2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm bnde snradan kararımı degıstırdım zaten bnde uygun fıyatlı bıtane alıp kullancam gerek yok okadr para wermeye sadece fılesıne karar weremedm smdı ınce fılemı yoksa kopuklu fıle mı rahat acaba

Bi bakayim canim cok tesekkur ederim. Bi onceki gebeligimde tiroid ilaci kullaniyordum bebek sebepsiz yere öldü. Ondan bu korku
İkinci gebeligimde bende kullandım 50 lik bunda kullanmıyorum değerlerim normal ama onlar alakalı değildir cnm. Yiyecek ekmeği yokmuş. Tabi ki zor bir süreç oluyor bende iki kürtaj oldum bundan önce gelişmedi. Bu sefer öyle korkularla gittim ki hep Dr a ne zaman hareketlerini hisseder oldum çok şükür biliyorum ki iyi içerde. Annelik çok zor gerçekten her an korku telaş heyecan. Hepimiz sağlıkla kavusalim insallahhh

ikisinde de ince pamuklu kullandım arkadaşın dediği gibi üç ay zaten sonra birlikte çok zevkli oluyor

Ben evlendim evlenir evlenmez hamile kaldim. Bi heyecan oldu derken bos gebelikmis düştü. Sonra 4 5 ay hamile kalamadim doktora gittim. Bakildi ve tiroid cikti. Hipertiroid. Hemen agir ilaclarla basladik. Doktor asla hamile kalamazsin bu değerlerle dedi. Bende korkuyordum tedavi oldugum icin korunmaya baslamistik. Doktorun kalamazsin dedigi gunden vi gun sinrada yumurtlama günüydü korunmayi bıraktık o gun hamile kalmisim. Adetim gecikince test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim. Inanilmaz agir bi tedavi gorurken onca film cekilmisken bebegin hic sansi yok dedi doktor. 8.haftada öldü. Sonra d vitaminimi ölcturdum 5 cıktı. Bende devit damla alip her pazartesi 1 tane ictim ve o ara hic ilac almadim. 8 hafta boyunca ictim. Tahlillerim hep iyiye dogru gitti. Sonra sükur tamamen iyi oldum ve korunmayi bırakıp bu bebegime hamile kaldim. Keske taa basindan hic ilac almadan icseydim vitamini

"Karnın çok aşağıda erkek çocuğu emanet durur dikkat et" bunu diyen ulu orta memesini açmış çocuğunu emziren bi anne. Neden böyle felaket tellalı bu gerizekalılar ?
O lafın anlamı ne ki ben anlamadım ne demek emanet durur ?

Ben file almadım. Küvetin içine birkaç kat havlu koyacağım. Islatıp bebeği yatırırım diyorum.

Bu arada sana da cok gecmis olsun canim. Ben 16 haftaya kadar kustum. 16 dada minik pit pit haraketleri hissetmeye basladim. Cenabi allah korkumu yendirmek icin once kusmaya varligini bildirdi sonra hareketlerle. Ince bi tuvalet kagidi almistik turuncu renk ıslanınca kirmizi gibi oluyor o bitene kadar her tuvalette korku yasardim. Ancak yasayan bilir. Bi tarfin ona inanmak tutunmak isterken bi tarafin ya yine aynisi olursa diyor

Herkese iyi akşamlar..çok uzun zamandan beridir takip ettiğim bi platformdu temmuz anneleri. Öncelikle yeni anne adaylarının ve annelerin geçmiş anneler günü kutlu olsun☺bende bugün 35+0 dayım bebeğimle ve bi kızım olacak nasipse..Allah hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah☺ size bi sorum olacaktı beşiğinizi kurmuşsunuzdur bi çoğunuz. Havalar çok sıcak ve bebek odası yok bnde yatak odası aşırı sıcak oluyo oturma odasına yerleştirmeyi düşünüyorum iki tekli koltuklarımı çıkarıp..nasıl olur szce???

Darisi bizlere canm
Selam kızlar 35+3 olan varmı nasıl gidiyor bu hafta benim kasıklarım da ara ara sancı olmaya başladı ve yürüdüğüm de sanki dışarı çıkmak ister gibi bi yerde taş gibi oluyor
Benm sancm yok ama sürekli karnimin biyeri taş gibi oluyor

Nasıl geçti canım
hadess merakla bekliyorum canım fıstıklar nasıl acaba aynı gün doğurur muyuz?
Kızlar iyi. İkisininde yeri değişmiş ondan son 3 gündür sürekli göbeğim dalgalanıyordu. 2 kilo olmuşlar 2 hafta geriler tek bebeğe göre ama normal ikiz oldukları için bence iyi dedi kiloları. Suları iyi, rahim kapalı 24 mm düşmüş uzunluk. 9 hazirana çağırdı neredeyse 2 hafta sonrası ama doğum beklemiyor daha. Sanırım bayram haftası doğum olcak benim daha önce süpriz yapmaya karar vermezlerse. @nevesta81 cnm sen benden önce kavuşacaksın gibi süpriz olmazsa benimkiler hala çok minik

Bi arkadasm oturma odasnda takilmisti bir sure tasimadan koltuklarda yatmslardi rahat edersen bi sure bozmadan oylede yapabilirsn. Ama sen bilirsn senin tercihn neden olmasn oylede olur

Bnde 3-4gun öncr gttım 22cm boyu dedı senın kaç oldu acaba boyutuda amelıyat dendı artk.bıde enfeksıonun yk dımı oda buyutur bobregı
benim malesef 38 olmus canm benimki artik son noktaymis enfeksiyon gebeligin basindan beri var bi turlu gitmedi sanada cok gecmis olsun benim doktrum gebslikte 25 olunca bobrek stent takiyoruz dedi ben korkudan cok gec kalmisim allah esirgesin bobregi kaybetme derecesine gelmisim swn sakin ihmal etme canm

doğumu nasıl yapacaksın ? Tekrar başlatacak mı coraspine ?
dogumuma var daha insallah devamli kontrol altinda olucam egerki sanci olursa hastanede yatiricak dkturum ilaclarla dogumu erteleyebildigi kadar erteleyecek sezeryan olduktan sonrada stenti tekrar cikaracaklarmis kanama riski gecer gecmez tekrar coraspine devam dedi

Maşallah canım daha durabiliyorlarsa dursunlar tabi. Sonuçta haftaları tamamlanıyor daha sağlıklı doğacaklar inşallah. Benimkiler erkek olduğu için her bakımdan daha güçsüz oluyorlarmış aslında bende dayanabilsem iyi olacak.

Coraspine neden devam doğumdan sonra

Kıyamam Allah sağ salim kavuştursun vaktinde gelsinler iniallah canım bi sorun olmamasına sevindm Allaha emanetler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…