- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.181
Ay bu da güzelmiş canım :) ne zaman çekilceksin kısaymış ya göbişin biraz daha büyürs elbise iyice kısa gelmesin. Eğer bu elbisen olursa bir tanede mavi al canım ozaman nasılsa bu beyazlı.Bu elbise uygun dün didik didik ettm instgramıbende de beyaz elbise var eşim hediye almıştı şifon çok rahatEki Görüntüle 2151178
Bunuda gotururum yanımda :) diz kapakta bu diğerlernden kısa. O yüzden beyaz almakta kararsızım buda varya hani. El at bana hayrına yaa :))
Bu resmi 2 ay önce çektim karnım şimdiki gbi değildi :) ama bi beden büyük almış eşim zaten. Olabildiği kadar rahat anlycan. Dimi maviş alym bunuda götürürüm yanımda. Ortaya karışık yaparız :) önümüzdeki hafta çekeriz inşallahAy bu da güzelmiş canım :) ne zaman çekilceksin kısaymış ya göbişin biraz daha büyürs elbise iyice kısa gelmesin. Eğer bu elbisen olursa bir tanede mavi al canım ozaman nasılsa bu beyazlı.
Aynen canım sahilde çekileceğim ben bayramdan sonra yazlıkçılar iyice hücum ederler çok kalabalık olmadan halledeyim diyorum. Bayramdan sonra doğuma ne kalıyor ki zatenAynen bayramdan önce halletmek lazım♡♡
Canım ben devlete gidiyorum. Doktorum 15 günde bir gel diyor, bazen randevu bulamıyorum 20 günde bir gidiyorum ama yine de kendi doktoruma gidiyorum. Zaten acil bişey olursa direk giderim diyip başka doktora gitmeye gerek duymadım hiç. Çünkü her doktor farklı en iyisi alıştığın. Bence iyi yapmışsın. Bi şikayetin olursa zaten gidersin acile.
Bence iyi yapmışsın canım, kendi doktorun önemli zaten
O iyi ozaman canım rahatsa beyaz almana gerek yok bu elbisen gayet güzel birde maviyi aldın mı gayet hoş olur :) bizde önümüzdeki hafta düşünüyoruz bakalım inşallah. Siz kendiniz mi çekilceksiniz fotoğrafçıyla mı canımBu resmi 2 ay önce çektim karnım şimdiki gbi değildi :) ama bi beden büyük almış eşim zaten. Olabildiği kadar rahat anlycan. Dimi maviş alym bunuda götürürüm yanımda. Ortaya karışık yaparız :) önümüzdeki hafta çekeriz inşallah
Kendimiz ayy ben fotoğrafçıyla çok kasılıyorum istediğim pozları veremiyorum rahatçaO iyi ozaman canım rahatsa beyaz almana gerek yok bu elbisen gayet güzel birde maviyi aldın mı gayet hoş olur :) bizde önümüzdeki hafta düşünüyoruz bakalım inşallah. Siz kendiniz mi çekilceksiniz fotoğrafçıyla mı canım
Aynen valla ramazanın bitmesi demek hepimizin bir bir dökülmesi demek :))Aynen canım sahilde çekileceğim ben bayramdan sonra yazlıkçılar iyice hücum ederler çok kalabalık olmadan halledeyim diyorum. Bayramdan sonra doğuma ne kalıyor ki zaten
İnstada hamile tesettür yazdığın zaman paylaşımlar ve sayfalar çıkıyor canım ben oyle yazarak buldumTesettürlü arkadaşlar
hamile dış çekimi için giysi bulabildiniz mi
ben bulamadim
çok guzellEki Görüntüle 2151189 Ben de nihayet kapı süsüne karar verdim bunun su yeşili olacak inş oğlum için sizce nasıl hanımlae
Bizde kendimiz canım ama tamamen madddiyat bizimkiKendimiz ayy ben fotoğrafçıyla çok kasılıyorum istediğim pozları veremiyorum rahatça
Evet çok heyecanlı :)Aynen valla ramazanın bitmesi demek hepimizin bir bir dökülmesi demek :))
Biz düğünü memlekette yapıp başka şehre geldiğimiz için burdaki dış çekimi nasıl yaparlar bilmiyorum para dökmeyede gerek yok kendi kendimize eğlenirizBizde kendimiz canım ama tamamen madddiyat bizimkiyoksa düğün fotoğrafçım harikaydı çok eğlenmiştim tekrar onla çekilmek isterdim ama yenidoğan çekimini de çok istiyorum her ikisinide ücret ödemek ağır gelir diye bunu kendimiz çekicez
Evet çok heyecanlı :)
Aa aynı benim eşim. Ne zaman evi süpürücem desem ne gerek var diyor. Zaten haftada bir falan süpürüyorum. Ona kalsa 1 ay tozlu evde yaşar hiç anlamıyor hiç. O yüzden yorulunca yoruldum diyemiyorum :)Dökülen bazı duvarları ve tavani boyattik kızlar. Sonrasında temizlik eşya yerleştirme derken çokkk yoruldum ve her iki akşam da kayınpederde iftar yaptık. İki gecedir epey sancı çekiyorum ve kasiliyorum sessizce. eşime söylesem bir yığın söylenecek kavga edicez ama ona kalsa ev böyle bir hafta dursun dağınık yasayalim bişey olmaz
Ben sarıya bayıldım canım ama erkekse mavi derim daha anlamlı olur yine de gözüm sarıda kaldı :))Kızlar bana bi akıl verin ya lütfenn
Resim için elbise alacağım 6 renk seçeneği var ben 2 renk arasında kaldım. Beyaz ve mavi. Model buEki Görüntüle 2151142
Normalde beyaz istiyordum ama bu elbiseyi sonradan da giyeceğim birde çok mu sade bakın istedim...
