2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence mavi daha çok kullanabilirsin

Canım her seferin her hamilelik bir değil herkesin yaşadığı bir olmaz diyorum ama malesef anlamıyor onun için cevap vererek bile kendimi yormak istemiyorum artık. İnşallah canım kısmet olur bende çok istiyorum emzirmek en hiç emmemişim bana çekmez inşallah :)

Dogumdan sora canim cocuk gazli olmasin filan die iciolar ama ben icmedim rezene bebegim gazliydi bir tek ilac iyi gelmisti cok sey denemistim ama arkadasin bebeginide o iyi gelmedi her bebek farkli oluo deneye deneye ney iyi gelir buluosun
Rezenede bulundurayım ben yanımda ozaman :) aynen deneye deneye kendi tecrübelerimi oluşturucam artık
Kızlar bu arada gögüslerinizde çatlama var mı? Bende başladı ilaç almak zorunda kaldım. Emzirmeye başlayınca nasıl olacak Allah bilir.
Benim var canım kremi bende alıcam ama bekliyorum son haftalarda kullanmak lazım diye umarım geçirir

Canım bence beyaz olan renkli taç takarsın beyaz fotolarda çok güzel duruyor bence bende beyaz elbise arıyorum :)

Yaaa teşekkür ederim gelin gibi ne güzel bembeyazzz :))

bütün erkekler aynı sanrm. bizdede evi pok götürse bişey olmaz ona göre hava hoş ama ben yaşayamıam öyle bi evde büyük konuşmaymda

bu elbiseyi görmüştüm çok güzel sana hangi rengin yakıştığıda çok önemli tabi ama ben sarıyla. fuşyaya bayıldım

Evett gün ışığında falan harika duruyor :) benimde bir tane siyahlı çiçekli var birde beyaz bakıyorum sarıda çok hoşuma gidiyor uygun bulursam birde sarı alırım belki :)
Bu elbise uygun dün didik didik ettm instgramı bende de beyaz elbise var eşim hediye almıştı şifon çok rahat
Bunuda gotururum yanımda :) diz kapakta bu diğerlernden kısa. O yüzden beyaz almakta kararsızım buda varya hani. El at bana hayrına yaa :))

Sağsalim kucağına alır inşallah
Bende korku yok ama bitince hamileliği özleyeceğim sanırım elim hep karnımda içimdeki hareketleri tekmeleri ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…