2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de onu takip ediyorm canım doğum hikayelerini o kadar pozitif paylaşıp anlatıyor ki Motive oluyorum:)
Gecen bi video vardı baba eşine mendille hava yapmaya çalışıyor bebek doğdu adam hala yelliyor dıye yazmıştı çok güldüm çok iyi bir doktor bence hastaları çok şanslı :) :)

İnşallah gönlündeki olur canım
Hareket etmen mümkün değil hem doktor hem hemsire senin yanında olup seni oyalıyor canım hissetmiyorsunbile
Yok canım bebeğe hiç bir zararı yok
Gecen bi video vardı baba eşine mendille hava yapmaya çalışıyor bebek doğdu adam hala yelliyor dıye yazmıştı çok güldüm çok iyi bir doktor bence hastaları çok şanslı :) :)
Ben de ona çok gülmüştüm canım ya :)))
Çok şanslılar evet ve farkındalar doğuma güle oynaya giriyorlar bu doğumda ben de öyle yapacam ilkinde salya sümük ağladım :)))))
Hem şimdi dışarda kızım bekliyor olacak kötü görmemeli beni ♡♡

Dimi Rabbime şükür ikıncı kere nasıp edecek bu duyguyu ilkinde acemıydık şimdi tadını çıkarmak lazım :) :) saglikli sıhhatli olsunlar inşallah

devlete gidiyorum ben kontrole.. 2 hafta önce gittiğimde her zaman gittiğim doktor yoktu poliklinikten randevu aldım ve gittim ordaki doktor 2 hafta sonraya tekrar gel dedi... şimdi bu hafta gitmem gerekiyor ama her zaman gittiğim doktor yokmuş yurtdışına gitmiş şimdi ben yine poliklinikten mi randevu alsam bu hafta yoksa haftaya doktoru mu beklesem bi akıl verin kızlar dardayımmm

kızlar şimdi haziran annelerina göz attımda yavaştan doğurmaya başlamışlar acaba bizim bebişlerimiz nezaman ve nasıl gelicekler kolay doğumlarmız olur inşallah birden bir korku sardıda beniii
korkunu ecele faydası yok maalesef...
onlar bi şekilde gelecekler canım hayırlısı artık

Günaydın kızlar :) Bugün görümcem doğuma giriyor. Aramızda 7 hafta vardı. Çok heyecanlandım yaa Bi korku falan başladı bende de. Doğuma gerçekten çok az kaldı zaman ne kadar hızlı geçiyor Hem bir an önce doğsun kızımı kucağıma alayım istiyorum hem de sona yaklaştıkça hamilelik bitiyo diye üzülüyorum galiba.

Merhaba, benim bebeğimin başı büyük olduğu için sezeryan olacağım sanırım. Bu mesaj çok rahatlattı beni
merhaba, bana da doktor aynisini soyledi. Bebegin basi buyukmus ama tam olcemedim de dedi, bebegin durusundan dolayi. Hayirlisi olur insallah ne diyelim

nasıl yapıcak doğumu canm kaçıncı haftasında doğuruo.. az kaldıı bizleredee kolay doğumlarımız olur inşallah

Bende o doktoru takip ediyorum ama genelde doğan bebeklerin kafasının tepesi sivri geliyor vakumla mı alıyor yoksa kanalda mı çok bekliyor diye merak etmişimdir hep.

kızlar şimdi haziran annelerina göz attımda yavaştan doğurmaya başlamışlar acaba bizim bebişlerimiz nezaman ve nasıl gelicekler kolay doğumlarmız olur inşallah birden bir korku sardıda beniii
Bizdede nevesta81 ile haziran başında dogumlar başlıyor bakalım sonra kimler olacak

Yaa insallah bayrami atlatırız hepimiz.Ben de 35 ten sonraki kontrollerde hastane cantami arabada bulunurcam ev uzak cunku .
Iyiyim canım teşekkür ederim.arada giremiyorum sayfaya.Ateş'im de iyi şükür.solunum cihazindan ayrılırsa daha iyi olacak.minik minik büyüyor.sen de , tüm grup üyeleri de iyidir umarım.dualarım hep sizinle
Ay cok sevindim insallah bayram hediyen olue minigin hastaneden cikar da .Ben de iyiyim şükür.
Çabuk pes etmişsin canım :) ben şimdiye kadar sadece iki gün evde iftar yaptım, her gün bir yere davet ediyorlar ama yorucu oluyor dediğin gibi zor oturuyorum insanların içinde :)
Hava sicak ben tesetturluyum .Evde şort ,atlet ama disariya giydigim her sey boğuyor beni .Simdiden bayrami nasil atlatacagimi düşünüyorum valla .

Günaydın kızlar

sorma dimi ya sanki hastane ve doktor hepsi bizim canımızı bilerek yakıyor. DiyorumDiyorum hepsi senin suçun onların ne suçu var

Bizdede nevesta81 ile haziran başında dogumlar başlıyor bakalım sonra kimler olacak
onun ikizdi tabi iki tane melek doğurcak. normal olsun istiyorum ama bakalm ne nasip olucak nasıl nasip olucak bu işler hiç belli olmuo. arkadaşm normal die büsürü sancı çekti açılma olmadı sezeryan oldu mecbur.

onun ikizdi tabi iki tane melek doğurcak. normal olsun istiyorum ama bakalm ne nasip olucak nasıl nasip olucak bu işler hiç belli olmuo. arkadaşm normal die büsürü sancı çekti açılma olmadı sezeryan oldu mecbur.
evet o kotu oluyor ikisinide yaşamış oluyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…