- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.761
maşallah canım ne güzel demi bebisi görmek :)Teyzeleri oglusumu gördük.Once nazlandi elini yuzune kapattı doktorumuz biraz dürttüNeyse ki açtı da tosbik yüzünü de gördük.
Et benlerini tekrar sordum simdi gidip dondurma islemi yaptırabilirsiniz ama bence dogumdan sonra toplu yaptirin dedi .Ben de dogumdan sonraya erteledim .
Hmmm bunu duymamıştımBiz stüdyoda siyah beyaz hamile fotosu çektireceğiz canım eşimle dış çekim istemiyoruz. Sen de düşünebilirsin. Daha rahat ve çok cool görünüyor fotolar.
Günaydın canım benim, hamilesin diye ekstra ilgi bekliyor olabilir, inan ne yapılır bilmiyorum ama sakinleşmek için dışarı çıkma durumun varsa istediği bişeyi yapabileceğini belki söylersen o da rahatlar. Belki bebekten dolayı kıskanma da vardır. Onu çok sevdiğini belli et sar sarmala canım belki daha iyi olur. Sakince tabiki...kızın kaç yaşındaydı?Günaydın kızlar size içimi dökmek istiyorum çok doluyum şu an ağlayarak yazıyorum sinirlerim çok bozuldu
Kızım çok hırçın olmuş istediği her şeyi ağlayarak çığlık atarak yaptırmaya çalışıyor
Zaten günlerim çok geçiyor hamilelik çok zor tahammül sınırım en alt seviyede
O da öyle yapınca sakinlesmesini bekliyorum ama saatlerce öyle kalabilecek kapasitesiye sahip
Bugün de aynı şeyi yaptı ağlayıp çığlık atmaya başladı sakince 10 defa susmasını söyledim susmadı
Ben de patladim artık onun gibi bağırmaya başladım diğer odaya gitmeye kalktım daha çok bagirmiyim diye beni çekiştirip engel olmaya çalıştı daha çok sinirlendim çok gerildim ikimiz de sonra oturdum ağlıyorum şimdi işte ne yapacam bilmiyorum
Benimde dizden aşağı ayaklarım şiş başka yoktu bu hafta dr. göbeğimin alt kısmına bakıp burasıda ödem olmuş dedi bende dikkat ettim dokununca acıyor ve şişmiş. Acaba doğumdan sonra hemen geçecek mi bu ödemler çok kafama takmaya başladım.
Teyzeleri oglusumu gördük.Once nazlandi elini yuzune kapattı doktorumuz biraz dürttüNeyse ki açtı da tosbik yüzünü de gördük.
Et benlerini tekrar sordum simdi gidip dondurma islemi yaptırabilirsiniz ama bence dogumdan sonra toplu yaptirin dedi .Ben de dogumdan sonraya erteledim .
3 buçuk canımcanım kızın kaç yaşında
Canim bugün zaten dışarı çıkacaz söyledim ona o ısrarla şu anda çıkacam diye tutturdu ama çok erken şimdi çıkamayız desem de anlamak istemediGünaydın canım benim, hamilesin diye ekstra ilgi bekliyor olabilir, inan ne yapılır bilmiyorum ama sakinleşmek için dışarı çıkma durumun varsa istediği bişeyi yapabileceğini belki söylersen o da rahatlar. Belki bebekten dolayı kıskanma da vardır. Onu çok sevdiğini belli et sar sarmala canım belki daha iyi olur. Sakince tabiki...kızın kaç yaşındaydı?
Cümleten herkese günaydın
Evet ilk defa gördüğümüz yabancı kadınların aniden pat diye bir şey söylemesi çok komik ama ben ilk bebegimde inanmıştım tam 34 haftalık hamileyken bana da demişlerdi ben de inanıp çok paniklemistim ama tam 5 hafta sonra 39+2 de doğdu prensesimAman onların olsun önerisi :) bana bunu dıyen tanıdık biri olsa neysede ilk defa gorduğum bi insan yani.
