2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı fikirdeyim cnm Allah nasip ederde şartlar değişmezse bende ücretsiz izin alıp birlkte büyümek istyrm oğlumla

Sagolasin canim benim iyileştiğimde 160 ti geçenlerde 40 cikti

Kesinlikle haklısın. Şu resm tam anlatıyo :) gereksiz boş boğaz çokkkk

Kızlar hastane için süs püs yaptırmıştınız neler yaptırdınız ve instadan mı anlatır mısınız bende düşünüyorum artk süsler hediyeler :) ♡♡♡

Eki Görüntüle 2151766
Kızlar hastane için süs püs yaptırmıştınız neler yaptırdınız ve instadan mı anlatır mısınız bende düşünüyorum artk süsler hediyeler :) ♡♡♡
Ben sadece kapıya bir süs yaptırıyorum. Daha sonra oda kapılarına asıcam. Başka hediyelik fln bir şey yaptırmadım. İkram olarakta çikolata vericem.

Çok şükür canım inşallah bebeğin zamanında hayırlısıyla gelir hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın

Rahmi alınmamış o zaman ayy umut doğdu şimdi içime hoş tabiki 4 cüyü düşünmüyorum ama rahim bu sonuçta ne bilim
yok canım alınmadı korkma Allahın izniyle seninkide alınmaz bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

birde çikolata ve şekerleme olacak masada

Eklentiler

• 2018-05-24 07.19.03.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20180516_113759_495.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 58
Hahaha :)))) hele bu kadınların bir de doğum sonrası takımı var böyle grupla gelip dünya kadar soru sorup dünya kadar da öneride bulunacaklar :))))
Aman onların olsun önerisi :) bana bunu dıyen tanıdık biri olsa neysede ilk defa gorduğum bi insan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…