2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar son birkaç eksik kaldı ama hangi marka almayalım bilemedim .
Burun aspiratörü alınmalı, hangi markadan aldınız çok çeşit var.
Manuel göğüs pompası alacağım ama hangisi daha iyi bilemedim.
Son olarak göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu almamız lazım. İkisinin arasında ne fark var. Hangisi daha iyi.

Bende öle hiç almadım canım ondan sanırım tedirginim biraz annelik içgüdüsü heralde hemen üstleniyoruz
Nasıl tutucağından da korkma canım... zaten gösterirler de, en kıymetlimizi öyle kollayacağız ki emzirirken de tutarken de :) inşallah hayırlısınla sağlıkla bir doğsalar çok heyecan verici :)
Elime pek bebek almışlığım yok sanırım ondan korkum ona zarar veririm diye korkuyorum ama onu kucağıma aldığımda geçer heralde. Amin inşallah son düzlüğe girdik artık onları beklemek çok heyecanlı:)
Evet canım merak etme çok yardımcı oluyor hemsire
Oh iyi sağolsunlar yardımcı olsunlar :)
Doğrudur canım bunu öğrendiğimiz iyi oldu benim damak zevkime de uymuyor çay içeriz bol bol . En önemlisi su ve bol dinlenmekmiş aslındaa süt için.
Aynen canım bol bol su içmemiz gerekiyor kimseyi dinlemeye niyetim yok zaten bazıları saçma saçma şeyler söylüyor çünkü. Yeşilliklerdende dereotuydu galiba sütü getiren yanlış hayırlıyo olabilirim ama
Benim annemle eşim kalır canım büyük ihtimal eşim yatmaya tek gider belki eve annem yanımda kalır. kp ile kvde gelcek ama onlar kalmaz diye düşünüyorum hiç konusu geçmedi ama o kadar kalabalıkla napıcaz hastanede

Kızlarr konuyla alakasız ama sorum var benim akıntım var mukabele takip ediyorum ona başlıyacağım gusül abdesti mi almam lazım abdest alsam yeterli olur mu
canım esinle cinsi münasebet yasamadigin sürece hamilelikte gusul gerekmez
sadece akıntı geliyorsa normal abdest yeterli

Canım burun aspiratörünü bebedor aldım intenette de okuduğum kadarıyla herkes çok memnun . Manuel kullanımında zorlananları okudum elektrklide lansinoh güzelmiş. Göğüs kalkanında akan sütü topluyor canım sütün boşa gitmiyor diğeri sadece koruyucu diye biliyorum

Ağızla çekmeli burun aspiratorleri daha kullanışlı ve etkili oluyor canjm
Göğüs pompası hakkında bilgim yok malesef
Göğüs kalkanı aldım ben daha önce kullanmadim şimdi denicem inşallah memnun kalırım..
Göğüs koruyucu ped ı mi diyorsun canım anlamadım

benim yanımda annem kalır çocuklarım kv e giderler ama 2.gun eşime kal diyebilirim sezeryanda 2.gun daha rahat oluyor insan çünkü

Canım sanırım ilk yiğen olduğu için çok hevesliler bizde ilk yeğende çok çok hevesliydik valla çok güzeldi :)) onlarda yiğenini merak ediyorlar belliki eğer gelirlerse iki günden falan durup gitmeleri gerekir eğer gitmezse eşine dersin. Tabi en doğrusu senin lohusalığı atlatıp öyle gelmeleri, bence eşinle bi konuşup karar verseniz daha iyi olur, doğurur doğurmas istememekte haklısın

Laf olsun diye yardımcı olacaklar zaten canım yoksa bugüne kadar hamileykende dahil evime geldiklerinde bi bardak kaldırmışlıkları yoktur :)

He anladım canım, o zaman ben olsam hiç fırsat vermem 25 gün 1 ay ileri tarihe doğum tarihi verirdim o andan önce olacağı için vakit kazanırdım ters köşe yapardım, he gelseler de fazla kalmazlardı plansız olacağı için :))

Bende muhtemelen öyle bişey yapıcam canım çünkü hepsiyle başa çıkamam.

ozel canm hastanede yinede ihtiyacin oluyo

Ben gogsum icin kalkan ,ped ve krem aldim canim .Gogus pompasi icin hala kararsizim .

Esin halledemez mi aslinda tecrubeli 2.bebis . Ben esime yanimda seni istiyorum dedim tamam dedi.
canm esim bana super bakarda bebek konusunda emin deilim :)oglumuzu ilk gunler yastihin uzerinde tutardi 40i cikinca korkmadan tuttu oglumuzu oyle altini degistrdi bunda tutabilir insallah

Kizlar canim cikti yaa .Mobilya degistiriyorlar 3 4 saattir burdalar .Iftar sofrasi filan kurdum iscilere .Belim cok agridi

Ben de bakayım teşekkürler.

Hahahha o teyze napsın herkesi uyarıyor ama birazda o da tribün yapıyor gibi. Popüler oldu vizitesi 900 TL mi neymiş. İnternetin yalancısıyım :)
Gecenlerde lahmacun yerken goruntulendi ya :)) lahmacun zararli degil diyordu :))

Canım doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ondan elektrikli pompa almayı düşünmedim. Zor durumlarda manuel de işimi görür dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…