- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.041
Evet orası öyle aslında , önemli olan bebeklerimiz sağ salim doğsun inşallahAh ah onları hiç dusunemiyorsun canım mavi önlük giydiriyorlar ama arkası açık tabi oturur pozisyonda oluyorsun ama inan oan aklına gelmiyor doğum olayı ayrı bir stres çünkü kendini tamamen onlara birakiyorsun belleginde dilinde hep dua oluyor personel hep kadındı canım
Bunca zamandır çok acıyor diye biliyormuşum :) evet baş ağrısı için kafein duymuştum 2-3 gün sürüyormuş baş ağrısı bazılarında hiç olmuyormuş bile , hakkımızda hayirlisi inşallahCanım hiç acımıyor çünkü spinali yapmadan küçücük bi iğneyle orayı uyuşturuyorlar önce uyuştuktan sonra spinal yapıyorlar anlamıyorsun bile. Bende hiç başağrısı falan da yapmadı. Çıkınca sadece oturur pozisyonda yatın kafanız aşağıda olmasın ve kafein alın
O foto iyice korkmama sebep oldu :)Şimdi baktımda bi fotoda vajina nasıl o hale geliyor gözlerime inanamadım çok ilginç ya ama gerçekten yabancılar bu konuda biraz değişik :)
bende eşime sordum sende girermisin benimle diye senin öyle acı çektiğini görürsem ben hastaneyi yıkarım diyorBen şimdi sordum girmek ister misin diye. Dayanabilir miyim acaba dedi. Hahah vall erkekler çok dayanıksız gerçekten bize göre. Biraz düşüncekmiş bana cevap vercekmiş
Normalde sır agda kullaniyodumCanım ağda yaptırıyorsan eğer, ağdanı kendine özel açtırmalısın ve sürekli aynı ağdadan devam etmelisin. Böyle bir şey mi kullandın acaba?
Agdaya karsi alerjik reaksiyon göstermis cildin sivilcelenmesi bundandir,cilt biraz daha hassastır hamilelikte o yüzden de olmuş olabilir
Bunu duymam iyi oldu biraz cesaretlendim, bende o anı yaşamak istiyorum aslında.Astım hastası olunca tam narkoz sakıncalı diye biliyorum cunku bende de astım var ikinci doğumda spinal oldum gayet rahat ve duygusal olarak inanılmaz bir deneyim umarim bunda da aynı kolaylık ve rahatlıkta olurum diye dua ediyorum
Ben hiç kafama takmiyordum bu makat geliş durumunu yaklaşık aynı haftadayız, ve benimkide makat geliş şimdi boyle okuyunca, ya dr dikate almassada boyle normal doğum yapdırmak isderse vs.Anesteziden kaynakli benim ilki normal dogumdu bilmiyorum simdi oglum makat gelis insalah doner diye dua ediyorum ama 20 li haftalardan beri hep makat dueuyo hic pozisyon degiatirmedi umudum kesildi iyice
evet canım herzaman Dr Satı baz alır ve satın kaçsa o haftada olduğunu söylerHanımlar doktorum nöbetçiydi bugün acilde tekrar nstye aldılar. Çok şükür sancılarım azalmış gözüküyormuş. Yine de salı günü tekrar çağırdı tedbirli olalım diye. Ultrasonda 37 haftalık gözükmesi 37 haftalık olduğu anlamına gelmiyor iri bir bebek sadece dedi. Şu an için bir sorun yok dedi gönderdi.
Ben de onu takip ediyorm canım doğum hikayelerini o kadar pozitif paylaşıp anlatıyor ki Motive oluyorum:)Ben de eşimin girmesini istemem benden çok panik yapar :) :) aslında o ilk buluşmada babanın da olması çok özel bir duygu olsa gerek benım takıp ettiğim Furkan dıye bir doktor var butun doğumlarda babalar var annenin baş ucunda elını tutuyorlar alt tarafı görmeyecek şekilde
Günaydın kizlar..
Sezeryan doğum konuşulmuş ama çok genel bir yargı var
Spinal de bel ağrısı olur
Ya da spinal da çok baş ağrısı olur diye..
