- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 103
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.681
Enfeksıyon daha cok tetıklıor işde antıbıyotık wermedımı hıc yada antıbyotıklede mı gecmedı Allahım beterınden korusun ben korkundan gıtmek ıstemıyorum artık urolojıyebenim malesef 38 olmus canm benimki artik son noktaymis enfeksiyon gebeligin basindan beri var bi turlu gitmedi sanada cok gecmis olsun benim doktrum gebslikte 25 olunca bobrek stent takiyoruz dedi ben korkudan cok gec kalmisim allah esirgesin bobregi kaybetme derecesine gelmisim swn sakin ihmal etme canm
Ne denilebilir ya iyiki memlekette değilim her kafadan bi ses çıkardı eminim.Tövbe ya Rabbim .Sesli güldüm vallahi. Cahillik diz boyu ne diyimki.
Seninkilerin kilosu çok iyi, ciğer geliştiricide oldun haftamızda fena değil artık. Ama doktoruna söyle tabi daha dayanabilirim diyorsan. Sularıda iyiyse, yerleri varsa biraz daha bekler belki doktor.Maşallah canım daha durabiliyorlarsa dursunlar tabi. Sonuçta haftaları tamamlanıyor daha sağlıklı doğacaklar inşallah. Benimkiler erkek olduğu için her bakımdan daha güçsüz oluyorlarmış aslında bende dayanabilsem iyi olacak.
:) ainn canimbedef kahve makinasida koymustuya dogum cantasina iki dogumdan sora tedbirli :)
Çok saol cnm. Biraz heyecan başladı zaman azalınca :)Kıyamam Allah sağ salim kavuştursun vaktinde gelsinler iniallah canım bi sorun olmamasına sevindm Allaha emanetler artık
Birde gunde kaç lt su ıcıorsun yuruyus yapıormusunbenim malesef 38 olmus canm benimki artik son noktaymis enfeksiyon gebeligin basindan beri var bi turlu gitmedi sanada cok gecmis olsun benim doktrum gebslikte 25 olunca bobrek stent takiyoruz dedi ben korkudan cok gec kalmisim allah esirgesin bobregi kaybetme derecesine gelmisim swn sakin ihmal etme canm
Anladım canim , boş ver o konuşanları bebeğin doğması gerektiği zaman doğacak bu öyle bir şey ki doktorlar bile net gün söyleyemiyor ama nedense bazı kadınlar hamilelerin ne zaman doğuracağını biliyorYani heran hersey olabilir demek istiyor
canım arkadasimda aynısı vardı 35 haftada doğurdu özel e gidiyordu özeldeki doktoru doğumu üniversite hastanesi yada devlet hastanesinde yaptır ben yapamam dedi doğumu gelince devlete gitti ama ortam hoşuna gitmeyince kendi doktoruna gidiyor siz yapın dogumumu diyor sonuç kız evladı oldu problem yaşamadi şimdi 3.cocugu düşünüyorBugün kontrolüm vardı kızlar benim gibi plasenta previa olanlar yada bu durumu bilenler bilir hiç iyi şeyler söylemediler üniye gittim bugün on gün sonra tekrar çağırdı doktor hoca görsün Doğum tarihine karar verir duruma göre dedi.bebek iyi ben iyi kan idtar tahliller iyi nst iyi ama plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış dediler Doğum çok riskli baya tedirginim.rahmimi alabilirler.bebek 2060 gr dediler .genelde benim gibi gebeleri 35 haftada alıyorlarmış kaldı 3 Haftam hemen bayram ertesi yani...benim durumumu yaşayan yada yakınen şahit olan varmı kızlar aranızda
Not:özeldeki doktorum evet bebek rahim ağzına çok yakın plasenta previa ama bak arasında boşluk var diye ultrasonda göstermişti neden iki doktor farklı şeyler söylüyo