3 buçuk canım
Canim bugün zaten dışarı çıkacaz söyledim ona o ısrarla şu anda çıkacam diye tutturdu ama çok erken şimdi çıkamayız desem de anlamak istemedi
Tek başıma çıkmak zor oluyor onunla
Annemin biraz işi var bitirmesini bekliyorum birlikte çıkacaz
Kızım anneanne doktorda işi bitsin bizi Arıcak çıkacaz dedim yok anlamıyor çığlık atıp ağlıyor
Çok ilgileniyoruz canım etrafında pervaneyiz hepimiz inan ki
Ama yetmiyor hep fazlasını istiyor
Örneğin parka mi gittik orda oynadı artık gitme zamanı geldi başka yere gitmek istiyor her gittiğimiz gezmeden ağlayarak ayrılıyor
3 buçuk yaşında canım
Ayakkabı konusunda katılıyorum
Rahat değiller pek.
Bende terlik istiyorum ama bu zamana kadar sadece çocukken ve plajdayken terlik giydim.
Mantıklı canmAynen :) ama mecbur kalınca şık bir terlik alıp giyelim...normalde iş hayatı ile uğraşınca hiç terlik tercihim olmadı benimde
Çok yoruyor canım inan ki bazen çok bunalıyorumAtak döneminde olabilir o zaman canım.
Madem dışarı birazdan çıkacaksınız, elbiselerinden hangisini giyecek çıkarken diye oyala canım ..elbiselerine baksın.
napıcaksın ufakmış daha seninki.
Gerçi ufak büyük çocuklar tutturdumu tutturuyor.
çok zor zamanları canım Allah kolaylik versin bebeğin dogunca daha zor olacak ..3 buçuk canım
Canim bugün zaten dışarı çıkacaz söyledim ona o ısrarla şu anda çıkacam diye tutturdu ama çok erken şimdi çıkamayız desem de anlamak istemedi
Kızım anneanne doktorda işi bitsin bizi Arıcak çıkacaz dedim yok anlamıyor çığlık atıp ağlıyor
Örneğin parka mi gittik orda oynadı artık gitme zamanı geldi başka yere gitmek istiyor her gittiğimiz gezmeden ağlayarak ayrılıyor
3 buçuk yaşında canım
Ya bana da 24 mayis ta gittigimde plasenta asagida duruyo dediler ama rahim agzini kapatmamış dediler bise olur mu ki sonradanBugün kontrolüm vardı kızlar benim gibi plasenta previa olanlar yada bu durumu bilenler bilir hiç iyi şeyler söylemediler üniye gittim bugün on gün sonra tekrar çağırdı doktor hoca görsün Doğum tarihine karar verir duruma göre dedi.bebek iyi ben iyi kan idtar tahliller iyi nst iyi ama plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış dediler Doğum çok riskli baya tedirginim.rahmimi alabilirler.bebek 2060 gr dediler .genelde benim gibi gebeleri 35 haftada alıyorlarmış kaldı 3 Haftam hemen bayram ertesi yani...benim durumumu yaşayan yada yakınen şahit olan varmı kızlar aranızda
Not:özeldeki doktorum evet bebek rahim ağzına çok yakın plasenta previa ama bak arasında boşluk var diye ultrasonda göstermişti neden iki doktor farklı şeyler söylüyo
3 buçuk canım
3 buçuk yaşında canım
çok kotu olmus geçmiş olsun canım Rabbim daha beterinden korumusGünaydın kızlar dün iş dönüşü eve yakın biyerde sendeledim sendeledm toparlanmaya çalıştım derken yere çok fena çakıldım dizlerim ve ellerimle karnımın üstüne düşmeyi engelledim ama çok korktum korkudan yarım saat ağlamışmdr2 kişi zor kaldırdı yerden. Allahtan bebeğim iyi bi sorun olmadığı için doktora gitmedm hareketleride normal herzamanki gibi ama yaşadığım korku yetti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?