Kesi izinden korkan olmuş
3 yıl oldu doğum yapalım belim in ağırdiğını bir kere bile hissetmedim
İğne vurulurken bile hissetmedim ve o kadar çok korkuyordum ki ne ara vuruldu ne ara bitti anlamadım
Doğumdan sonra baş ağrım hiç hiç olmadı
Doğumdan çıkar çıkmaz sade nes Cafe türk kahvesi ve bol bol su bitki çayı tükettim
Uzunca bir süre ağrı hissetmiyorsunuz zaten uyusmus oluyorsunuz bebeğinizi bol bol emzir ip koklayıp opebiliyorsunuz
Ayağa kalktiktan sonra biraz zor oluyor o kadar değil tabi ne kadar çok kalkıp yürürseniz o kadar çabuk toparliyorsunuz
Kesi izine gelince çok zor ayırt ediliyor varla yok arası gibi bişey
Artık çoğu hastane estetik yapıyor zaten eskisi gibi boydan boya değil
Mecburi sezeryan olacak Ve korkanlar için anlattım bunları çünkü ben de çok şey okuyup deli gibi korkarak hıçkıra hıçkıra ağlayarak girdim doğuma korktuğum hiç bişey de olmadı çok şükür
Dün de avm ye gittik otururken bir bayanla sohbet ettik yeni sezeryan doğum yapmış bebeği 20 günlük ve kadın maşallah koşarak geziyor avm yi :))))
Tam da ihtiyacim olan yaziydi.Günaydın kizlar..
İğne vurulurken bile hissetmedim ve o kadar çok korkuyordum ki ne ara vuruldu ne ara bitti anlamadım
Doğumdan çıkar çıkmaz sade nes Cafe türk kahvesi ve bol bol su bitki çayı tükettim
Uzunca bir süre ağrı hissetmiyorsunuz zaten uyusmus oluyorsunuz bebeğinizi bol bol emzir ip koklayıp opebiliyorsunuz
Ayağa kalktiktan sonra biraz zor oluyor o kadar değil tabi ne kadar çok kalkıp yürürseniz o kadar çabuk toparliyorsunuz
Mecburi sezeryan olacak Ve korkanlar için anlattım bunları çünkü ben de çok şey okuyup deli gibi korkarak hıçkıra hıçkıra ağlayarak girdim doğuma korktuğum hiç bişey de olmadı çok şükür
Dün de avm ye gittik otururken bir bayanla sohbet ettik yeni sezeryan doğum yapmış bebeği 20 günlük ve kadın maşallah koşarak geziyor avm yi :))))
Merhaba, benim bebeğimin başı büyük olduğu için sezeryan olacağım sanırım. Bu mesaj çok rahatlattı beni
Hiç korkmayın kızlar o anı kendinize zehir etmeyinTam da ihtiyacim olan yaziydi.
Aynen canım emir Kaan da düşündük ama tek emir daha çok hoşumuza gitti daha doğrusu benim ilk oğlumdan beri içimde emir ismi uhde kalmıştı kısmet üçüncüyeymiş eşim en sonunda tamam dedi çok şükürAaa bebisin adi emir mi olacak benim de emir kaan olacak
Canım normal sivilce gibi mi yoksa sulu sulu mu. Eğer suluysa doktoruna bir göster istersenKızlar ben iki aydır kişisel temizliğimi kil tuy işlerini başkasına hallettiriyorum ve iki aydır da sivilcemsi agrili biseyler oluşuyor.
Böyle olmasından çok rahatsızım.
Niye böyle oluyor olabilir.
Malum göbekten kendimi de göremiyorum.
ayna ile kontrol ederken eşim kapıyı açtı çok sinirlendim bunun üzerine normalde böyle şeyler yapmaz banyodaydim çünkü.
Aynısnı benim eşimde diyor benim hastanemde eşler alınmıyormuş ama öğrenmeden önce eşime sormuştum girer misin diye sen öyle acı çekerken ben doktoru döverim demişti sanki doktor acı çektiriyorO foto iyice korkmama sebep oldu :)
bende eşime sordum sende girermisin benimle diye senin öyle acı çektiğini görürsem ben hastaneyi yıkarım diyorhastanenin ne suçu varsa artık
Ay ne güzel bir msj valla cesaret verdi normal doğum istiyorum ama olurda mecburi sezeryan olurum diye korkum var hep o iğneden dolayı acırsa ya hareket edersem iğne vurulurken bir şey olursa diye. Peki kahve içmemizin zararı olmuyor mu bebeğimizi emzircez ya ondan dolayıGünaydın kizlar..
Canım normal sivilce gibi mi yoksa sulu sulu mu. Eğer suluysa doktoruna bir göster istersen
Aynısnı benim eşimde diyor benim hastanemde eşler alınmıyormuş ama öğrenmeden önce eşime sormuştum girer misin diye sen öyle acı çekerken ben doktoru döverim demişti sanki doktor acı çektiriyor
Ay ne güzel bir msj valla cesaret verdi normal doğum istiyorum ama olurda mecburi sezeryan olurum diye korkum var hep o iğneden dolayı acırsa ya hareket edersem iğne vurulurken bir şey olursa diye. Peki kahve içmemizin zararı olmuyor mu bebeğimizi emzircez ya ondan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?