- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.821
Eger sehir disindalarsa gideceklerini düşünüp olumlu bakmak ,strese girmemek lazim bence.Mesela ben ayni sehirdeyim kendi ailem uzak .Surekli beklentileri olcak gelelim sevelim görelim ozledik vsYuh gerçektentabi ki kabusa dönmüştür. Ben şunu gözlemledim aileler arasında uyum ve kültür farkı varsa karşı taraf asla beklenen nezaket ve anlayışı göstermiyor sizin dediğim dedik olmanız gerekiyor bu sefer de çiftler geriliyor ve gelinin adı terbiyesize çıkıyor aileler yüzünden bi sürü karı kocanın arası bozuluyor
sağol canm veriyim bencede haklısınCok gecmis olsun yaaIyi ki bebege bisey olmamis şükür. Bir sadaka ver canim .
Canim ya hemen gelmesinler geleceklerse de 1 gun kalip gitsinler.Ee esin surekli evde olmayacak zaten uygun degil. Bebegine uyum sureci var .Emzirmesi var,kendine bakim yapacagin zaman var .Ee kendi evinde basin kapalı ,uzun kolla dolasmak zaten iskence .Bence esinle konuş onlarla konuşsun. Değilse sorun yasarsin
Arkadasim dogum yapmadan 2 3 hafta once kv + kp geldi .Dogumdan sonra da 1 ay kaldilar .Kizin lohusaligi kabus gibi gecti .Surekli uyardi göz yummadi .Öpmeyin dedi ,uyutmam gerek ,emzirmem gerek ,altina bakmam gerek vs vs. Bebegini aldi odasina cekildi tepkisini göstermek icin ama kv emzirirken bakayim nasil emziriyorsun diye çat odaya dalıyormuş. Biraz da karsi tarafin saygili olmasina bagli .Belki de sen rahat et diye gunduz gezmeye çıkarlar .Ya da kisa dururlar .
HAYIRLISI OLSUN canmKızlar hastaneden çıktık şimdi kizim bas aşağı donmuş ama çok önemli değil sezeryan olacağı için, boyu 44 cm kilosu 3 kg olmuş. 2 hafta önde gidiyor ultrasona gore 36+6 cıktı haziranın 7 nde kontrole gidicem o gün gün vericek muhtemelen bayram öncesi alicak gibi.
Evet cnm galiba öyle olacak hayirlisi olsun bende artık çok ağırlastim zorlanıyorum.HAYIRLISI OLSUN canm
Çok sevindim baya tombis olcak sanirim masallah
Zorlanmakta haklisinEvet cnm galiba öyle olacak hayirlisi olsun bende artık çok ağırlastim zorlanıyorum.
Oh maşallah darısı bu gebeliğine ve bizim başımıza :) ♡♡♡♡Evet ilk defa gördüğümüz yabancı kadınların aniden pat diye bir şey söylemesi çok komik ama ben ilk bebegimde inanmıştım tam 34 haftalık hamileyken bana da demişlerdi ben de inanıp çok paniklemistim ama tam 5 hafta sonra 39+2 de doğdu prensesim
Bakıyorum sayfaya çok hoşlar çok güzel olmuşEki Görüntüle 2151815 Eki Görüntüle 2151816 Eki Görüntüle 2151817 Eki Görüntüle 2151818
Ben bunları yaptırdım canım sadece hastane değil kurbanda memlekette de 40 ı ve çocuk gören aktabalarım için. İnsta da betusunkonseptdunyası ben seçtim beğendiklerimi o yaptı.
