2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba, bana da doktor aynisini soyledi. Bebegin basi buyukmus ama tam olcemedim de dedi, bebegin durusundan dolayi. Hayirlisi olur insallah ne diyelim

Bir buçuk hafta ileride demişti Doktorum. Eğer haftasını yakalamazsa sezeryan olursun dedi. Ben de sezeryan, vajeryen hiç farketmez hayırlısı neyse o olsun dedim. Çarşamba günü tekrar gideceğim doktora bakalım ne olmuş.

Bende o doktoru takip ediyorum ama genelde doğan bebeklerin kafasının tepesi sivri geliyor vakumla mı alıyor yoksa kanalda mı çok bekliyor diye merak etmişimdir hep.
Cnm o bazı bebeklerde oluyo rahımden gecerken esniyor sanırım ablamın oğlunda öyleydi bildiğin kafa yamuk çıktı zamanla düzeliyor ama :) :) Rabbim herseye bir sebeb veriyor İnş saglikli sıhhatli hayırlı doğumlar nasıp etsin hepimize

En iyisi cnm bızım o zaman arabamız yoktu minibüsle gitmiştik :) :) hatta bazen diyorum mınübüsle doğuma gittim dıye :) :) :)

bende bikaç yerde yamuk kafayla doğan bebişler görmüştüm genetik sanmştm

En iyisi cnm bızım o zaman arabamız yoktu minibüsle gitmiştik :) :) hatta bazen diyorum mınübüsle doğuma gittim dıye :) :) :)
Arabanın en cok lazim olduğu zaman hastalik ,dogum .Hep hamile kalmadan arabamız olsun dedim Allah da nasip etti cok şükür.

Kesinlikle cok dogru anlatmissin canim valla bende cok korkardim sezeryandan birde canim cok tatlidir benim kan aldirirken ter doken ben valla sezeryanim okdar rahatti ki ne aci hissettim ne agri sadece ayaga kalkarken sanki yer cekio beni asagiya ama oda iki gune gecti 3 gun evde gelen misafirlere kahve yapmistim ikram etmistim dusun

Arabanın en cok lazim olduğu zaman hastalik ,dogum .Hep hamile kalmadan arabamız olsun dedim Allah da nasip etti cok şükür.
Aynen öyle canım nasıp olmadı o zaman kızım doğunca bıkac sefer amcası ile gittik o zaman dedık hemen alalım dıye şükür nasıp oldu buyuk rahatlık Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin

sana öyle gelmiş olabilirmi. en son nezaman kontrole gittin doktorunu bir ara istersen?
Çarşamba gittm cuma günü gideceğim o zaman konuşacağım inşallah. Bebek hep kasıklarımdaydı zaten kendimi korkutmak istemiyorum ama göğsümün altındaki şişlikte indi gibi sanki.

Yok canim doktor dogumdan sora soluolar zaten kahve tuket die onuda bir iki anca icmisimdir ben yasamadim bas agrisi bel agrisi filan tedbir amacli bence

Maşallah sana canım ben de aynı şekildeyim doğuma girerken serum takıyorlar ya ben serum için acır mı diye soruyorum oysa ki az sonra sezeryan a girecem
Kesinlikle ben de sadece ayaga kalkarken zorlandim o da dediğin gibi 2 gün sonra geçti ben de 3.gun çamaşır seriyordum canm

Karnım aşağı inmiş sanki benim eşime gösterdim, biraz dedi. Normal mi ki sizce kızlar ?
Canim benim de sanki öyle hareketleri de hep aşağıda hissediyorum bugün
Dönmüş olabilirler canım ya doğum pozisyonuna
Korkma bişey olmaz kuzum
Ağrın sizin var mı
Ben dün çok yoruldum çok yürüdüm ayakta kaldım gece de kızım acayip canımı yaktı döndüğünü düşünüyorum

Çarşamba gittm cuma günü gideceğim o zaman konuşacağım inşallah. Bebek hep kasıklarımdaydı zaten kendimi korkutmak istemiyorum ama göğsümün altındaki şişlikte indi gibi sanki.
kendini korkutma canm bebeğin kafası yukardamıydı belki aşağı döndü sana öyle gelio

Sezeryanla ilgili pozitif tecrübelerini aktaranlara teşekkürler. İnsanlar mecburen sezeryan olmak zorunda kalabilirler ama öyle bir algı oluşmuş ki dünyanın sonu gibi. Bi de merak ettiğim sezeryandan sonra süt gelmesi gecikti mi ?

Masallah canim insalllah bunlarda ole olur hepimiz rahat dogumlar yapariz :) doktorun sezeryan gunu verdimi lacinci haftada alicak ben sordum bi dahaki muanede konusuruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…