2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burun aspiratörüne bakayım canım sağol. Göğüs koruyucu da kelebek model mi ne öyle geçiyor onun fiyatı daha uygun 25 lira falan kalkanlar 70 lira civarındaydı. İkisinden birini alsam olur heralde işlev olarak aynılar sanırım.

Canım doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ondan elektrikli pompa almayı düşünmedim. Zor durumlarda manuel de işimi görür dedim.
Ben de ilk başta öyle diyordum ama özellikle sezeryan olduğunda süt hemen gelmezse pompa orada işe yarıyormuş o yüzden ben de alma tarafına kaydım

Kizlar canim cikti yaa .Mobilya degistiriyorlar 3 4 saattir burdalar .Iftar sofrasi filan kurdum iscilere .Belim cok agridi
Oyy cnm niye işçilere iftar hazırlıyrsn bu halinle yazık değil mi size.. keşke dışardan paket yaptrsaydn bişeyler ayrıca kurulum o kadar sürüyor mu ya senin yüm mobilyalar mı değişiyor bebek odasındaki

Hangi göğüs kalkanından aldın canım. Philips ve lansinoh un göğüs pompası arasında kaldım bende.
P.Avent canim
Hastanelerde duyduğum kadarıyla bi refakatçi için yatacak yer oluyormuş. Ben de eş isterim tabi ki ama bir kadın da olsa iyi olur diyor herkes
Ben bizim hastanenin odasini gordum tek refakatci icin yatacak yer var. 2 tane de sandalye .Annemin tansiyon sorunu var uykusuz kalsa yataklara düşer. Biraz da o yuzden esimi istiyorum .Annem guzelce evde uyusun dinlensin sabah gelir tekrar .

Kizlar canim cikti yaa .Mobilya degistiriyorlar 3 4 saattir burdalar .Iftar sofrasi filan kurdum iscilere .Belim cok agridi
Bu sefer inşallah herşeyi tam istediğiniz gibi olur. Tam iftar saatine montaja gelmeleri de senin için yorucu olmuştur tabi yani sen kendinize zor yetişirsin o halde. Allah kabul etsin.

Ramazan ya dedim sicak yemek yesinler bebegimin sadakasi olsun .Onceki kurduklarini söktüler ya ondan uzun sürüyor.

Bu sefer inşallah herşeyi tam istediğiniz gibi olur. Tam iftar saatine montaja gelmeleri de senin için yorucu olmuştur tabi yani sen kendinize zor yetişirsin o halde. Allah kabul etsin.
Inan ki Allah yardim etti 4 cesit yemek ve tatli sigdirdim 3 saate .Allah kabul etsin .Bu kez tam olsun da yeter ki baska bisey istemiyorum. 1 aydir bu oda konusu yipratti gercekten .

Herkese iyi akşamlar kızlar
Benımde eşim kalıcak yanımda ablam sivas'ta işten izin alıp gelirse o kalır eşimde evde kızımla kalır
Birde şunu demek istiyorum ilk bebeği getirdikleri anda sankı yıllardır tutuyor emzırıyor gibi aşina oluyor insan kendine inanamıyor :) :) :) o yüzden hiç kafanıza takmayın Rabbim hepimize hayırlı saglikli doğumlar nasıp etsin inşallah

Yaa cidden oyle mi oluyor ?Ben de korkuyorum uyum saglamam zor olursa diye .Yegenlerim yanimizda büyüdü. Az cok bakimini biliyorum. Banyosuna giyinmesine vs yardim ettim çoğunlukla ama .

Yaa cidden oyle mi oluyor ?Ben de korkuyorum uyum saglamam zor olursa diye .Yegenlerim yanimizda büyüdü. Az cok bakimini biliyorum. Banyosuna giyinmesine vs yardim ettim çoğunlukla ama .
Aynen öyle canım merak etme :) :) ben de yiğenlerime falan baktım ama insanın evladı olunca daha farklı daha rahat oluyor ben bir hafta sonra yalnız kaldım ablam döndü eşim işe başladı her şeyi kendim yaptım banyosu vs aklına ne gelirse Rabbim kolaylık veriyo ınan

oinone27 o kadar iyi anlıyorum ki seni senin anlatmak istediğini görümcemin doğumunda bizzat şahit oldum 3 ay önce doğum yaptı memleketten ablası ve ikizi geldi yardıma. Ama kaynanası görümceleri eltileri hepsi burdalar yakınlar her gün geliyorlardı hepsinde çocuk bi araya gelince hepsi canavar oluyo bi gürültü vardı ki sorma. Bende her gün ığruyodum inan benim kafam kaldırmıyodu görümceme diyodum hastanede yatsan daha iyi dinlenirdin. Yani çocukları birbirine bırakıp tek tek uğrayabilirler zaten yardıma ihtiyacı yoktu görmeye geliyorlardı ama yok o ses gürültü kimsenin umrunda değil Kimsede anlayış yok gerçekten

Icim rahatladi sagol canim
Merhaba, pompaları hastaneler kiralıyor arkadaşlar. Baya da kullanışlılar arkadaşımda gördüm. Pahalı biraz malum bu yolu deneyebilirsiniz.
Ben aslinda alcam da elzem mi degil mi o kismi bilemedim .Hangi sartlarda sağım yapılıyor,vs vs sorularim cevapsiz .Biraz da bebek belirleyici oluyor sanirim .

Icim rahatladi sagol canim

Ben aslinda alcam da elzem mi degil mi o kismi bilemedim .Hangi sartlarda sağım yapılıyor,vs vs sorularim cevapsiz .Biraz da bebek belirleyici oluyor sanirim .
Rica ederim canım bazı şeyleri insan yaşayarak tecrübe ediyor hep güzel tecrübelerımız olsun inşallah :) :)

Ramazan ya dedim sicak yemek yesinler bebegimin sadakasi olsun .Onceki kurduklarini söktüler ya ondan uzun sürüyor.
Allah kabul etsin cnmm ince bi düşünce olmuş.. inşallah bu kez içinize siner hepsi.. benmde bayramdan sonra gelcek çok tedirginm aksilk yaşamaktan ozaman değiştirecek zamanda kalmayacak.. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…