Haklisin canım. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın güzel haberler getirir birbirimize. Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin.Bu arada sana da cok gecmis olsun canim. Ben 16 haftaya kadar kustum. 16 dada minik pit pit haraketleri hissetmeye basladim. Cenabi allah korkumu yendirmek icin once kusmaya varligini bildirdi sonra hareketlerle. Ince bi tuvalet kagidi almistik turuncu renk ıslanınca kirmizi gibi oluyor o bitene kadar her tuvalette korku yasardim. Ancak yasayan bilir. Bi tarfin ona inanmak tutunmak isterken bi tarafin ya yine aynisi olursa diyor
Çok geçmiş olsun cnm bnm. Bu troit çok önemli bir hormonumuz bende ikincide hamile kalamadim tesadüf hipotroit çıktı. Bos yumurta yapıyordum. İlaca başladım iki ay sonra ikinci oğlana hamile kaldım çok şükür. Sonra normale döndü benim troit. Simdi de düzenli 6 ayda bir vitamin kan TSH kontrol ettiriyorum. Ben d vitamini ocean kullanıyorum ama zaten 36 idi başladığımda simdi 40 di son.Ben evlendim evlenir evlenmez hamile kaldim. Bi heyecan oldu derken bos gebelikmis düştü. Sonra 4 5 ay hamile kalamadim doktora gittim. Bakildi ve tiroid cikti. Hipertiroid. Hemen agir ilaclarla basladik. Doktor asla hamile kalamazsin bu değerlerle dedi. Bende korkuyordum tedavi oldugum icin korunmaya baslamistik. Doktorun kalamazsin dedigi gunden vi gun sinrada yumurtlama günüydü korunmayi bıraktık o gun hamile kalmisim. Adetim gecikince test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim. Inanilmaz agir bi tedavi gorurken onca film cekilmisken bebegin hic sansi yok dedi doktor. 8.haftada öldü. Sonra d vitaminimi ölcturdum 5 cıktı. Bende devit damla alip her pazartesi 1 tane ictim ve o ara hic ilac almadim. 8 hafta boyunca ictim. Tahlillerim hep iyiye dogru gitti. Sonra sükur tamamen iyi oldum ve korunmayi bırakıp bu bebegime hamile kaldim. Keske taa basindan hic ilac almadan icseydim vitamini
Ağlama canım ya kıyamam , benim bildiğim onu karnını açmadan tam kesin bilmemeleri yani sezeryan zamanı eğer plasenta rahime yapişmişsa mecburen alıyorlar yoksa rahim ağzı kapanmışsa ama yapışıklık yoksa o zaman alınmıyormuş yani rahim alınması da öyle hep görülen bir şey değil çok nadiren olurmuş doktorlar haberin olsun diye söylemişlerdir çünkü eğer yapışıklık olursa hayatı tehlike olmasın diye anında alınıyor yani ne anneye ne babaya haber verme durumu olmuyor öyle bir duruma da ne olur ne olmaz diye hazırlıklı olman için demişlerdir doğum sonrası öğrenip şok yaşama diye ama en son ihtimal her insan her zaman kendini en kötüye alisdirmali bu hepimiz için geçerli bazi insanlarda doğuma kadar hiç bir sorun olmuyor doktor da anne de hep her şey yolunda diye rahat oluyorlar ama doğumda oluşan en ufak bir sorunda hemen panikleme oluyor her doktor da olası durumda kendini kontrol edemeye bilir maalesef o daha kötü en azından senin doktorlar olası her durumu araştırıyorlar senin ve bebeğinin sağlığı için siz iyi olun yeter ki canım iyi şeyler düşün bebeğin de sen de sağlıklı ve mutlu olun inşallah gerisini düşünmeBugün kontrolüm vardı kızlar benim gibi plasenta previa olanlar yada bu durumu bilenler bilir hiç iyi şeyler söylemediler üniye gittim bugün on gün sonra tekrar çağırdı doktor hoca görsün Doğum tarihine karar verir duruma göre dedi.bebek iyi ben iyi kan idtar tahliller iyi nst iyi ama plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış dediler Doğum çok riskli baya tedirginim.rahmimi alabilirler.bebek 2060 gr dediler .genelde benim gibi gebeleri 35 haftada alıyorlarmış kaldı 3 Haftam hemen bayram ertesi yani...benim durumumu yaşayan yada yakınen şahit olan varmı kızlar aranızda
