2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu hafta benim sineklik haftamdı.
* Evde pencerenin birinin sinekliği bozuktu birine de ekstra taktırdım pencere işi tamam.
* park yatağa cibinlik aldım yaz günü balkonda sineklik olmasına rağmen girer çıkarken sinek kelebek girer diye. Yatak sinekliği de tamam.
* ana kucağı oto koltuğunu da aksam üzeri bebişle bahçede çardakta otururuz diye ona da sineklik aldım o da tamam.

Anlayacağınız bu kör olmayısıca sinekler bana 160 TL ye mal oldu :)))))

Daha ummadık ne masraflar çıkacak bakalım.

Bence annelik içgüdüsü Şöyle düşünün sokak kedileri bile yavrularını nasıl büyüteceğini çok iyi biliyor. Bence kimsenin olmadığı dağın başında bile doğum yapsak bebeklerimize bakabiliriz. Çünkü biz onların annesiyiz

Doğrudur canım bunu öğrendiğimiz iyi oldu benim damak zevkime de uymuyor çay içeriz bol bol . En önemlisi su ve bol dinlenmekmiş aslındaa süt için.

Iyi yapmışsın erkenden halletmekte fayda var bende geçen hafta 2 balkon kapısı birde cama yaptırdım benimkiler 350 tuttu ama kapı fazla tutuyormuş. Park yatağın sinekligi ayrıca vardı Allahtan. Ben sinekten ve arıdan da çok korkuyorum. Görmeden arı falan girer diye pimpiriklendim biraz.

Onlar yalnız kalmamamız gerekiyor diye düşünüyor sanırım canım bu kız hiç bebek yapmadı yardım etmeliyiz zihniyeti var. Bi şekilde çözücem artık olmadı açık açık söylüycem doğduktan bir süre sonra gelin yada kalacak yeri ayarlayın evde yer olmaz diye.
Eşim ben gelmeyin diyemem hevesliler dedi. Ben deyince de kötü gelin oldum. Bi şekilde halletmem lazım. Zaten sezeryan falan olmak zorunda kalırsam tarihi söylememeyi düşünüyorum aniden oldu falan derim artık

Kızlar hastaneden eve gelince bebekleri nasıl giydirmek gerekir acaba?yine hastane çıkışları gibi uzun şeyler mi giydirilir? Bide bu hastane çıkışları kaç aya kadar kullanılır sizce 3aylık olana kadar mı? 3-6ay pek bişey almadım ben de 0-3ler de yetmezse bi de diyorum. Bebek minikken de avm ye gidilmez herhalde daha.

Telas yapma internetten alirsin zorda kalirsan .Bebegin gelişimine bagli tosuncuk dogarsa az kullanir .Ama genel itibariyle cok yol götürmez hizli büyüyorlar ya.

Son düzenleme:
Bebeğe bağlı canım 4 kilo doğarsa çok giyemez mesela ama 3 kilo falan doğarsa 2-3 ay giyer diye düşünüyorum belli de olmaz tabi bana da kıyafetler çok minik geliyor bakalım. Ama alışverişe de gidersin bebekle şartlama kendini

Pimapenciye 20 TL indirim yaptırdım bebek doğacak masraf çok dedim :)) diğerlerini de orta halli aldım canım. Evet aynen sen de vakitlice yapmışsın iyi olmuş.

Tabiki gelip görecekler canım ama annen de var üst üste olmaz. O zaman sana yardımcı olacaklarsa annenin peşine gelsinler fakat, çocuklarıyla nasıl yardımcı olacaklar acabası?

Bebek giyene kadar kullanılır ama çabuk büyüyorlarmış havada sıcak olacağı için bol bol yarım kol kısa kol bady giyer sanırım.
Giyecekler küçük gelir dışarı da çıkamazsan internet alışverişi yapıyorsan netten alırsınız.

Benim doktor karşı değil ama ısrar etmedi. Sadece şekerine dikkat etmezsen doğum yapmaya da malum kişisi Karatay'a gidersin dedi :))

Ten teması ile birlikte Allah'ın izniyle olacak diye düşünüyorum.
Bu karatayin nedir insanlardan cektigi :)))

Ebebekte beyaz zibinlar 5 al 4 ode. Ben 15 tane aldim her ayi da aldik. 5 tanesi 20 lira ama kumasi cidden kaliteli

Ben de bakayım teşekkürler.

Bu karatayin nedir insanlardan cektigi :)))

Hahahha o teyze napsın herkesi uyarıyor ama birazda o da tribün yapıyor gibi. Popüler oldu vizitesi 900 TL mi neymiş. İnternetin yalancısıyım :)

Laf olsun diye yardımcı olacaklar zaten canım yoksa bugüne kadar hamileykende dahil evime geldiklerinde bi bardak kaldırmışlıkları yoktur :)

Kızlarr konuyla alakasız ama sorum var benim akıntım var mukabele takip ediyorum ona başlıyacağım gusül abdesti mi almam lazım abdest alsam yeterli olur mu

kizlar hastanede yaninizda kim kalacak benim yanimda esimden baska kalacak kimsem yok annem ogluma bakacak baska kimsede durmaz gorumcelerim yeni dogum yaptilar gelemezler kaynanam cok yasli esim saolsun bakar ama sonucta erkek bebegi verirken felan korkuyo biraz buyuyunce anca altini degistirip tam tutabiliyo

Benim annem ve kv olmasina ragmen ben esimi istiyorum .Çünkü annem kalcak olsa kv de kalmak ister .Kalabaliga gerek yok .Esim gece kalcak .Onlar da gündüz ziyaret icin gelirler .Ozel hastane ise eger zaten hemsireler sizle surekli ilgileniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…