2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet orası öyle aslında , önemli olan bebeklerimiz sağ salim doğsun inşallah

Bunca zamandır çok acıyor diye biliyormuşum :) evet baş ağrısı için kafein duymuştum 2-3 gün sürüyormuş baş ağrısı bazılarında hiç olmuyormuş bile , hakkımızda hayirlisi inşallah

Şimdi baktımda bi fotoda vajina nasıl o hale geliyor gözlerime inanamadım çok ilginç ya ama gerçekten yabancılar bu konuda biraz değişik :)
O foto iyice korkmama sebep oldu :)
Ben şimdi sordum girmek ister misin diye. Dayanabilir miyim acaba dedi. Hahah vall erkekler çok dayanıksız gerçekten bize göre. Biraz düşüncekmiş bana cevap vercekmiş
bende eşime sordum sende girermisin benimle diye senin öyle acı çektiğini görürsem ben hastaneyi yıkarım diyor hastanenin ne suçu varsa artık

Canım ağda yaptırıyorsan eğer, ağdanı kendine özel açtırmalısın ve sürekli aynı ağdadan devam etmelisin. Böyle bir şey mi kullandın acaba?
Normalde sır agda kullaniyodum
Ama orda normal agda kullandık canm

Agdaya karsi alerjik reaksiyon göstermis cildin sivilcelenmesi bundandir,cilt biraz daha hassastır hamilelikte o yüzden de olmuş olabilir

Anladım canm doktoruma soracağım umarım geçici bişeydir..

Sırf bu yüzden tekrar kndm evde alcam sanrm bu kadar sene kndm aldim ne batk oldu ne bişey .
Şuan batık oluşumda var

Bunu duymam iyi oldu biraz cesaretlendim, bende o anı yaşamak istiyorum aslında.

Anesteziden kaynakli benim ilki normal dogumdu bilmiyorum simdi oglum makat gelis insalah doner diye dua ediyorum ama 20 li haftalardan beri hep makat dueuyo hic pozisyon degiatirmedi umudum kesildi iyice
Ben hiç kafama takmiyordum bu makat geliş durumunu yaklaşık aynı haftadayız, ve benimkide makat geliş şimdi boyle okuyunca, ya dr dikate almassada boyle normal doğum yapdırmak isderse vs.

Merhaba annişler
istanbul beylikduzunde oturuyorum
Bu güne kadar medilife gitmiştim ama 36.37ve 38 haftada dr.um yıllık izne ayrilacakmiş (((
Doğum için yakın bir devlet hastanesi araştırıyorum
Yardımcı olabilecek anneler var mi

evet canım herzaman Dr Satı baz alır ve satın kaçsa o haftada olduğunu söyler

Ben de onu takip ediyorm canım doğum hikayelerini o kadar pozitif paylaşıp anlatıyor ki Motive oluyorum:)

Günaydın kizlar..
Sezeryan doğum konuşulmuş ama çok genel bir yargı var
Spinal de bel ağrısı olur
Ya da spinal da çok baş ağrısı olur diye..
Kesi izinden korkan olmuş
3 yıl oldu doğum yapalım belim in ağırdiğını bir kere bile hissetmedim
İğne vurulurken bile hissetmedim ve o kadar çok korkuyordum ki ne ara vuruldu ne ara bitti anlamadım
Doğumdan sonra baş ağrım hiç hiç olmadı
Doğumdan çıkar çıkmaz sade nes Cafe türk kahvesi ve bol bol su bitki çayı tükettim
Uzunca bir süre ağrı hissetmiyorsunuz zaten uyusmus oluyorsunuz bebeğinizi bol bol emzir ip koklayıp opebiliyorsunuz
Ayağa kalktiktan sonra biraz zor oluyor o kadar değil tabi ne kadar çok kalkıp yürürseniz o kadar çabuk toparliyorsunuz
Kesi izine gelince çok zor ayırt ediliyor varla yok arası gibi bişey
Artık çoğu hastane estetik yapıyor zaten eskisi gibi boydan boya değil

Mecburi sezeryan olacak Ve korkanlar için anlattım bunları çünkü ben de çok şey okuyup deli gibi korkarak hıçkıra hıçkıra ağlayarak girdim doğuma korktuğum hiç bişey de olmadı çok şükür
Dün de avm ye gittik otururken bir bayanla sohbet ettik yeni sezeryan doğum yapmış bebeği 20 günlük ve kadın maşallah koşarak geziyor avm yi :))))

Merhaba, benim bebeğimin başı büyük olduğu için sezeryan olacağım sanırım. Bu mesaj çok rahatlattı beni

Tam da ihtiyacim olan yaziydi.

Merhaba, benim bebeğimin başı büyük olduğu için sezeryan olacağım sanırım. Bu mesaj çok rahatlattı beni

Tam da ihtiyacim olan yaziydi.
Hiç korkmayın kızlar o anı kendinize zehir etmeyin
Hayatınız boyunca yaşayabileceğiniz en güzel ve tek güzel bir an diyebilirim bebeğinize odaklanın aylarca gelmesini bekliyorsunuz kime benzediğini merak ettiğiniz içinizde büyüttüğünuz o mucizenin mucize dolu anlarını kaçırmayın zaten hiç bişey hissetmiyorsunuz 5 dk sonra o tarif edilemez ses geliyor ve dünya daki tüm saatler o an duruyor sizin için
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Sormak istediğiniz bişey olursa yantlarım :)

Canım normal sivilce gibi mi yoksa sulu sulu mu. Eğer suluysa doktoruna bir göster istersen
O foto iyice korkmama sebep oldu :)
bende eşime sordum sende girermisin benimle diye senin öyle acı çektiğini görürsem ben hastaneyi yıkarım diyor hastanenin ne suçu varsa artık
Aynısnı benim eşimde diyor benim hastanemde eşler alınmıyormuş ama öğrenmeden önce eşime sormuştum girer misin diye sen öyle acı çekerken ben doktoru döverim demişti sanki doktor acı çektiriyor
Ay ne güzel bir msj valla cesaret verdi normal doğum istiyorum ama olurda mecburi sezeryan olurum diye korkum var hep o iğneden dolayı acırsa ya hareket edersem iğne vurulurken bir şey olursa diye. Peki kahve içmemizin zararı olmuyor mu bebeğimizi emzircez ya ondan dolayı

Normal sivilce ama sıkılmıyor sanki iltihap var sis ama yok yani hiçbişey ckmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…