2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ne güzel demi bebisi görmek :)

Günaydın canım benim, hamilesin diye ekstra ilgi bekliyor olabilir, inan ne yapılır bilmiyorum ama sakinleşmek için dışarı çıkma durumun varsa istediği bişeyi yapabileceğini belki söylersen o da rahatlar. Belki bebekten dolayı kıskanma da vardır. Onu çok sevdiğini belli et sar sarmala canım belki daha iyi olur. Sakince tabiki...kızın kaç yaşındaydı?

Cümleten herkese günaydın

Daha önce doğum yapmış olanlar emzirmeyle ilgili ne sorunlar yaşadınız? bebekler çok kuvvetli bir emme refleksiyle doğar diyolardı ama bizim yeğen annesinin sütü geldiği halde emmiyor. emzik falan da emmiyo sütü sağıp çay kaşığıyla veriyolar.

Benimde ayaklar iki numara büyüdü şişlikten, dışarı çıkınca sandalet giyiyorum ama sıkıyor o da. Doğuma dışarı terliği alıcam bu gidişle son ay daha şiş olabilirim surda kaldı 1-1.5 ay

Maşallah oğluşuna.. Benler çok mu büyük canım rahatsız edecek kadar mı?

canım kızın kaç yaşında
3 buçuk canım
Canim bugün zaten dışarı çıkacaz söyledim ona o ısrarla şu anda çıkacam diye tutturdu ama çok erken şimdi çıkamayız desem de anlamak istemedi
Tek başıma çıkmak zor oluyor onunla
Annemin biraz işi var bitirmesini bekliyorum birlikte çıkacaz
Kızım anneanne doktorda işi bitsin bizi Arıcak çıkacaz dedim yok anlamıyor çığlık atıp ağlıyor
Çok ilgileniyoruz canım etrafında pervaneyiz hepimiz inan ki
Ama yetmiyor hep fazlasını istiyor
Örneğin parka mi gittik orda oynadı artık gitme zamanı geldi başka yere gitmek istiyor her gittiğimiz gezmeden ağlayarak ayrılıyor
3 buçuk yaşında canım

Aman onların olsun önerisi :) bana bunu dıyen tanıdık biri olsa neysede ilk defa gorduğum bi insan yani.
Evet ilk defa gördüğümüz yabancı kadınların aniden pat diye bir şey söylemesi çok komik ama ben ilk bebegimde inanmıştım tam 34 haftalık hamileyken bana da demişlerdi ben de inanıp çok paniklemistim ama tam 5 hafta sonra 39+2 de doğdu prensesim

Ayakkabı konusunda katılıyorum
Rahat değiller pek.
Bende terlik istiyorum ama bu zamana kadar sadece çocukken ve plajdayken terlik giydim.

Atak döneminde olabilir o zaman canım.
Madem dışarı birazdan çıkacaksınız, elbiselerinden hangisini giyecek çıkarken diye oyala canım ..elbiselerine baksın.
napıcaksın ufakmış daha seninki.
Gerçi ufak büyük çocuklar tutturdumu tutturuyor.

Çok yoruyor canım inan ki bazen çok bunalıyorum
Gece de uykudan uyanıyor hep yanımıza geliyor yatağına aldığımız zaman çığlık çığlığa

çok zor zamanları canım Allah kolaylik versin bebeğin dogunca daha zor olacak ..
Cocuklarda tutturma huyu oluyor bu yaşlarda çok benmerkezci oluyorlar böyle zamanlarda ilgisini dağıtacak başka birşey söylersen direttigini unutur severek senin söylediğini yaparsiniz aa oyunhamuru oynayalimmi kek yapalimmi vs gibi hemen aglamasi kesilir koşa koşa söylediğini yapar ..
çocuk büyütmek çok zor sende bu ara agirsin artık enerjin çok yok ama az daha sabret canım benim küçük kizimdada ağlama krizleri oluyor o ağlarken bende hırçın davranirsam saatlerce aglayabilir o potansiyel var :) ama kucağıma alıp ten teması kurduğum an hemen susuyor ki 6 yaşında ama hala ara ara ağlama krizleri oluyor

Ya bana da 24 mayis ta gittigimde plasenta asagida duruyo dediler ama rahim agzini kapatmamış dediler bise olur mu ki sonradan

Canım önce sakın kalmaya çalış zor biliyorum ama.... Fazlasıyla ilgi de çocuğu bu hale getiriyor maalesef elinden geldigince cigliklarini v.s duymazdan görmezden gel sen ilgiyi arttird8kca sakinlessin diye oda ilgi cektiginin farkında oldugu için devam edecektir saatler de sürse elbet vazgececek sadece sabir...İnsirah oku bol bol üfle yüzüne kızının birde baş parmagini kızının alnina koyarak üskûn bı iznillah(Allah'ın izni ile sakinles demek) de sende o da sakinlessir inşallah

M miracefe senin ilk gebeliğin mi eger ilk ise yapışıklık olamaz sadece aşağıdadır yapışıklık genelde önceden sezeryan olmuş kadınlarda olur ama o da çok nadiren olur

Günaydın kızlar dün iş dönüşü eve yakın biyerde sendeledim sendeledm toparlanmaya çalıştım derken yere çok fena çakıldım dizlerim ve ellerimle karnımın üstüne düşmeyi engelledim ama çok korktum korkudan yarım saat ağlamışmdr 2 kişi zor kaldırdı yerden. Allahtan bebeğim iyi bi sorun olmadığı için doktora gitmedm hareketleride normal herzamanki gibi ama yaşadığım korku yetti bana

Eklentiler

• IMG-20180530-WA0002.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 77
çok kotu olmus geçmiş olsun canım Rabbim daha beterinden korumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…