- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.201
Fiyatlarını uyguna bulursam alırım henüz yok öyle pabuçlarım :))Bence ikisinide giy canım biraz birini giyersin biraz birini hem farklı durur fotoğraflar :)
İnşallah canım. Allah uzak etsin nefsiyle haset dolu kötü bir şekilde bakanları .Geçen hafta iş yerinde de benim başıma saat düşüyordu. son anda kurtuldum. saat kapının tam üstündeydi. kapı elimden kaçtı. cam açıkmış çarptı. kapı çarpmasına ben irkildim durakladım.sonrada yanıma saat düştü. Bende nazara yordum. İnşallah nazar çıkmıştır.
Bugün bebeğimin tüm kıyafetlerini yıkadım kızlar. Minik minik asmak nasıl zor oldu. Keşke 1-2 hafta önce yıkasaydım dedim hatta. Sepetten çamaşırları alıp asmak beni bitirdi ütüyü düşünemiyorum :)
Mini topuklu açik ayakkabi bence canmElbisenin altına sandalet tarzı bişy mi gysem yoksa mini topuklu açık ayakkabılar varya ondan mı bu son başka soru yok :))
Almış bileSağsalim kucağına alır inşallah
Bende korku yok ama bitince hamileliği özleyeceğim sanırım elim hep karnımda içimdeki hareketleri tekmeleri ararım
İnstada hamile tesettür yazdığın zaman paylaşımlar ve sayfalar çıkıyor canım ben oyle yazarak buldum
Bende o tarz bişey düşünüyorm bayramda da giyerim diye.Canim genel anestezi ile kötü anilarim var o yuzden aklima geliyor .Her ne kadar kendime telkin versem de bilinç altima fena islenmis.
Yaa ciddi misin cok kötü bir durum .
Ben 2 ay once falan aldim .Bayramda da giycem .Bebe mavisi elbise icine beyaz gomlek .Gomlegin kolları ispanyol ve fiyonklu .Ustune de.bebe mavisi şal.
Canim sepeti yuksege koysaydin .Ben genelde esimin gelme saatine denk getiriyorum makinenin bitişini .O asiyor.Ben asacaksam da yuksege koyuyor egilmiyorum .
Ben de yıkayıp kaldırdım ama ütüye ne zaman başlarım hiç bilmiyorum. Umarım doğurmadan önce yapmış olurumben sanırım 30. haftada yaptım o zaman bile yorulmuştum ütü yaparken senin şimdi daha zor olur kolay gelsin canım
Kizlarrr cok canim skldı yaaa ne kadarda toparlar ilacla acabaKizlar kan tahlili yaptirmistim cuma gunu bugun almaya gittim doktor kanin dusuk dedi kan ilacini sabah aksama cikarcam dedi ben hic kullanmadim kan ilacini bulanti yapio die damla gibi aldim onu kullanmaya basladim bugun kullanmayan var mi kan ilaci
Beyaz da mavide giyebilir canım sen beyaz elbiseni giydiğinde o mavi sen maviyi giydiğinde o beyaz değişik olabilir :)Biz düğünü memlekette yapıp başka şehre geldiğimiz için burdaki dış çekimi nasıl yaparlar bilmiyorum para dökmeyede gerek yok kendi kendimize eğlenirizeşimde soruyor ben ne gycem diye hiç düşünmemiştm ben onu.. mavi alcamya beyaz mı gyse bilemedim
Ay bizde dolabımızı aldık gelsin bende hemen başlayacağım yıkmaya. Tozlanır diye yıkamadım bende henüz. Dolabamı yerleştircen canım hurca mıBugün bebeğimin tüm kıyafetlerini yıkadım kızlar. Minik minik asmak nasıl zor oldu. Keşke 1-2 hafta önce yıkasaydım dedim hatta. Sepetten çamaşırları alıp asmak beni bitirdi ütüyü düşünemiyorum :)
31-32 arasıydı canımKaçıncı haftanda
Benimde düşük çıktı damlayı da vitaminleride zaten düzenli kullanmadım hatta b12 180 çıktı iğne vuruluyorum 5 günlük. o damlayı da şimdi portakal suyu sıkıp içine damlatıyorum daha çabuk kana karışıyormuş portakal suyuyla.Kizlarrr cok canim skldı yaaa ne kadarda toparlar ilacla acaba
ne demir ne magnezyum hiç bir şey almıyorum. sadece multivitamin var decavit.Benimde düşük çıktı damlayı da vitaminleride zaten düzenli kullanmadım hatta b12 180 çıktı iğne vuruluyorum 5 günlük. o damlayı da şimdi portakal suyu sıkıp içine damlatıyorum daha çabuk kana karışıyormuş portakal suyuyla.
