2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy içim cız etti görünce gecmıs olsun cnm

Günaydın kızlar... artık haftalarda geçmiyor gibi sanki ya ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
geçmiyo canmm gerçektennn aynı durumdaym
çok kotu olmus geçmiş olsun canım Rabbim daha beterinden korumus

Ayy içim cız etti görünce gecmıs olsun cnm

sağolun kızlar siz siz olun dikkat edin gerçi olacağada çare bulunmuyo ama Allah beterinden korudu. korusun hepimizi

Çok geçmiş olsun Allah esirgemiş bebisini hepimiz kazalar yaşıyoruz bu hamilelik çok garip bir durum insan dengesini kuramıyor.

M miracefe senin ilk gebeliğin mi eger ilk ise yapışıklık olamaz sadece aşağıdadır yapışıklık genelde önceden sezeryan olmuş kadınlarda olur ama o da çok nadiren olur
Yapisik degil zaten kuzum esi rahim agzina yakin dedi doktor ama plasentanin yer değiştirme ihtimali var mi ki asagi iner mi daha çok diye düşündüm bu arada ikinci bebis ilki normal dogumdu

Ya bana da 24 mayis ta gittigimde plasenta asagida duruyo dediler ama rahim agzini kapatmamış dediler bise olur mu ki sonradan
Olmaz canım bizim bahsettiğimiz hamileliğin başından beri olan bişey benim özeldeki doktorum da aynı şeyi söylüyo evet aşağıda ama boşluk var rahim ağzıyla arasında diyo allaha emanetiz canım artık son haftalarımız hiç bişeyimiz olmasada bol bol dinlenmek gerek ağır işten kaçınmak gerek

Ben doktorumu degistirdim bana daha once hic rahim agzina yakin dememisti plasenta için yeni basladigim doktorun ilk soyledigi sey o oldu belki de hep asagidaydi da soylememisti

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

Neden biranda böyle oldu canım? Doğacak kardeşini mi kıskanıyor acaba ?

Oy oy oy canım ya aman dikkat valla çok geçmiş olsun bende banyoda düşmekten korkuyorum ilk oğlumda 6 aylıkken falan sanırım banyoda ayağım kaydı düşmüştüm bişey olmadı ama insanın vücut ağırlığından dolayı çok canı yanıyo az daha sabır valla çok yoruluyorum artık hiç dinleyemiyorum uyuyamıyorum yatamıyorum

kıyamammmm çok geçmiş olsun canım , göbişler büyüdü biraz bizi sendeletiyor galiba , geçen gün bende son merdiveni göremedim göbüşden inerken düşüyordum az kalsın , çok çok geçmiş olsun tekrar

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

sağolun kızlar göbüşler iyice dengemizi değiştirdi hele bu son günler daha fena. bedef cnm banyoda düşmek en kötüsü Allah korumuş senide. zaten uyuyamıodum dünde dizimn ağrısından iyice uyuyamadm. ama bunada şükür ne diyelm sağlıkla gelsnlerde

Çok yoruyor canım inan ki bazen çok bunalıyorum
Gece de uykudan uyanıyor hep yanımıza geliyor yatağına aldığımız zaman çığlık çığlığa
Canım Youtube'da Gözde Erdoğan Gelişim Akademi'yi takip edebilirsin. Verdiği bilgilerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Nasıl davranman gerektiği hakkında yardımcı olabilir.

Geçmiş olsun canım neyse ki bebeğe bişey olmamış

çok geçmiş olsun canım benim... dikkatli olmak gerekiyor ama olacağında önüne geçilemiyor maalesef...

Kızlar ben de sizlerin düşüncelerini almak istediğim bir şey paylaşmak istiyorum. Eşimin 2 tane yetişkin erkek kardeşi var yaş olarak büyükler ama bekarlar. Bizden uzakta yaşıyorlar. Bebeği duyduklarından beri bana biraz tuhaf gelecek şekilde aşırı bir sevinç gösteriyorlar. Birisi diyor ki kucağıma alınca ağlarım birisi diyor ki geceleri sevinçten uyuyamıyorum vs. Biz anne babası olarak böyle abartılı laflar etmiyoruz hele bi sonunu görelim sağlıkla inşallah diyoruz. Neyse sorun şu ki bu kardeşler Doğumdan sonra bebeği görmek isteyecekler ancak doğal olarak bize yatılı gelecekler kaç gün kalırlar bilmiyorum. Doğum şeklim belli değil şu an ama lohusayken evde 2 erkek yatılı misafir olması fikri hoşuma gitmiyor. Zaten çok sıcak bir şehirde yaşıyorum ve tesettürlüyüm şimdi bile evin içinde hep kısa şeyler giyinirim. lohusa halimle bi de evin içinde kapalı gezdiğimi hayal bile edemiyorum tüm gün yatak odasına tıkılmak da istemiyorum. Bu insanlara gelmeyin deseniz kabalık gelseler resmen bana eziyet. Siz olsanız ne dersiniz nasıl tepki verirsiniz ?

Canım ben olsam dırek esıme acıklarım sıcaktan bunalıpda kardeslerının yanında rahat olamayacagını ılk ıs ondan gecer oda bı sekılde kendı kardeslerıne durumu anlatr 40ckktıkdan snra gelebeılecklerını söler bunda kötu bsy yokkı

Sevinçleri normal olabilir bir de hemen gelmezler bence sizin kendinizi toparlamanızı beklerler. Olmadı eşin söyler sen ayaklanınca gelsinler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…