2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ne güzel demi bebisi görmek :)
Evet canim gune guzel başlama sebebi cok sukur .Yine dönmüş bas asagi .
Kucuk kucuk ama oldukca fazla ister istemez elim gidiyor .

valla cnm bende istemezdm hem rahat edemezsn hemde sonuçta evde misafir var ister istemez bişeyler yapmak zorunda kalıcaksn. başka kalacak yerleri varsa orda kalmaları lazm aslnda. sen eşinle konuşup ondan fikir iste canm seni anlicaktr

Oy canim çok yükselmiş gerçekten. O halde nasıl hamilekaldin ki benim ondokuzken boştu yı.urtalar. Rabbim şifa versin inşallah. Guatr yok dimi birdesik sik boğaz USG si yaptır.

Yok yok kuzum d vitamini degerim bu. Benimki hizli tiroid tsh 0.0001 di suan 1.2 filan cok sükur

Yaptıgı seyin sonucuna katlanmayi ogrenmeli .Zamaninda taviz vermis olabilirsiniz ya da o dönemin krizini yaşıyor olabilir .Boyle ağladığı zaman odasina gonderip istedigin kadar ağla ben seni burda bekliyorum .Sakinlesince yanima gel guzel bir sekilde konusalim de canim .Daha kisa surecektir aglamasi .Hem de aglayarak bir sey icin diretmekten vazgececektir .

Merhaba, şahsi fikrim kardeş de olsa nezaket icabı- size eziyet vermemek için yeni doğum yapan birinin evine yatılı gelmemeleri yönünde. Sizin aileniz aynı şehirde mi? Annem babam gelecek bana yardım için ilk günler malum zor olacak şeklinde bir açıklama yapabilirsiniz. İlla gelmek istiyorlarsa heryerde uygun ücretli konaklama imkanı mevcut, gündüz bebeği görmeye gelip akşam yatmak için otele gidebilirler diye düşünüyorum. Ama bu sorunu çözecek olan kişi sizden çok eşinizdir. Anlayış göstererek konuyu kardeşlerine açıklaması gerekir. Hatta siz söylemeden onun düşünüp eve yatılı alamayız demesi gerekir.

Kesinlikle katılıyorum. İlla Bebek göreceğiz diyenler bunu düşünmeli ama nerede o anlayışlı insanlar. Evlilikte ailelerin uyumu çok zor bir olaymış. Hep önemli olan çift derdim ama ailelerin aaçmalıkları bizzat çiftleri etkiliyor. Benim kendi ailem de şehir dışında ayrımcılık olmasın diye ilk günler kendi erkek kardeşime bile gelme diyeceğim. Mecburen kendi annemi isteyeceğim nasip kısmet olursa zaten daha önce de burada yazışmıştım Doğumda kayınvalidenin yatılı gelmesi sorunsalını da.

Et benlerini ben de yeni fark ettim bazıları bar miydi emin değilim ama kol altındakinden eminim,cildiyeye bununla ilgili danışın mi , bugün kontrole gidicem bunu da sorarim

Cok gecmis olsun yaa Iyi ki bebege bisey olmamis şükür. Bir sadaka ver canim .
Canim ya hemen gelmesinler geleceklerse de 1 gun kalip gitsinler.Ee esin surekli evde olmayacak zaten uygun degil. Bebegine uyum sureci var .Emzirmesi var,kendine bakim yapacagin zaman var .Ee kendi evinde basin kapalı ,uzun kolla dolasmak zaten iskence .Bence esinle konuş onlarla konuşsun. Değilse sorun yasarsin

Et benlerini ben de yeni fark ettim bazıları bar miydi emin değilim ama kol altındakinden eminim,cildiyeye bununla ilgili danışın mi , bugün kontrole gidicem bunu da sorarim
Dogumdan sonraya erteledik .Doktorum oyle daha iyi olcagini soyledi.Bir de cok takilma tedavisi var dedi.

En azından doğumdan 2 hafta sonra gelseler yine biraz toparlanmış olursun. Ama gelme de diyemezsin ki kendimden biliyorum. İlk iki hafta ben de misafir istemiyorum ama kimseye gelme de diyemiyorum Bi de herkes bebek bakımıyla ilgili bişeyler dicek yok tuzlayalım yok gazı var şunu içirelim falan ben de hiçbirinin yapılmasına izin vermem bu sefer gerginlik oluyor. Sonra şapur şupur öpmeye çalışcaklar bebeği

Evet bunlarla nasıl başedilir bilenler tecrübe edenler anlatsın lütfen

bi de hepsi daha önce bebek büyüttüğü için biz böyle yaptık bişey olmadı falan off şimdiden bıktım bu her şeyi bilen annelerden. Bebek tuzlamak nedir yaa yani belki kendi çocuğuna yapmak isteyen vardır saygı duyarım ama istemeyen birine ısrar etmeye ne gerek var ki doktora sordum zararlıymış diyorum aman onlar ne bilir diyo. kimse bilmiyo bi sen biliyon he.

Evet bunlarla nasıl başedilir bilenler tecrübe edenler anlatsın lütfen
Arkadasim dogum yapmadan 2 3 hafta once kv + kp geldi .Dogumdan sonra da 1 ay kaldilar .Kizin lohusaligi kabus gibi gecti .Surekli uyardi göz yummadi .Öpmeyin dedi ,uyutmam gerek ,emzirmem gerek ,altina bakmam gerek vs vs. Bebegini aldi odasina cekildi tepkisini göstermek icin ama kv emzirirken bakayim nasil emziriyorsun diye çat odaya dalıyormuş. Biraz da karsi tarafin saygili olmasina bagli .Belki de sen rahat et diye gunduz gezmeye çıkarlar .Ya da kisa dururlar .

Bu tarz durumlarda sanırım en doğru yol bildiğini okumak ama kırılmasın kimse gücenmesin deyince hem lohusa annenin sinirleri bozuluyor sonra gelsin lohusalık depresyonu

Ben gp yazan yeri göremedim canım ya yazmıyor ultrason kağıdında. Baya da ilaç alıyorsun aslında. Bebeğin kilo alması gerek bunlarla. 1haftada 50gr alması az mı acaba anlamadım valla canım? Benim doktor geriden geliyor ama anne baba minyonsunuz dedi. Kötü bir yorum yapmadı. Dün gittin mi doktora peki ne dedi canım?

Yapisik degil zaten kuzum esi rahim agzina yakin dedi doktor ama plasentanin yer değiştirme ihtimali var mi ki asagi iner mi daha çok diye düşündüm bu arada ikinci bebis ilki normal dogumdu
Anladım canım , yer değiştirir tabi yukarı çıkar ama galiba 28 .haftaya kadar oluyor ileri haftalarda cikamaya bilir ama yine de en kesin bilgiyi doktor söyler ben duyduklarimdan söylüyorum , aşağıda olması doğum kanalını tıkadığı için normal doğum yapamazsın sezeryan doğum olur başka da bir tehlikesi falan yok canım ama dediğim gibi bu defa gittiğinde doktorunla detaylı konuş doğum şeklini

Yuh gerçekten tabi ki kabusa dönmüştür. Ben şunu gözlemledim aileler arasında uyum ve kültür farkı varsa karşı taraf asla beklenen nezaket ve anlayışı göstermiyor sizin dediğim dedik olmanız gerekiyor bu sefer de çiftler geriliyor ve gelinin adı terbiyesize çıkıyor aileler yüzünden bi sürü karı kocanın arası bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…