2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar ya bu odem icin birseyiniz var mi acaba 1 gun icinde 2 kilo oynuyor gittikce sisiyorum yemek yemedigim halde heryerim davul gibi ayaklarimda parmaklarm gozukmuyor artk o kadar sismis doktora pazartesi gidicem. Gidene kadar birsey yapamaz miyim

Bi arkadasm oturma odasnda takilmisti bir sure tasimadan koltuklarda yatmslardi rahat edersen bi sure bozmadan oylede yapabilirsn. Ama sen bilirsn senin tercihn neden olmasn oylede olur
Denemeyi düşünüyorum evet yoksa bebiş sıcaktan bunalacak..tesekkür ederim
Bi arkadasm oturma odasnda takilmisti bir sure tasimadan koltuklarda yatmslardi rahat edersen bi sure bozmadan oylede yapabilirsn. Ama sen bilirsn senin tercihn neden olmasn oylede olur

Tuzu kesin diyolar ama işe yarıyormu bilmiyorum..ödem yüzünden el parmaklarımda karpal tünel sendromu oluştu

bendede şişlik vardı doktora gittiğimde 4 kilo almış gorundum birkaç gündür sisim yok 2 kilo verdim tartida ..
İstanbul bu ara serin oyüzden belki sisim indi .
tuzluyu azaltin diyorlar ayaklarını sallandirma canım uzat ozaman biraz iniyor sanki

Canm kesmez miym. Tuzsuz yasiyorum ama yinede sisiyorum davul gibi anlayamadm sanrm bende de oyle bi sendrom cikcak albumun fln
Benim dr tamamen tuzdan değil ama. aşırı tuzlu yersen daha da artar demişti. Daha çok sıcaktan artıyor sanki Ben günde 4 litre su içiyorum yinede davul gibi şişim bir çözüm bulamadım maalesef.

Canm kesmez miym. Tuzsuz yasiyorum ama yinede sisiyorum davul gibi anlayamadm sanrm bende de oyle bi sendrom cikcak albumun fln
aman albumin çıkmasın ona baktır canım tansiyonun yuksekmi gidiyor tansiyon yüksek olunca albumin oluyor diye biliyorum ama sıcaklar da çoğu gebelerde şişlik oluyormuş

Benim dr tamamen tuzdan değil ama. aşırı tuzlu yersen daha da artar demişti. Daha çok sıcaktan artıyor sanki Ben günde 4 litre su içiyorum yinede davul gibi şişim bir çözüm bulamadım maalesef.
bende de sadece ayaklarımda oluşuyor akşama doğru inanılmaz rahatsızlık verici birşey... diğer hamileliklerimde yaşamamıştım bunda tuhaf geliyor o yüzden..

Dışarda hava nasıl bilmiyorum pek ama ben 5. Katta güneşi çok alan bir yerdeyim ve ev sauna gibi hava serinlese bile evin soğuması ekimi kasımı bulur ben bu yaz miniklerimle bu evde ne yapacağım bilmiyorum.

Ayy canım ya valla iyiki yazmışım Buraya herşey allahtan tabiki ama içim biraz rahatladı allah razı olsun sizlerden

Ayy canım ya valla iyiki yazmışım Buraya herşey allahtan tabiki ama içim biraz rahatladı allah razı olsun sizlerden
Korkma canım Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

bende de sadece ayaklarımda oluşuyor akşama doğru inanılmaz rahatsızlık verici birşey... diğer hamileliklerimde yaşamamıştım bunda tuhaf geliyor o yüzden..
Benimde dizden aşağı ayaklarım şiş başka yoktu bu hafta dr. göbeğimin alt kısmına bakıp burasıda ödem olmuş dedi bende dikkat ettim dokununca acıyor ve şişmiş. Acaba doğumdan sonra hemen geçecek mi bu ödemler çok kafama takmaya başladım.

Dışarda hava nasıl bilmiyorum pek ama ben 5. Katta güneşi çok alan bir yerdeyim ve ev sauna gibi hava serinlese bile evin soğuması ekimi kasımı bulur ben bu yaz miniklerimle bu evde ne yapacağım bilmiyorum.
Benim evimde sıcak oluyor ama yakacikta oturuyorum burası sizin oralara göre daha serin bir bölge bina araları mesafeli vs . Bu ara ev serin ben 1 cam açıyorum esim cocuklar usuyoruz diyorlar hiç acmadanda duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…