2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl bişey nerden ölçüyo kulak yada alınmı fiyatı nedir cnmm
Alından ölçuo havanın sıcaklıgınıda ölçuor aynı zamanda suyun derecesıne bakma özellıgıde war ates derecesı yukseldıkce renk degıstıor acılıyetınıde söluor bn 250tl ye almıstım ama ozaman 150tl alıswerıse 50tl bedawaydı o sekılde almstım onu para wermemıs oldum yanı

kızlarrrrrrrrrr arada kaynadı benm sorum sizler ne marka ateş ölçer aldınız bebişleriniz içinnnn fiyatları ney aldığınız ürünlerin iyice araştırarakmı aldınız
Canım ben braun kulaktan ateş ölçer aldım. Fiyatını hatırlamıyorum eve geçince bakıp yazayım

Bence beyaz olanı al ve mavi çiçekli aksesuar kullan canım :)

Tesettürlü arkadaşlar
hamile dış çekimi için giysi bulabildiniz mi
ben bulamadim
Canım ben şunun bebe mavisini sipariş verdim. Şu an bayram indirimi de varmış :) Bayram’da da giyerim diye düşündüm

Eklentiler

• B4E8CE10-721F-4D8F-AC2A-DB4D921A8600.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 63
Bende o doktoru takip ediyorum ama genelde doğan bebeklerin kafasının tepesi sivri geliyor vakumla mı alıyor yoksa kanalda mı çok bekliyor diye merak etmişimdir hep.
Canım bebekler normal doğarken kanaldan geçebilmeleri için bıngıldak açık. Bıngıldak kemikleri kanalın daralıp genişlemesine göre birbirine yaklaşıyor kafa kanaldan geçerken o yüzden notmal doğan bebeklerin kafa şekli biraz bozulmuş doğuyorlar ama sonradan düzeliyor. Sezeryanda kanaldan geçmedikleri için yuvarlak şekilli doğuyor bebekler.

Kizlarrr cok canim skldı yaaa ne kadarda toparlar ilacla acaba
Hamileliğin başından beri kullanıyorum 12.haftadan itibaren bulantı yapıyordu ilk 10 gün çok bulantı oldu sonra yavaş yavaş alıştım ama hiç kansızlık olmadı çok şükür kaç çıktı hgb ?

Bende hiç bilmiyorum onuda soracağım hiç pozisyon değiştirmycek mi diye.. seni etiketlerim o gün :) balık hapını da onuda not aldım unutmayım diye ♡

Canim bende o ilaca basladim 20 tane sise iste umarim iyi gelir benim kilosunda skntı yok 2 hafta onden gidio gelisimi filan insallah seninkide alir kilo bende meyve cok yiyorum canim solunada yat alir inssaallh kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…