Makat duruyo zaten 20 li haftalardan bu yana donmezse mecbur yine sezaryen olavak gibi kontrol haftaya var artik gorcez galiba ne oldugunuAnladım canım , yer değiştirir tabi yukarı çıkar ama galiba 28 .haftaya kadar oluyor ileri haftalarda cikamaya bilir ama yine de en kesin bilgiyi doktor söyler ben duyduklarimdan söylüyorum , aşağıda olması doğum kanalını tıkadığı için normal doğum yapamazsın sezeryan doğum olur başka da bir tehlikesi falan yok canım ama dediğim gibi bu defa gittiğinde doktorunla detaylı konuş doğum şeklini
Kızlar hastaneden çıktık şimdi kizim bas aşağı donmuş ama çok önemli değil sezeryan olacağı için, boyu 44 cm kilosu 3 kg olmuş. 2 hafta önde gidiyor ultrasona gore 36+6 cıktı haziranın 7 nde kontrole gidicem o gün gün vericek muhtemelen bayram öncesi alicak gibi.
Bildiğini okuyunca da tavır falan yapıyolar ortam sürekli gergin oluyo sonra yine lohusalık depresyonu geliyoBu tarz durumlarda sanırım en doğru yol bildiğini okumak ama kırılmasın kimse gücenmesin deyince hem lohusa annenin sinirleri bozuluyor sonra gelsin lohusalık depresyonu
32 haftalikti cnm gittiğimde o zaman kilosu 2 260 gr di o zaman donmemisti dahacanım maşallah bebişine... bi önceki kontrolün ne zamandı ? o zaman bebiş kaç kg dı hatırlıyor musun ? bende haftaya gidicem hem kilosunu hem de dönüp dönmediğini çok merak ediyorum
maşallah canım kuzuna :) bayram öncesi niye alıyor kilosundan dolayimi canımKızlar hastaneden çıktık şimdi kizim bas aşağı donmuş ama çok önemli değil sezeryan olacağı için, boyu 44 cm kilosu 3 kg olmuş. 2 hafta önde gidiyor ultrasona gore 36+6 cıktı haziranın 7 nde kontrole gidicem o gün gün vericek muhtemelen bayram öncesi alicak gibi.
off bende de çok benzer problem var. eşimin dayısı gelecek ama ne zaman gelir bilmiyorum kalmaya gelir eşim de işe gidiyor gündüz. şimdiden ağlayacak gibi oluyorum düşündükçe. bir de annem doğuma gelecek memleketten, ablam küçük yeğenimi de alır peşine takılır diye ödümmm kopuyor nasıl derim gelme diye inşallah düşüncesizlik etmez 2 hafta ev savaş alanına dönmez. çat çat söylemek lazım ama o vasıf bende maalesef ki yokkkKızlar ben de sizlerin düşüncelerini almak istediğim bir şey paylaşmak istiyorum. Eşimin 2 tane yetişkin erkek kardeşi var yaş olarak büyükler ama bekarlar. Bizden uzakta yaşıyorlar. Bebeği duyduklarından beri bana biraz tuhaf gelecek şekilde aşırı bir sevinç gösteriyorlar. Birisi diyor ki kucağıma alınca ağlarım birisi diyor ki geceleri sevinçten uyuyamıyorum vs. Biz anne babası olarak böyle abartılı laflar etmiyoruz hele bi sonunu görelim sağlıkla inşallah diyoruz. Neyse sorun şu ki bu kardeşler Doğumdan sonra bebeği görmek isteyecekler ancak doğal olarak bize yatılı gelecekler kaç gün kalırlar bilmiyorum. Doğum şeklim belli değil şu an ama lohusayken evde 2 erkek yatılı misafir olması fikri hoşuma gitmiyor. Zaten çok sıcak bir şehirde yaşıyorum ve tesettürlüyüm şimdi bile evin içinde hep kısa şeyler giyinirim. lohusa halimle bi de evin içinde kapalı gezdiğimi hayal bile edemiyorum tüm gün yatak odasına tıkılmak da istemiyorum. Bu insanlara gelmeyin deseniz kabalık gelseler resmen bana eziyet. Siz olsanız ne dersiniz nasıl tepki verirsiniz ?
maşallah tombiğeeeKızlar hastaneden çıktık şimdi kizim bas aşağı donmuş ama çok önemli değil sezeryan olacağı için, boyu 44 cm kilosu 3 kg olmuş. 2 hafta önde gidiyor ultrasona gore 36+6 cıktı haziranın 7 nde kontrole gidicem o gün gün vericek muhtemelen bayram öncesi alicak gibi.
