2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım kuzuna :) bayram öncesi niye alıyor kilosundan dolayimi canım
Annemde bugün bana diyor 36 da alsınlar yeter doğsun artık diyor
Doktor bayram öncesi alirim demedi ama ufaklık bayramı beklemicek gibi dedi kontrole gittiğimde net vericek günü bende merak ediyorum bide 2 hafta önde gidiyor 38e giriyor ultrasona gore bakalim hayirlisi

Doktor zaten bayram öncesi alirim demedi çocuk bayramı beklemicek bu gidişle dedi :)) bana kac haftaliktim dedi 35 bitiyor dedim tamam dedi 7 nde gidicem gün vericek muhtemelen bayram dönüşü fln alır diye tahmin ediyorum.

Doktor bayram öncesi alirim demedi ama ufaklık bayramı beklemicek gibi dedi kontrole gittiğimde net vericek günü bende merak ediyorum bide 2 hafta önde gidiyor 38e giriyor ultrasona gore bakalim hayirlisi
Hadi hayırlısı canım ne güzel :) Sağlıkla biran önce kavusalim bebislerimize inşallah

Çikolatayı nasıl vereceksin anlamadm hobby gbi alıp dağıtılacak mı yoksa süs içinde mi
Güzel bir pastane var burda. Bebekler için mablen çikolata yapmışlar metal kutuda, şık gözüküyor onlardan alıcam. Tabi isim yazan böle üzerinde süslerin olduğu daha da şık çikolatalarda var da aşırııı pahalı hiç gerek yok bence.

Ben tesettürlü olmamama hatta şortla dışarda gezebilmeme rağmen lohusa halimle evde kendi abim yada babamla bile rahat edemem. Senin yerinde olsam eşimle açık açık konuşurum ama tabi eşinle olan iletişimini bilemiyorum yapabileceğin en net şey eşinden bu konuda destek almak olur yada kayinvalidende yanında olacaksa eşin annesine söyleyebilir.

Maşallah kizina canım gözün aydin :)

Enfeksıyon daha cok tetıklıor işde antıbıyotık wermedımı hıc yada antıbyotıklede mı gecmedı Allahım beterınden korusun ben korkundan gıtmek ıstemıyorum artık urolojıye
devamli ilac kullanhdim ama gecmedi bi turlu sakin ben8m gibi korkup ihmale alma arada k9ntrol ettir canm gec kalma

Maşallah canım sende benden hemen sonra doğuracaksın bu durumda.

Maşallah size canım iyi yapmışsın ☺
sen kaç kg aldın toplamda ?
Benim de cuma günü randevum var merak ediyorum kaç kg olmuş diye neler yedin biz de yiyelim :)))
En son 1 ay önce tartılmıştım 73 kg geliyordum bugün bi tartılayım 10 kg almıştım bakalim kac olmuşum. Son zamanlarda balık tükettim sabahları yumurta 2 tane yedim meyve yedim kiraz çilek muz ne bulduysam aksamları da sebze ağırlıklı besledim pilav makarna yemedim bulgur yedim sebzeli yada sade birde günde 3 kase yoğurt yiyorum süt içemiyorum diye yoğurdu evde kendim yapiyorum cnm. Hee bide tatli yasak haftada 1 sütlü tatlı yiyorum tuz ve şekerden uzak duruyorum aklıma bunlar geliyor.

Yok yok kuzum d vitamini degerim bu. Benimki hizli tiroid tsh 0.0001 di suan 1.2 filan cok sükur
Oy bende dedim ne yuksek. TSH düşüklüğü yüksekten daha kotu cnm ya kuzenim esi ankarada tedavi gördü bu yüzden. İyi maşallah yükselmiş değerin daha yükselir inşallah cnm.

Bu ailelerin doğuma gelme olayı benide benden alıyor kızlar. Eşimin annesi 2 ablası bi abisi var, ablası ve abisi evliler çocukları 5-6 yaşlarında. Hepsi doğuma gelmeyi planlıyor ve şehir dışındayız. Yıllık izin yazdırmışlar şimdiden. Benim ailemde şehir dışında annemle babamda gelecek muhtemelen. Yanımda annem kalacak çünkü. Benim anlamadığım ben bu kadar insanı nereye yatırıcam ne yedirip ne içiricem bi anda. En az 10 kişi yapıyor. Tamam hepsi görmek istiyor heves ediyorda insan birazda karşı tarafı düşünür bebeği mi düşünücem onları mı

kuzu senin takvimde mi sıkıntı var anlamadım ben...
benimki de nerede bilemiyorum en son makat gelişti şu an nerde bende merak içindeyim
Neden cnm takvim doğru doğum 5 ağustos benim ama sezeryan olduğu için 20 temmuzda alınacak. Hatta durursa 24 temmuz eşimin doğum gününde alınsın istiyoruz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…