Not:özeldeki doktorum evet bebek rahim ağzına çok yakın plasenta previa ama bak arasında boşluk var diye ultrasonda göstermişti neden iki doktor farklı şeyler söylüyo
Cnm 17. Haftada dr bana da bebegin eşinin önde olduğunu söylemişti senin de mi öyle bana normal doğumu unut plesenta önde demişti sonra 27. Haftamda yukarı çıkmıştı normale döndü yani binde bir çıkabilir sanalıysan 27 den sonra yukarı çıkabilir dedi ve gerçekten cıktı ama şuan suyum gereğinden çok ama çok fazla gene erken doğum riskim var normalde19.5 olması gerek mis su seviyem ama şuan 27 .5 üzerindeymiş anı.hareket etmemem gerekmis yerimden bile kalkamiyorumBugün kontrolüm vardı kızlar benim gibi plasenta previa olanlar yada bu durumu bilenler bilir hiç iyi şeyler söylemediler üniye gittim bugün on gün sonra tekrar çağırdı doktor hoca görsün Doğum tarihine karar verir duruma göre dedi.bebek iyi ben iyi kan idtar tahliller iyi nst iyi ama plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış dediler Doğum çok riskli baya tedirginim.rahmimi alabilirler.bebek 2060 gr dediler .genelde benim gibi gebeleri 35 haftada alıyorlarmış kaldı 3 Haftam hemen bayram ertesi yani...benim durumumu yaşayan yada yakınen şahit olan varmı kızlar aranızda
Canım benm de bir arkadaşım oreviaydı.geçen yıl sağlıklı bir bebeği oldu.yaknız sana tavsiyem özellikle Bundan sonra çok dikkat et kendine mümkünse dinlenerek geçir hamileliği.arkadaşım da sanırım 32. Haftada inanılmaz bir kanama oldu,birkaç gün hastanede yattı Ve Doğuma kadar evde istirahat etti.moralini bozmak İçin değil tedbirli ol diye yazdım şakın yanlış anlama.çünkü previa durumunda ani kanamalar olağanmışBugün kontrolüm vardı kızlar benim gibi plasenta previa olanlar yada bu durumu bilenler bilir hiç iyi şeyler söylemediler üniye gittim bugün on gün sonra tekrar çağırdı doktor hoca görsün Doğum tarihine karar verir duruma göre dedi.bebek iyi ben iyi kan idtar tahliller iyi nst iyi ama plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış dediler Doğum çok riskli baya tedirginim.rahmimi alabilirler.bebek 2060 gr dediler .genelde benim gibi gebeleri 35 haftada alıyorlarmış kaldı 3 Haftam hemen bayram ertesi yani...benim durumumu yaşayan yada yakınen şahit olan varmı kızlar aranızda
Rahmi alınmamış o zaman ayy umut doğdu şimdi içime hoş tabiki 4 cüyü düşünmüyorum ama rahim bu sonuçta ne bilimcanım arkadasimda aynısı vardı 35 haftada doğurdu özel e gidiyordu özeldeki doktoru doğumu üniversite hastanesi yada devlet hastanesinde yaptır ben yapamam dedi doğumu gelince devlete gitti ama ortam hoşuna gitmeyince kendi doktoruna gidiyor siz yapın dogumumu diyor sonuç kız evladı oldu problem yaşamadi şimdi 3.cocugu düşünüyor