Normalde hemen asıyordum zorlamıyordu minik minik olunca zorladı çok almış makina . Bi dahaki makinayı öyle yapayım canım daha 1 makina daha çamaşır var :)Canim genel anestezi ile kötü anilarim var o yuzden aklima geliyor .Her ne kadar kendime telkin versem de bilinç altima fena islenmis.
Yaa ciddi misin cok kötü bir durum .
Ben 2 ay once falan aldim .Bayramda da giycem .Bebe mavisi elbise icine beyaz gomlek .Gomlegin kolları ispanyol ve fiyonklu .Ustune de.bebe mavisi şal.
Canim sepeti yuksege koysaydin .Ben genelde esimin gelme saatine denk getiriyorum makinenin bitişini .O asiyor.Ben asacaksam da yuksege koyuyor egilmiyorum .
Ben var sanmıştım canım o zaman topuklu al boşuna masraf yapma şimdi :)Fiyatlarını uyguna bulursam alırım henüz yok öyle pabuçlarım :))
Sağol canım olmadı bi arkadaşımdan yardım alıcam yada eşime postalıycam artık :)ben sanırım 30. haftada yaptım o zaman bile yorulmuştum ütü yaparken senin şimdi daha zor olur kolay gelsin canım
Dolaba canım. Haftasonu kurduk şimdi yerleştirme kaldı. Sen yıkayıp hurcada koyabilirsin ben keşke öyle yapsaymışım her hafta zorluyor :)Beyaz da mavide giyebilir canım sen beyaz elbiseni giydiğinde o mavi sen maviyi giydiğinde o beyaz değişik olabilir :)
Ay bizde dolabımızı aldık gelsin bende hemen başlayacağım yıkmaya. Tozlanır diye yıkamadım bende henüz. Dolabamı yerleştircen canım hurca mı
Bende bugun duzenli icmeye baslladim bebegime bise olmasindaBenimde düşük çıktı damlayı da vitaminleride zaten düzenli kullanmadım hatta b12 180 çıktı iğne vuruluyorum 5 günlük. o damlayı da şimdi portakal suyu sıkıp içine damlatıyorum daha çabuk kana karışıyormuş portakal suyuyla.
Degerlerin nasil peki canimne demir ne magnezyum hiç bir şey almıyorum. sadece multivitamin var decavit.
Canım ben de ilaç şurup falan içmeyi hiç sevmem geri çıkar zaten ayak kramplarım olmasına rağmen magnezyum yine almıyorum devlette gittiğim doktor vitamin vermeyi sevmiyor yurtdışından gelen ilaçlar hepsi içinde ne olduğunu bilmiyoruz belkide kısırlaştıracak şeyler var en iyisi doğal besinlerden almaya çalışmak diyor. Özeldeki doktor da eline geçeni yazıyor. Vitaminlerini kullanmadan doğum yapan çok insan var etrafımda sadece kansızlık olunca bebektede oluyor ve doğum sonrası bayılma durumları olabiliyor fazla kanamadan.ne demir ne magnezyum hiç bir şey almıyorum. sadece multivitamin var decavit.
Canım aynı haftalardayız bnmde 2-3gundur asagı ındı gogsumun altındakı sıslık falan gttı daha doktora yenı gıttım bebek donmus bası assafıda dedı buyuk ıhtımal senınde öle olmustur skıma canınıBilmiyorumki dönüp duruyor ama genelde kasıklarımdaydı.. bu hafta herseyi sorcm doktora inşallah
Canım ben de ilaç şurup falan içmeyi hiç sevmem geri çıkar zaten ayak kramplarım olmasına rağmen magnezyum yine almıyorum devlette gittiğim doktor vitamin vermeyi sevmiyor yurtdışından gelen ilaçlar hepsi içinde ne olduğunu bilmiyoruz belkide kısırlaştıracak şeyler var en iyisi doğal besinlerden almaya çalışmak diyor. Özeldeki doktor da eline geçeni yazıyor. Vitaminlerini kullanmadan doğum yapan çok insan var etrafımda sadece kansızlık olunca bebektede oluyor ve doğum sonrası bayılma durumları olabiliyor fazla kanamadan .
Canim ilk kan tahlili yapildiginda bana saglik ocagi cok dusuk filan die abartti ozel doktora gittim gosterdim ole dusuk bi deger deil dedi ilac kullanmayi gerektirecek simdi yine saglik ocagi bole dior napicami bilemedim bi doktora sormaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?