2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu da güzelmiş canım :) ne zaman çekilceksin kısaymış ya göbişin biraz daha büyürs elbise iyice kısa gelmesin. Eğer bu elbisen olursa bir tanede mavi al canım ozaman nasılsa bu beyazlı.

Ay bu da güzelmiş canım :) ne zaman çekilceksin kısaymış ya göbişin biraz daha büyürs elbise iyice kısa gelmesin. Eğer bu elbisen olursa bir tanede mavi al canım ozaman nasılsa bu beyazlı.
Bu resmi 2 ay önce çektim karnım şimdiki gbi değildi :) ama bi beden büyük almış eşim zaten. Olabildiği kadar rahat anlycan. Dimi maviş alym bunuda götürürüm yanımda. Ortaya karışık yaparız :) önümüzdeki hafta çekeriz inşallah

Bence iyi yapmışsın canım, kendi doktorun önemli zaten

kızlaar çok teşekkür ederim.. içimi rahatlattınız çünkü bi tereddüt vardı hep

O iyi ozaman canım rahatsa beyaz almana gerek yok bu elbisen gayet güzel birde maviyi aldın mı gayet hoş olur :) bizde önümüzdeki hafta düşünüyoruz bakalım inşallah. Siz kendiniz mi çekilceksiniz fotoğrafçıyla mı canım

Kendimiz ayy ben fotoğrafçıyla çok kasılıyorum istediğim pozları veremiyorum rahatça

Aynen canım sahilde çekileceğim ben bayramdan sonra yazlıkçılar iyice hücum ederler çok kalabalık olmadan halledeyim diyorum. Bayramdan sonra doğuma ne kalıyor ki zaten
Aynen valla ramazanın bitmesi demek hepimizin bir bir dökülmesi demek :))

Kendimiz ayy ben fotoğrafçıyla çok kasılıyorum istediğim pozları veremiyorum rahatça
Bizde kendimiz canım ama tamamen madddiyat bizimki yoksa düğün fotoğrafçım harikaydı çok eğlenmiştim tekrar onla çekilmek isterdim ama yenidoğan çekimini de çok istiyorum her ikisinide ücret ödemek ağır gelir diye bunu kendimiz çekicez
Aynen valla ramazanın bitmesi demek hepimizin bir bir dökülmesi demek :))
Evet çok heyecanlı :)

Biz düğünü memlekette yapıp başka şehre geldiğimiz için burdaki dış çekimi nasıl yaparlar bilmiyorum para dökmeyede gerek yok kendi kendimize eğleniriz eşimde soruyor ben ne gycem diye hiç düşünmemiştm ben onu.. mavi alcamya beyaz mı gyse bilemedim

Aa aynı benim eşim. Ne zaman evi süpürücem desem ne gerek var diyor. Zaten haftada bir falan süpürüyorum. Ona kalsa 1 ay tozlu evde yaşar hiç anlamıyor hiç. O yüzden yorulunca yoruldum diyemiyorum :)
Ben sarıya bayıldım canım ama erkekse mavi derim daha anlamlı olur yine de gözüm sarıda kaldı :))

Beyaz gömlek giysin canım keten tarzı spor hoş olur bence

:))) benim hepsinde kaldı :) aman dur kafamı karıştırma zor karar verdm maviye

Geçen hafta iş yerinde de benim başıma saat düşüyordu. son anda kurtuldum. saat kapının tam üstündeydi. kapı elimden kaçtı. cam açıkmış çarptı. kapı çarpmasına ben irkildim durakladım.sonrada yanıma saat düştü. Bende nazara yordum. İnşallah nazar çıkmıştır.

Canim genel anestezi ile kötü anilarim var o yuzden aklima geliyor .Her ne kadar kendime telkin versem de bilinç altima fena islenmis.
Hahaha bende otobusle gitmistim hemde en onde ayakta kimse yerde vermedi
Yaa ciddi misin cok kötü bir durum .
Tesettürlü arkadaşlar
hamile dış çekimi için giysi bulabildiniz mi
ben bulamadim
Ben 2 ay once falan aldim .Bayramda da giycem .Bebe mavisi elbise icine beyaz gomlek .Gomlegin kolları ispanyol ve fiyonklu .Ustune de.bebe mavisi şal.
Canim sepeti yuksege koysaydin .Ben genelde esimin gelme saatine denk getiriyorum makinenin bitişini .O asiyor.Ben asacaksam da yuksege koyuyor egilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…