İnşallah canım bana gebeliğin başından beri kanama sancı vs olursa hemen gel demişlerdi bu haftaya kadar rabbime hamd olsun bişey olmadı ağrı elbette oluyor ama aksi bir durum olmadı çok şükür inşallah 37 38 e kadar gidebilirimAğlama canım ya kıyamam , benim bildiğim onu karnını açmadan tam kesin bilmemeleri yani sezeryan zamanı eğer plasenta rahime yapişmişsa mecburen alıyorlar yoksa rahim ağzı kapanmışsa ama yapışıklık yoksa o zaman alınmıyormuş yani rahim alınması da öyle hep görülen bir şey değil çok nadiren olurmuş doktorlar haberin olsun diye söylemişlerdir çünkü eğer yapışıklık olursa hayatı tehlike olmasın diye anında alınıyor yani ne anneye ne babaya haber verme durumu olmuyor öyle bir duruma da ne olur ne olmaz diye hazırlıklı olman için demişlerdir doğum sonrası öğrenip şok yaşama diye ama en son ihtimal her insan her zaman kendini en kötüye alisdirmali bu hepimiz için geçerli bazi insanlarda doğuma kadar hiç bir sorun olmuyor doktor da anne de hep her şey yolunda diye rahat oluyorlar ama doğumda oluşan en ufak bir sorunda hemen panikleme oluyor her doktor da olası durumda kendini kontrol edemeye bilir maalesef o daha kötü en azından senin doktorlar olası her durumu araştırıyorlar senin ve bebeğinin sağlığı için siz iyi olun yeter ki canım iyi şeyler düşün bebeğin de sen de sağlıklı ve mutlu olun inşallah gerisini düşünme
Ayy canım ya valla iyiki yazmışım Buraya herşey allahtan tabiki ama içim biraz rahatladı allah razı olsun sizlerdenbedef ayni durumu yaşadı arkadaşım Cerrahpaşa da 34 de aldılar bebeği rahmi almadılar ama. Bebek 2/3 gün kuvezde durdu sonra anneyle eve geldi. Korkma canım Rabbim beterinden saklasin sağlıkla kavuşum inşallah.
Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım çok az kaldı boşver işi gücü yat dinlen ben çoğu zamanımı yatarak geçiriyorum evin işini bile arada yapıyorum ütü bile kıyafet lazım olunc alıp ütüleyip öyle giyioruz inşallahhhh bir sorun çıkmadan bebeklerimize kavuşuruzCnm 17. Haftada dr bana da bebegin eşinin önde olduğunu söylemişti senin de mi öyle bana normal doğumu unut plesenta önde demişti sonra 27. Haftamda yukarı çıkmıştı normale döndü yani binde bir çıkabilir sanalıysan 27 den sonra yukarı çıkabilir dedi ve gerçekten cıktı ama şuan suyum gereğinden çok ama çok fazla gene erken doğum riskim var normalde19.5 olması gerek mis su seviyem ama şuan 27 .5 üzerindeymiş anı.hareket etmemem gerekmis yerimden bile kalkamiyorum
Hmm anladım canım ama maşallah diyeyim lekem yok bişey yok nette geçmiş kk ya baktımda previa ile ilgili konu var ve çoğu gebe hep kanamayla geçirmiş kimi Doğuma varamamış kimi zar zor gelmiş sürekli kanama ve yatarak kimi hastanede bile yatmış inşallah öyle olmam tabiki kimse olmasın rabbim bizleride bebeklerimizi de korusun sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahCanım benm de bir arkadaşım oreviaydı.geçen yıl sağlıklı bir bebeği oldu.yaknız sana tavsiyem özellikle Bundan sonra çok dikkat et kendine mümkünse dinlenerek geçir hamileliği.arkadaşım da sanırım 32. Haftada inanılmaz bir kanama oldu,birkaç gün hastanede yattı Ve Doğuma kadar evde istirahat etti.moralini bozmak İçin değil tedbirli ol diye yazdım şakın yanlış anlama.çünkü previa durumunda ani kanamalar olağanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?