2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lansinoh lanolin göğüs kremi. Şu yıkamaya gerek olmayan. İnş reklama falan girmiyordur :)
O ilaç sayılmıyor artık canım hepimizin standart kullandığı bişey :) bende 2 hafta sonra kullanıcam. Benim hiç büyüme çatlama olmadı ama ucuna bakım olsun diye kullanıcam.

Epidural normal doğumda yapılıyor. Bazı hastanelerde sadece sezeryan da uygulanıyor. Spinal tek iğne ile belden aşağısı uyusturuluyor.

Geri düzelmez mi acaba ?

Arkadaş bizde kaldı dün eşler yoktu temizlik yemek vs yoruldum haliyle benmde aklıma o geliyor aman iki iş yapmaya gelmiyor artık valla

Bende çatlama yok çok şükür ama 2 aydır süt geliyo özellikle sol göğsümden baya bi fazla. gece yatak falan ıslanıyo bazen. 5 aylıkken başladı bu kadar erken gelmesi iyi bir şey mi bilmiyorum.

Bayağı erken gelmiş evet. Bende de sarı krem formunda bişey geliyor. Çok sıvı değil

Bilmiyorumki dönüp duruyor ama genelde kasıklarımdaydı.. bu hafta herseyi sorcm doktora inşallah
Canım benimde hep aşağıdaydı bebek, dünden beri iyice aşağıda hissediyorum hareketlerini bacak arama doğru vuruyor sanki. Normaldir diye düşündüm inşallah bişey olmaz.

Bende çatlama yok çok şükür ama 2 aydır süt geliyo özellikle sol göğsümden baya bi fazla. gece yatak falan ıslanıyo bazen. 5 aylıkken başladı bu kadar erken gelmesi iyi bir şey mi bilmiyorum.
canım doktoruna sordunmu erken süt gelmesini

Dökülen bazı duvarları ve tavani boyattik kızlar. Sonrasında temizlik eşya yerleştirme derken çokkk yoruldum ve her iki akşam da kayınpederde iftar yaptık. İki gecedir epey sancı çekiyorum ve kasiliyorum sessizce. eşime söylesem bir yığın söylenecek kavga edicez ama ona kalsa ev böyle bir hafta dursun dağınık yasayalim bişey olmaz

canım doktoruna sordunmu erken süt gelmesini
Sormadım ama netten araştırmama göre 4. aydan sonra gelmesi normalmiş. devlete gittiğim için fazla soru sorma imkanım olmuyor çok ilgilenmiyorlar. Sadece ilk süt çok değerliymiş ya bebek için benim de ilk sütler boşa gitti galiba

Kızlar bana bi akıl verin ya lütfenn

Resim için elbise alacağım 6 renk seçeneği var ben 2 renk arasında kaldım. Beyaz ve mavi. Model bu

Normalde beyaz istiyordum ama bu elbiseyi sonradan da giyeceğim birde çok mu sade bakın istedim...

Mavi rengi hem çok tatlı hemde bebiş erkekya ondan cezbediyor :) hangisini alırsam o renkte çiçekli taç yaparım olur biter

Benim tercihim maviden yana olurdu..

Duştan sonra süt gelmesini ben de duydum sanırım önemli olan göğüslere sıcak su tutulması galiba çğnlü hastanede başımızı yıkarsak saçları nasıl kurutacağız diye sorular geliyor aklıma vücudun aşağısına su tutmak yeterliyse hastanede imkan varsa duş çok iyi ama sezeryan dikişlilerin sıkıntı olmuyor mu ?

Canim ilk iki gun bant vardi dikislerimde sora cikardi dus al aldiktan sora uzaltan fon makinasi tut demisti

doğumdan sonra sarı süt gelir inşallah yatak islanacak kadar geleni duymamistim canım

canım agrin olmazmi ben rutin ev islerini yaparken bir süre sonra belim ayaklarım ağrıyor yerleştikten sonra bol bol dinlen islerini yavaş yavaş yap

canım beyaz elbise mavi renk taç güzel olmazmi

dikisin üzerinde su geçirmez bant oluyor banyo yapılabiliyor benimde sütum eve çıkıp duş alınca geliyor bu dogumumda hastanede hiç olmadı goguslerimi yikiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…