2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal sivilce ama sıkılmıyor sanki iltihap var sis ama yok yani hiçbişey ckmyo
Anladım canım değişikmiş senin benimde çıkmıştı ama sulu suluydu çok ağrılıydı uçuktu benimkiler ondan sordum sen yine doktoruna göster canım onları ağrılıysa
Çok sağol canım korkum azaldı sayende iyi geldi msjlar böyle deneyimliler güzel güzel söyleyince ne iyi geliyor bazıları sırf korkutmak için saçma saçma konuşuyor sinir oluyorum. İş yerindeki arkadaşım moralimi bozmak için mi yapıyor anlamıyorum hep kötü kötü şeyler söylüyor
Günaydın kızlar

sorma dimi ya sanki hastane ve doktor hepsi bizim canımızı bilerek yakıyor. DiyorumDiyorum hepsi senin suçun onların ne suçu var
Dimi bebeği kendimiz mi yaptık

Aynen canım ya ben de tesettürlüyüm ve hamilelikten dolayı ağrı sancı sıcak basmaları var en rahat kıyafette bile darlaniyorum , önceden hiç giymediğim tarz giyiniyorum en ince en yumuşak hiç terlik giymeyen ben terlik giyiyorum dışarıya ayakkabılar olmuyor acıtıyor ama yine de rahat edemiyorum eve gelince hemen soyunup dokuluyorum hemen duşa girip rahatliyorum sonrasında da eşimin şortlarından giyiniyorum benimkiler olmuyor bir de atlet yayılıp oturuyorum oh mis bana kimse dışarı çıkalım demesin valla sadece akşamları parka doğru biraz yürüyüp orda da çay icip gelelim her şeyi de hazır nasılsa bebeğimin, bir tek salon için hafif beşik kaldı onu da bir mağaza var ordan beğendik istediğimiz zaman getirecekler her zaman getiriyorlarmiş

Canim valla sezeryan korkulacak en son seyy bencee.. sut konusuna gelincede sutun biraz gelio ama yeterli olmuo mama vermisti annem cay kasigiyla aralardada emzirdim eve gecip dus alinca fiskirdi valla eger bn 3 gün kaldim hastanede imkanim olsa hastanede dus alirdim erlendende gelebilirdi eger ole imkaniniz olursa hastanede dus almasanizda goguslere sicak su tutun kizlar

Yok canim doktor dogumdan sora soluolar zaten kahve tuket die onuda bir iki anca icmisimdir ben yasamadim bas agrisi bel agrisi filan tedbir amacli bence
Anladım canım aklımda olsun ozaman yanıma ben nescafe falan stoklayayın :) hiç belli olmaz nasıl olacağı. Gerçi hastanede de satılıyor zatem

Masallah canim insalllah bunlarda ole olur hepimiz rahat dogumlar yapariz :) doktorun sezeryan gunu verdimi lacinci haftada alicak ben sordum bi dahaki muanede konusuruz dedi
İnşallah canım ikinci daha kolay oluyormuş öyle diyorlar :)
38 hafta 5 günlukken alırız dedi canım yani 2 temmuza gün verdi
Ben de o insanları anlamıyorum canım ya gercekten amaçları ne çözemiyorum
Korkunç bile olsa hamile insan a bunlar niye anlatılır ki ?
Zaten soru işaretlerimiz çok oluyor tedirgin oluyoruz bir de korku filmi anlatır gibi anlatıyorlar
Ha bir de sezeryan doğum yaptım diye sütüm gelmedi ya da sezeryan diye göbek gitmedi kilolar yapıştı kaldı diyenleri de anlamıyorum
Çok şükür iki bebek emzirecek kadar sütüm oldu
İlk giden de göbeğim oldu hem de hiç kalmadı ne ayva ne armut :))
Beslenmeyle alakalı bunlar

Ain canim benim gormce normal dogum yapti benden once ben ondan cokkkk sora yapmistim 9 ay gibi bi sureden bahsediorum bende sezeryan oldum hopppp aldigim 26 kilodan fazlasini verdim o daha 7 kilo fazlasi ve gobegi vardi iradeyle alakali canim dogru:)

Kimse yazdığıma cevap vermedi ama ben yine de yazayım... randevuyu haftaya almaya karar verdim... hep gittiğim doktor görsün istiyorum... hakkımda hayırlısı
Bn kacirmisim gormedim canim baktim simdi bi skntin yoksa ordaki doktorun verdigi tarihte gitseydin ama almissin sirayi canim kendi doktorunun bilgilenmeside onemli canim dogumunu yaptircagi icin

Sut hormonlari sanciyla uyarıldığı icin sezeryanda zor gelir diyen bir grup var .Ancak emzirme sanatinda okuduğum kadari ile boyle bir sey soz konusu degil bebek emince süt iner memeler depo degildir dusuncesi ..
Insallah hemen gelir sütümüz. Zaten ilk gun mideleri kiraz cekirdegi kadar ve hic bir bebek aç doğmazmis doktorum soylemisti.

