2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrr arada kaynadı benm sorum sizler ne marka ateş ölçer aldınız bebişleriniz içinnnn fiyatları ney aldığınız ürünlerin iyice araştırarakmı aldınız
Braun kulaktan ölçer aldım canım çok memnunum çocuk doktorumuz da aynısından kullanıyor

kızlarrrrrrrrrr arada kaynadı benm sorum sizler ne marka ateş ölçer aldınız bebişleriniz içinnnn fiyatları ney aldığınız ürünlerin iyice araştırarakmı aldınız
Braun marka kulaktan ateş ölçer aldım ben. Amazon dan aldım türkiyeden çok daha ucuzdu ama alalı oldu baya şimdi dolar uçtu ne kadar olmuştur hiç bilmiyorum.

2 saat once soluma uzanmıştım sola doğru oldu şimdi oturuyorum sağıma doğru kaydı gitti.. bende cuma gideceğim. Balık bende yemiyorum. Banada verir mi acaba ? Kan değerlerine bakıp mı veriyolar

Braun kulaktan ölçer aldım canım çok memnunum çocuk doktorumuz da aynısından kullanıyor

Braun marka kulaktan ateş ölçer aldım ben. Amazon dan aldım türkiyeden çok daha ucuzdu ama alalı oldu baya şimdi dolar uçtu ne kadar olmuştur hiç bilmiyorum.
bikaç model çıkıo braun Irt 3030 mu en uygunu 150tl fln sanrm

Çatı muayenesini çok merak ediyorum. Nasil oluyo doktor mu yapiyo. Bide kendide bakiyomu oraya sadece elini mi girdiriyo.
Bende pazartesi doktora gidecem 34 haftalik olacaz banada bakarmi merak ediyorum

Doktorum bana demişti 32de gittiğimde 35de gelince çatı muayenesi yaparız diye. Ama kimisi 36,37de yapıyormuş. Senin doktorun nasıl yapar bilmiyorum canım sor istersen. Jel sürdü eldiveniyle sonra smear testi gibi yaptı. Tabi kasmazsan kendini rahat olursan daha iyi ama ister istemez kasılıyorsun.

Çatı muayenesinde canın yandı mı ?

Dayanılmayacak kadar değil canım. İlla ki orda bi muayene var hissetmemek mümkün değil zaten kasılmışsın yanı. Ama 7,8saniye sürdü. Doğumu düşündüm bende sancı olduğunda bakıp duracaklar açılma ne kadar diye alışmak gerek sanırım :)

2 saat once soluma uzanmıştım sola doğru oldu şimdi oturuyorum sağıma doğru kaydı gitti.. bende cuma gideceğim. Balık bende yemiyorum. Banada verir mi acaba ? Kan değerlerine bakıp mı veriyolar
Yok canm dgerıme falan hıc bakmadı hatta bnde belkı testler ıster artık dıe dusunmustum ıstemedı balık yemıorm hıc hocam dedım saglık ocagı sölemıstı al dıe alım mı dedım kendı yazdı werdı bana mutlaka söle sende ozaman.acaba bebek tekrar dönr mı bnde onu merk edıorm yoksa hep böle mı kalır artk

tüp bebek sürecinde okadarrrrrr çoook aşamadan geçtmki hatta okadar giren çıkan olduki çatı muayenesi beni korkutmuyo:)

Bencede canim ya doktorum guldu bu deger dusuk deil ki demisti

Canım değerlerin kaç çıktı senin? Ferritin ve hemoglobin? Benim hemoglobin 10,ferritin ise 3tü. Resmen yerlerdeydi düşün. Kan serumu takıldı hastanede. 3hafta önce. Haftasonu tekrar gittim tahlil yapıldı değerim yükselmiş. Seruma gerek yok dedi doktor. Ben hap yutamıyor geri kusuyorum o yüzden kan şurubu içiyorum. Maltofer. Sen de ondan kullanabilirsin. Küçük tek içimlik şişelerde zaten. 2ye çıkardı doktorum ilacı. Bol kırmızı et ye,keçiboynuzu özü iç.ben 3haftadır bakım yaptım kendime. Bebiş de kilosu düşük benim. Ona canım sıkılıyor. 32de 1500gr dı daha. Neyse ki şimdi 2kg olmuş. Muz ve kaşar yedim baya. Yine az kilosu haftasından geri ama inş alır oğluşum

baby plus aldım canım alından ölçmeli e bebekten bide normal kol altından ölçmeli aldım

ladycry canım ac değeri 281,5 yazıyor. Normalde 34+4 tüm Cumartesi günü ama ac değerinde 32+1 çıktı. Kilo ve boy da aynı şekilde 32 çıktı. Senin ne kadar çıkıyor karın çevresi kilo boy filan? Takviye vitamin vs alıyor musun ilerleme olmaz mı acaba bebekte biraz daha dursa?

chatlax evin cok toz aliyorsa dikkat et .Benim evim caddede .Pencere acmasak da siziyor gardroptaki kiyafetler tozlaniyor .Surekli siliyorum.Az kullandiklarimizi kilifliyorum çözümü oyle buldum. Bebegin de 0-3leri yikayip utuleyip şeffaf poşetleriyle asacagim .Cogunun kendi paketleri var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…