2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçer canım benim kalıcı değil ya onlar...
için rahat olsun

Geçiyor canım bir bakacaksin kilolar hemen gitmiş çünkü çoğu ödem olduğu için daha çabuk gidecek

Benim evimde sıcak oluyor ama yakacikta oturuyorum burası sizin oralara göre daha serin bir bölge bina araları mesafeli vs . Bu ara ev serin ben 1 cam açıyorum esim cocuklar usuyoruz diyorlar hiç acmadanda duramiyorum
Ay ben bebisleri alıp sana geleyim ben acıbadem deyim gerçekten arada 2-3 derece oynuyor ve buralar hiç esmiyor. K.v. esenkentte ama onunda evi musait degil pek yoksa esenkentte bahçeli falan yazın rahat ederdik. Bir yandan da adanada yaşıyor olsam ne yapacaktık diyorum yani bir şekilde bebekler alışacak iklime.

Tabi gel canım :) evet yine çok şükür bebekler alısacak zaten onlar 37 dereceye alışkın anne karninda çıkınca bi citcitli badi ile evde rahat ederler

Geçiyor canım bir bakacaksin kilolar hemen gitmiş çünkü çoğu ödem olduğu için daha çabuk gidecek
Dr.da öyle dedi senin kiloların çoğu ödem dedi ama benim dr. hep herşey yolunda modunda olunca biraz inanamıyorum. Gerçi adam simdiye kadar hiç beni yanıltmadı.

Mas@ll@h cnm bu h@ftalar artik zorluyor. Çok şükür iyi diyelim. Benim sipam as@gidaydi çıktı tepelere bütün gün göğüs kemiklerimi itiyor kakiyor.
kuzu senin takvimde mi sıkıntı var anlamadım ben...
benimki de nerede bilemiyorum en son makat gelişti şu an nerde bende merak içindeyim

Günaydın kızlar size içimi dökmek istiyorum çok doluyum şu an ağlayarak yazıyorum sinirlerim çok bozuldu
Kızım çok hırçın olmuş istediği her şeyi ağlayarak çığlık atarak yaptırmaya çalışıyor
Zaten günlerim çok geçiyor hamilelik çok zor tahammül sınırım en alt seviyede
O da öyle yapınca sakinlesmesini bekliyorum ama saatlerce öyle kalabilecek kapasitesiye sahip
Bugün de aynı şeyi yaptı ağlayıp çığlık atmaya başladı sakince 10 defa susmasını söyledim susmadı
Ben de patladim artık onun gibi bağırmaya başladım diğer odaya gitmeye kalktım daha çok bagirmiyim diye beni çekiştirip engel olmaya çalıştı daha çok sinirlendim çok gerildim ikimiz de sonra oturdum ağlıyorum şimdi işte ne yapacam bilmiyorum

Teyzeleri oglusumu gördük.Once nazlandi elini yuzune kapattı doktorumuz biraz dürttü Neyse ki açtı da tosbik yüzünü de gördük.
Et benlerini tekrar sordum simdi gidip dondurma islemi yaptırabilirsiniz ama bence dogumdan sonra toplu yaptirin dedi .Ben de dogumdan sonraya erteledim .

Ben bunları yaptırdım canım sadece hastane değil kurbanda memlekette de 40 ı ve çocuk gören aktabalarım için. İnsta da betusunkonseptdunyası ben seçtim beğendiklerimi o yaptı.
Kızlar hastane için süs püs yaptırmıştınız neler yaptırdınız ve instadan mı anlatır mısınız bende düşünüyorum artk süsler hediyeler :) ♡♡♡

Günaydın herkese dış çekim düşünen yada yapmış olan var mı? Su içsem yoruluyorum yapabilir miyimki acaba?
Biz stüdyoda siyah beyaz hamile fotosu çektireceğiz canım eşimle dış çekim istemiyoruz. Sen de düşünebilirsin. Daha rahat ve çok cool görünüyor fotolar.

canım kızın kaç yaşında

Oyle bi geçerki..ödem dediğimiz vücudun suyu tutması bi nevi.sen bebeğinle uğraşırken ne kilo kalır ne ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…