2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne tur doğum istiyorsan ona odaklanmalisin ki o an korku stres olmasın. İlkte genele odakliydim gulerek uyudum bilerek uyandım. İkincide spinale odakliydim hic korkum olmadı sadece göbek zari dikilirken bi bulantı oluyor sırt ustu yattigim için kusamam diye bi tedirgin oldum az narkozla uyuttular ama o ilk ani görmek ve emzirmek paha

Aynn ya bide hem cins olucaklar bu tipler sadece " cins " oluo bence :)

Süt gelmesi kişiye göre değişiyor benim 2 gün sonra geliyor ama hemen gelende var

Kimse yazdığıma cevap vermedi ama ben yine de yazayım... randevuyu haftaya almaya karar verdim... hep gittiğim doktor görsün istiyorum... hakkımda hayırlısı
Canım ben devlete gidiyorum. Doktorum 15 günde bir gel diyor, bazen randevu bulamıyorum 20 günde bir gidiyorum ama yine de kendi doktoruma gidiyorum. Zaten acil bişey olursa direk giderim diyip başka doktora gitmeye gerek duymadım hiç. Çünkü her doktor farklı en iyisi alıştığın. Bence iyi yapmışsın. Bi şikayetin olursa zaten gidersin acile.

Ne kadar gereksiz söylemler, bebek iriyse terse açılma yoksa doğum değil diyip bekleyelim mi yani. İnsanları anlamak zor. Doktorumda diyor ki, sezeryan anne bebeği kurtarma operasyonu mecbur olduğunda yapılması gerekiyor. bazı kadınların hayatlarında en büyük hatta tek başarısı doğum olduğu için onun dışında hayatta bi amaçları yokmuş gibi şöyle ağrı çektim böyle sancı çektim diye anlatıyorlar, sen dayanamazsın, o sancıyı çek bi daha doğurmazsın normal değilse onu doğumdan saymam gibi söylemleri bu yüzden diyordu. Haklı sanırım. Bir tek ben başardım ben daha iyi anne oldum havasında gezmek istiyorlar nedense.

Evet canim ainn tek basarisini dogum olarak goruolar galiba hakli doktorun dogum bi sekilde oluo ama cocugun icin iyi anne olmak o u iyi duzgun yetistirmek daha onemli

Kızlar bu arada gögüslerinizde çatlama var mı? Bende başladı ilaç almak zorunda kaldım. Emzirmeye başlayınca nasıl olacak Allah bilir.

Evet canim ainn tek basarisini dogum olarak goruolar galiba hakli doktorun dogum bi sekilde oluo ama cocugun icin iyi anne olmak o u iyi duzgun yetistirmek daha onemli
Önemli olan o zaten canım sevmek yetiştirmek, normal doğum yapıp tuvalete atanda var onlara annelik gelmiyor mu? Bu insanın içinde olmalı, kalp sesini duyunca bile heyecanlanıyoruz sonuçta kucağımıza alınca mı annelik gelmiycek.

Kızlar bu arada gögüslerinizde çatlama var mı? Bende başladı ilaç almak zorunda kaldım. Emzirmeye başlayınca nasıl olacak Allah bilir.
Benim de oldu özellikle alt taraflarda. 2 aydır var. Göbek çatlağından sonra bu çok gözüme gelmiyor

Bende çatlama yok çok şükür ama 2 aydır süt geliyo özellikle sol göğsümden baya bi fazla. gece yatak falan ıslanıyo bazen. 5 aylıkken başladı bu kadar erken gelmesi iyi bir şey mi bilmiyorum.

Evet hiçbir bebek aç doğmazmış ve bizden depoladığı vitaminlerle üç gün hiçbirşey yemese bile idare edebilirmiş ben de bunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…