Bu konuda merakımı giderdiğin için teşekkür ederim canım amin Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize

Karnım aşağı inmiş sanki benim eşime gösterdim, biraz dedi. Normal mi ki sizce kızlar ?
Bebek döndüğünde iniyor canım benimde göğüsüme yakın şişti özel bölgemde baskı hissettiğimde fark ettim karnım aşağı inmişti bebeğin döndüğünü o zaman anladım.

Bende ozaman temmuz ortasi gibi dogururum galiba :)
Aynen canim iradeyle alakalı bir de emzirme de beslenme çok çok önemli
Benim de arkadaş doğum yaptı normal ama hep beni ezmeye çalışırdı ben sezeryan asla yapmam en güzeli doğal olan ı hem süt gelmiyor kilolar verilmiyor bebek sarılık oluyor
Ki hiç biri bende olmadı çok şükür
Tüm saydıkları onda oldu 1 ay emziremedi göbeği gitmedi bebek 2 defa hastanede yattı sarılık ve enfeksiyondan
Kimseyi bu şekilde kucumsemiceksin her şey olabilir yani insanlık hali .
ben de isterdim normal olsun o duyguyu tatmak isterdim ama olmadı ne yapıyım öldüreyim mi kendimi ?
Evet canım o zaman a verir büyük ihtimalle 20si falan olur ☺☺

Kimse yazdığıma cevap vermedi ama ben yine de yazayım... randevuyu haftaya almaya karar verdim... hep gittiğim doktor görsün istiyorum... hakkımda hayırlısı
Canim belirgin bi şikayetin yoksa doktorunu bekle bence
Ben öyle bir hata yaptım çok pişman oldum sonra..
Her doktor bir değil tabi
Baktın şikayetin oldu kendini kötü hissettiğin bişey oldu o zaman gidersin

:) ainn canim bedef kahve makinasida koymustuya dogum cantasina iki dogumdan sora tedbirli :)
Ben tecrübesizim daha deneyimlerinizi not ediyorum :) rezene çayının içildiğini duymuştum birde ama doğumdan sonra mıydı öncemiydi onu hatırlayamadım :)
Birde söyledğim bu arkadaş ikinciye hamile yani canım ilkinde baya zorlu doğum yapmış ben çektim acısını sende mi çek diyor anlamıyorum ki hergün sinirlendiriyor beni. İlk doğumum bir bilgim yok zaten kafamda sorular hep yardımcı olacağına köstek oluyor artık pek dikkate almıyorum zaten. Herkes herkesi kendi gibi görüyor onda olduysa herkesin öyle olacak diye düşünüyor birde denk mi geldi bilmiyorum ama biraz cahil insanlar yapıyor canım bunu. dediğin gibi canım benimde eşimin kuzeni sezeryan oldu çocuğu 1 yaşında hala emziriyor maşallah. Ben sezeryan oldum deyip yatarsalar kalır tabi o göbekler birde süt yapar diye yerseler bütün gün :)

Evet bide o bakis var ben sezeryan olmam sezeryanda annelik duygusu gelmiomus filan ben sesini duydum agla agla bi hal oldum 3 gun ona bisey olucak die uyumadim... benin kuzende hamileydi bana diodu sezeryan olmam ben dogum deil o annelik olmuo sole bole dedi kendi de sezeryan oldu... eee tutsana ceneni diecen olmuycak yani herkes ister dogal sekilde dogurmak o duyguyu tatmak ama napalim onlarin sagligi icin hangisi iyiyse o olmali aksi turlusu cocugu tehlikeye sokmak bencillik olur asil annelik duygusu bu bence...

Bir dahakine uyar canim ağzının payını ver sen öyle konuştuğunda ben tedirgin oluyorum her şeyi yaşayıp görecem bana bişey anlatmaya gerek yok de.
Aynen canim kesinlikle katılıyorum süt yapan şeyler belli
Ben de çok şükür 2 yaşına kadar emzirdim inşallah buna da kısmet olur :)

Ben tecrübesizim daha deneyimlerinizi not ediyorum :) rezene çayının içildiğini duymuştum birde ama doğumdan sonra mıydı öncemiydi onu hatırlayamadım :)
Dogumdan sora canim cocuk gazli olmasin filan die iciolar ama ben icmedim rezene bebegim gazliydi bir tek ilac iyi gelmisti cok sey denemistim ama arkadasin bebeginide o iyi gelmedi her bebek farkli oluo deneye deneye ney iyi gelir buluosun

Evet onları ben de duydum ne kadar itici kelimeler onlar öyle..
İçimize düştükleri ilk an hissediyoruz halbuki annelik duygusunu
İşte canım kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor inan
Psikolojik baskı kurmaya çalışıyorlar
Kimseyi takmayacaksın
Dediğin gibi bebeğin sağlığı için hangisi daha iyiyse o olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…