Mavi rengi hem çok tatlı hemde bebiş erkekya ondan cezbediyor :)Eki Görüntüle 2151145 Eki Görüntüle 2151146 hangisini alırsam o renkte çiçekli taç yaparım olur biter
Beyaz gömlek giysin canım keten tarzı spor hoş olur benceBiz düğünü memlekette yapıp başka şehre geldiğimiz için burdaki dış çekimi nasıl yaparlar bilmiyorum para dökmeyede gerek yok kendi kendimize eğlenirizeşimde soruyor ben ne gycem diye hiç düşünmemiştm ben onu.. mavi alcamya beyaz mı gyse bilemedim
:))) benim hepsinde kaldı :) aman dur kafamı karıştırma zor karar verdm maviyeAa aynı benim eşim. Ne zaman evi süpürücem desem ne gerek var diyor. Zaten haftada bir falan süpürüyorum. Ona kalsa 1 ay tozlu evde yaşar hiç anlamıyor hiç. O yüzden yorulunca yoruldum diyemiyorum :)
Ben sarıya bayıldım canım ama erkekse mavi derim daha anlamlı olur yine de gözüm sarıda kaldı :))
Elbisenin altına sandalet tarzı bişy mi gysem yoksa mini topuklu açık ayakkabılar varya ondan mı bu son başka soru yok :))Beyaz gömlek giysin canım keten tarzı spor hoş olur bence
Bence ikisinide giy canım biraz birini giyersin biraz birini hem farklı durur fotoğraflar :)Elbisenin altına sandalet tarzı bişy mi gysem yoksa mini topuklu açık ayakkabılar varya ondan mı bu son başka soru yok :))
Geçen hafta iş yerinde de benim başıma saat düşüyordu. son anda kurtuldum. saat kapının tam üstündeydi. kapı elimden kaçtı. cam açıkmış çarptı. kapı çarpmasına ben irkildim durakladım.sonrada yanıma saat düştü. Bende nazara yordum. İnşallah nazar çıkmıştır.Bugün yavaş bişekilde sadece elimin değmesiyle su bardağı yere düştü tuz buz oldu resmen inci boncuk gibi dağıldı komple mutfağa. Nazar mı çıkmış oluyorarkadaşım bizdeydi dün akşam gezmiştik, akşam herkes sana bakıyodu ondan mı oldu acaba dedi bilemedim alâkasını ama bardak kırılınca bi rahatladım :)
Canim genel anestezi ile kötü anilarim var o yuzden aklima geliyor .Her ne kadar kendime telkin versem de bilinç altima fena islenmis.Ne tur doğum istiyorsan ona odaklanmalisin ki o an korku stres olmasın. İlkte genele odakliydim gulerek uyudum bilerek uyandım. İkincide spinale odakliydim hic korkum olmadı sadece göbek zari dikilirken bi bulantı oluyor sırt ustu yattigim için kusamam diye bi tedirgin oldum az narkozla uyuttular ama o ilk ani görmek ve emzirmek paha
Yaa ciddi misin cok kötü bir durum .Hahaha bende otobusle gitmistim hemde en onde ayakta kimse yerde vermedi
Ben 2 ay once falan aldim .Bayramda da giycem .Bebe mavisi elbise icine beyaz gomlek .Gomlegin kolları ispanyol ve fiyonklu .Ustune de.bebe mavisi şal.Tesettürlü arkadaşlar
hamile dış çekimi için giysi bulabildiniz mi
ben bulamadim
Canim sepeti yuksege koysaydin .Ben genelde esimin gelme saatine denk getiriyorum makinenin bitişini .O asiyor.Ben asacaksam da yuksege koyuyor egilmiyorum .Bugün bebeğimin tüm kıyafetlerini yıkadım kızlar. Minik minik asmak nasıl zor oldu. Keşke 1-2 hafta önce yıkasaydım dedim hatta. Sepetten çamaşırları alıp asmak beni bitirdi ütüyü düşünemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?