlendim bunun üzerine normalde böyle şeyler yapmaz banyodaydim çünkü.

Iyiyim canım teşekkür ederim.arada giremiyorum sayfaya.Ateş'im de iyi şükür.solunum cihazindan ayrılırsa daha iyi olacak.minik minik büyüyor.sen de , tüm grup üyeleri de iyidir umarım.dualarım hep sizinle

Canım ağda yaptırıyorsan eğer, ağdanı kendine özel açtırmalısın ve sürekli aynı ağdadan devam etmelisin. Böyle bir şey mi kullandın acaba?

Agdaya karsi alerjik reaksiyon göstermis cildin sivilcelenmesi bundandir,cilt biraz daha hassastır hamilelikte o yüzden de olmuş olabilir

Hanımlar doktorum nöbetçiydi bugün acilde tekrar nstye aldılar. Çok şükür sancılarım azalmış gözüküyormuş. Yine de salı günü tekrar çağırdı tedbirli olalım diye. Ultrasonda 37 haftalık gözükmesi 37 haftalık olduğu anlamına gelmiyor iri bir bebek sadece dedi. Şu an için bir sorun yok dedi gönderdi.

Astım hastası olunca tam narkoz sakıncalı diye biliyorum cunku bende de astım var ikinci doğumda spinal oldum gayet rahat ve duygusal olarak inanılmaz bir deneyim umarim bunda da aynı kolaylık ve rahatlıkta olurum diye dua ediyorum

Ben doğma büyüme istanbullyum kimi sevmez istanbul u trafiğini falan geçim de zordur ama bu şehir başka yaa ölüm de dirim de burda olsun inşş :)) sevdiklerimle..
Allah upuzun ömürler versin canm benim:)
Ben de Ahh istanbul diyorum başka bişey demiyorum
Bana da herkes o kadar yere gittin orayı mi sevdin trafiği kalabalığı diyor
Sevdim işte aşkın gözü kör
Eminönü de ciğerlerime doldurduğum o mis gibi havanın tarifi yok hiç bir yerde
..

Günaydın kizlar .Dun piknikte iftar actik is yapmadim ama her yerim tutulmus .Yok gezme isi gecmis benden bunu anladim.
Çabuk pes etmişsin canım :) ben şimdiye kadar sadece iki gün evde iftar yaptım, her gün bir yere davet ediyorlar ama yorucu oluyor dediğin gibi zor oturuyorum insanların içinde :)

Epidural ile spinal arasındaki fark ne acaba ben aynı sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…