off bende de çok benzer problem var. eşimin dayısı gelecek ama ne zaman gelir bilmiyorum kalmaya gelir eşim de işe gidiyor gündüz. şimdiden ağlayacak gibi oluyorum düşündükçe. bir de annem doğuma gelecek memleketten, ablam küçük yeğenimi de alır peşine takılır diye ödümmm kopuyor nasıl derim gelme diye inşallah düşüncesizlik etmez 2 hafta ev savaş alanına dönmez. çat çat söylemek lazım ama o vasıf bende maalesef ki yokkk
maşallah tombiğeeebayramdan önce olur diye doktor mu söyledi? biraz erken değil mi canım sezaryen bebeğin gelişimine göre değil sata göre yapılıyor çünkü. bebeğin kilosu ile ciğerlerin gelişiminin bir ilgisi yok. bana bayramdan sonra çatı muayenesi ona göre de işte belki gün verir ama 39 da alırım ameliyat gerekirse dedi.
D dehaaa çok geçmiş olsun canım ne korkmuşsundur yaa
Teşekkür ederim canım dediklerini denicem bende biraz gurur var kızıma karşı da uyguluyorum bunu sanırım hani kızdırdı ya beni onunla başka bir etkinlik yapmak istemiyorum hatasını anlayıp özür dileyen e kadarçok zor zamanları canım Allah kolaylik versin bebeğin dogunca daha zor olacak ..
Cocuklarda tutturma huyu oluyor bu yaşlarda çok benmerkezci oluyorlar böyle zamanlarda ilgisini dağıtacak başka birşey söylersen direttigini unutur severek senin söylediğini yaparsiniz aa oyunhamuru oynayalimmi kek yapalimmi vs gibi hemen aglamasi kesilir koşa koşa söylediğini yapar ..
çocuk büyütmek çok zor sende bu ara agirsin artık enerjin çok yok ama az daha sabret canım benim küçük kizimdada ağlama krizleri oluyor o ağlarken bende hırçın davranirsam saatlerce aglayabilir o potansiyel var :) ama kucağıma alıp ten teması kurduğum an hemen susuyor ki 6 yaşında ama hala ara ara ağlama krizleri oluyor
Çok teşekkür ederim canım denicem dedikleriniCanım önce sakın kalmaya çalış zor biliyorum ama.... Fazlasıyla ilgi de çocuğu bu hale getiriyor maalesef elinden geldigince cigliklarini v.s duymazdan görmezden gel sen ilgiyi arttird8kca sakinlessin diye oda ilgi cektiginin farkında oldugu için devam edecektir saatler de sürse elbet vazgececek sadece sabir...İnsirah oku bol bol üfle yüzüne kızının birde baş parmagini kızının alnina koyarak üskûn bı iznillah(Allah'ın izni ile sakinles demek) de sende o da sakinlessir inşallah
Kıskanıyor sanırım canim oysa ki hep sevdirmeye çalışıyoruz tüm süreçlere onu da dahil ediyoruzNeden biranda böyle oldu canım? Doğacak kardeşini mi kıskanıyor acaba ?
Çok teşekkür ederim canım hemen bakacamCanım Youtube'da Gözde Erdoğan Gelişim Akademi'yi takip edebilirsin. Verdiği bilgilerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Nasıl davranman gerektiği hakkında yardımcı olabilir.
Onu çok denedim canım kriz anında ayrı kalmak istemiyorYaptıgı seyin sonucuna katlanmayi ogrenmeli .Zamaninda taviz vermis olabilirsiniz ya da o dönemin krizini yaşıyor olabilir .Boyle ağladığı zaman odasina gonderip istedigin kadar ağla ben seni burda bekliyorum .Sakinlesince yanima gel guzel bir sekilde konusalim de canim .Daha kisa surecektir aglamasi .Hem de aglayarak bir sey icin diretmekten vazgececektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?