2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrr cok canim skldı yaaa ne kadarda toparlar ilacla acaba
Canını sıkma ne kadar düşmüş? Bende kan tahlili yaptırdım ve 8,6 ya düşmüş gene ki ben kan ilacıda kullanamıyorum. Ben ikizlere yetiştiriyosam bu kadarcık kanı endişelenmeyin siz :) ama bana kan kalmıyor artık galiba hiç bir şeye gücüm yetmemeye başladı. Yemek yerken yoruluyorum.

Realmomy aylardır kullanıyorum kan ilacı. değerim yerinde sayıyor alt sınırda hep. bu ilacı eski doktorum vermişti her ay tahlil yapıyordu. yeni doktorum hiçbir tahlil yapmıyor var olanlara devam et işte diyor ben istersem recete yazıyor iki farklı doktor iki farklı davranış. hangisi doğru bilemedim

Benim dolapta bu hafta içinde gelir canım bende geç kaldım onun için malesef :) dolap içinde tozlanmazlar heralde çok dimi

Evet canim ya napicamizi sasirioruz artik sabah aksam kullan dedi bi doktoruma soruyum bakalim ne diecek yaa birde bu cikti basima canim sıkldı valla

Ay canim Allah razi olsun icimi rahatlattin yaaa bende ne yorulma var ne halsizlik evin isini yapiorum yemeklerimi yapiorum oglumu yedirp parka goturuorum esim gelene kadar parkta oynatiorum onu eve gelioruz yemek ye sofrayi kaldir bulasiklari halledip yuruyuse cikiorum bide evim 6 kat asansor yok simdi bide sahur var sahura kadar yatmiorum yedikten sora yatiorum 3 30u buluo yatmam 9 da kalkiorum ayni tempo baslio yeniden ama yorulmuorum ole cok anlayamiorum valla ya

Kasılmalarda oluyor demin baktım karnım sağıma doğru yol almış gidiyor. Sende de oluyo mu bu

Geri düzelmez mi acaba ?

Arkadaş bizde kaldı dün eşler yoktu temizlik yemek vs yoruldum haliyle benmde aklıma o geliyor aman iki iş yapmaya gelmiyor artık valla
Böyle kalmasında bir sorun yok canm kalsın öyle:)
Ben oyumu maviden yana kullanıyorum canım :)
İnşallah emzirirsin canım
Bol bol su rezene ve hurma çok süt yapıyor canım

Realmomy
Bak canım bana da bu değerle demir çok düşük dedi sağlık ocağı ama hastanedeki doktor normal dedi
Ben sağlık ocağında tansiyona baktırıyorum en basit örnek 12/7 fix hep aynı çıkıyor hastaneye gidiyorum 9/6 çıkıyor genelde bence hastanedeki doktorunun dedikleri daha önemli sağlık ocağından.

Eklentiler

• EC2748D9-F6BE-4F07-B4F9-B79AEA537762.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 77
Ay kız kendi kendine nazar değdircen maşallah :) o zaman dediğim gibi hiç endişelenme ama tabi gene de doktorunu dinle ama bayılıyorlar hemen abartmaya ilaç yazmaya.

kızlarrrrrrrrrr arada kaynadı benm sorum sizler ne marka ateş ölçer aldınız bebişleriniz içinnnn fiyatları ney aldığınız ürünlerin iyice araştırarakmı aldınız

Kasılmalarda oluyor demin baktım karnım sağıma doğru yol almış gidiyor. Sende de oluyo mu bu
Gunde kaç kere oluor hemde özellıkle saga dogru tas gıbı oluo bı kaç sanıye sonra gecıor solada oluor normal dıolar bnmde bu ara ıshal war halsızlık yaptı doktora da balık yemıorm dedım balık hapı werdı haftaya tekrar gdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…