2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eger sehir disindalarsa gideceklerini düşünüp olumlu bakmak ,strese girmemek lazim bence.Mesela ben ayni sehirdeyim kendi ailem uzak .Surekli beklentileri olcak gelelim sevelim görelim ozledik vs

Kızlar hastaneden çıktık şimdi kizim bas aşağı donmuş ama çok önemli değil sezeryan olacağı için, boyu 44 cm kilosu 3 kg olmuş. 2 hafta önde gidiyor ultrasona gore 36+6 cıktı haziranın 7 nde kontrole gidicem o gün gün vericek muhtemelen bayram öncesi alicak gibi.

sağol canm veriyim bencede haklısın

Of vallahi çok kötü bir durum.
Benim kaynanamda burda.
Bakalım dibimden ayrılacağini bende düşünmüyorum

Hatta doğum yaptıktan sonra bizde mi kalırsın evinde mi dedi.
Bende evimde daha rahat ederim dedm.

Bakalım süreç nasıl ilerleyecek .
Tüm gün bizde kalırsa ki göstermelik kalır diye düşünüyorum. Gelen gidene ben burdayım biz şunu yaptık demek için

Ama ne yapıp ne yapmadıklarını en iyi ben biliyorum

El iyisi olunca insan dışarda farklı evde farklı davranıyor.

HAYIRLISI OLSUN canm
Çok sevindim baya tombis olcak sanirim masallah

Kızlar instada bi sayfa keşfettim belki siz de rastlamışsınızdır normal Doğum için öneriler paylaşıyor hoşuma gitti buraya bi tane paylaşımını yapıştırıyorum.

Eklentiler

• F5E37DED-E498-47E9-BFEC-08E198E328B6.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 85
Oh maşallah darısı bu gebeliğine ve bizim başımıza :) ♡♡♡♡

Makat duruyo zaten 20 li haftalardan bu yana donmezse mecbur yine sezaryen olavak gibi kontrol haftaya var artik gorcez galiba ne oldugunu

canım maşallah bebişine... bi önceki kontrolün ne zamandı ? o zaman bebiş kaç kg dı hatırlıyor musun ? bende haftaya gidicem hem kilosunu hem de dönüp dönmediğini çok merak ediyorum

Bu tarz durumlarda sanırım en doğru yol bildiğini okumak ama kırılmasın kimse gücenmesin deyince hem lohusa annenin sinirleri bozuluyor sonra gelsin lohusalık depresyonu
Bildiğini okuyunca da tavır falan yapıyolar ortam sürekli gergin oluyo sonra yine lohusalık depresyonu geliyo Ben tabiki yine de bildiğini okuma taraftarıyım

maşallah canım kuzuna :) bayram öncesi niye alıyor kilosundan dolayimi canım
Annemde bugün bana diyor 36 da alsınlar yeter doğsun artık diyor

off bende de çok benzer problem var. eşimin dayısı gelecek ama ne zaman gelir bilmiyorum kalmaya gelir eşim de işe gidiyor gündüz. şimdiden ağlayacak gibi oluyorum düşündükçe. bir de annem doğuma gelecek memleketten, ablam küçük yeğenimi de alır peşine takılır diye ödümmm kopuyor nasıl derim gelme diye inşallah düşüncesizlik etmez 2 hafta ev savaş alanına dönmez. çat çat söylemek lazım ama o vasıf bende maalesef ki yokkk
maşallah tombiğeee bayramdan önce olur diye doktor mu söyledi? biraz erken değil mi canım sezaryen bebeğin gelişimine göre değil sata göre yapılıyor çünkü. bebeğin kilosu ile ciğerlerin gelişiminin bir ilgisi yok. bana bayramdan sonra çatı muayenesi ona göre de işte belki gün verir ama 39 da alırım ameliyat gerekirse dedi.
D dehaaa çok geçmiş olsun canım ne korkmuşsundur yaa

sağol canmcm korktum valla Allah korudu

Teşekkür ederim canım dediklerini denicem bende biraz gurur var kızıma karşı da uyguluyorum bunu sanırım hani kızdırdı ya beni onunla başka bir etkinlik yapmak istemiyorum hatasını anlayıp özür dileyen e kadar
Ama sanırım biraz taviz vermek gerekiyor
Senin de işin zor canım ya allah yardımcımız olsun çok korkuyorum iki çocuklu hayattan
Çok teşekkür ederim canım denicem dediklerini
Neden biranda böyle oldu canım? Doğacak kardeşini mi kıskanıyor acaba ?
Kıskanıyor sanırım canim oysa ki hep sevdirmeye çalışıyoruz tüm süreçlere onu da dahil ediyoruz
Bazen kardeşini çok sevdiğini gelmesini istediğini söylüyor bakalım nasıl olacak
Canım Youtube'da Gözde Erdoğan Gelişim Akademi'yi takip edebilirsin. Verdiği bilgilerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Nasıl davranman gerektiği hakkında yardımcı olabilir.
Çok teşekkür ederim canım hemen bakacam
Onu çok denedim canım kriz anında ayrı kalmak istemiyor
Önceden ina diyordum git odana sakinleşince konuşalım diye gitmeyip daha çok ağlıyordu ben gidiyorum sakinleşince gelirsin diyorum bu sefer de beni çekiştiyor gitmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…