2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Icim rahatladi sagol canim

Ben aslinda alcam da elzem mi degil mi o kismi bilemedim .Hangi sartlarda sağım yapılıyor,vs vs sorularim cevapsiz .Biraz da bebek belirleyici oluyor sanirim .
Her şartta sağım yapılması gerekiyor. Bebek emdikten sonra süt üretiminin devamı için göğsü boşaltmamız gerekiyor. Dışarı çıkmanız durumunda buzdolabına yedeklemek için de gerekli ama en önemlisi ilk söylediğim, göğsün boşaltılması durumu.

Kızlar bi konuda çok kararsz kaldım şimdi hastane odasında masa hazırlanıyor ya ikramlık bişeyler ve hediyelikler oluyor. Siz yapmayı düşünyrmsnz bunu? Ben bugün biraz dolaştım bi kaç parça bişey aldım isimli anahtarlık, minik mavi ev havluları, külah ( içine badem şekeri koyacağım) birde mavi karton çantalardan aldım. Hastaneye gelenlere çantalara koyup vermek için. birde şerbet ve çikolata ikram edeceğim. Bunun için masa oluştrmam gereklimi yani o işe girersek olay büyüyor baya baya gereksiz masraf gibi geliyor bana. Siz ne düşünyrsnz bu konuda??

Benim de ikinci oglumda eşim kaldı refakatçi. Annem evde büyük ogluma baktı. Kaynanam yaninda durayim dedi istemedim. Kalabalığa gerek yok. Bu sefer de annem çocuklara bakacak eşim yanımda duracak yine. Eşime sorumluluk vermek isime geliyor açıkçası. Zaten bu sefer kendi dedi ben dururum annen çocuklara bakar diye.

Ben yapicam canım süslü puslu şeylere bayılırım erkek de olsa. İnce detayları seviyorum elimden geldiğince

Yaa cidden oyle mi oluyor ?Ben de korkuyorum uyum saglamam zor olursa diye .Yegenlerim yanimizda büyüdü. Az cok bakimini biliyorum. Banyosuna giyinmesine vs yardim ettim çoğunlukla ama .
Rabbim o an analığı bahsediyor. Sanıyorsun ki senden başkası tutamaz bakamaz. İlk oğlanı dogurdum. Kaynanama düzgün tut boynu aşağıda diye bagirdigimi biliyorum o derece.

Rabbim o an analığı bahsediyor. Sanıyorsun ki senden başkası tutamaz bakamaz. İlk oğlanı dogurdum. Kaynanama düzgün tut boynu aşağıda diye bagirdigimi biliyorum o derece.
Tutmada vs de sorun yok ama arkadasimin bebegini gordukce korkuyorum .Kolik susmuyor yetemiyorlar ne yapcaklarini şaşıyorlar. Oyle caresiz kalmaktan korkuyorum .

Sma bazi eczaneler de görmüştüm ama diğer markayı hiç duymadim canım
Sma evolvia çok iyi. Ama ilk zamanlar golden kabız gaz çok yapar çünkü içeriği kecisutundendir ve özellikle alerjik bebeler için üretilmiştir. Büyük te milupa kullandım. İkincide evolvia kullandım. En iyisi evolvia idi. Hipp te güzeldir.

Biraz daha bekleyip alirim o zaman indirim denk gelir belki .

Muhtemelen benimde öyle olacak canım çocuklar şimdi geldiklerinde bile durmuyorlar. Görümcemin kızı sabah 7-8de odaya dalıp dayım ne zaman işten gelicek, yenge uyan oyun oynayalım falan diye odaya giriyor mesela. 3ü bi araya gelince hepten çıldırıyorlar zaten.
Çocuk deyip geçiyordum ama bebek olunca anlayışlı olabilir miyim onlara karşı bilemiyorum. Bide benim gündüz gelme gibi bi durumda değil baya baya gece gündüz kalıcaklar. Görümcemin birisi 20 gün izin yazdırmak istiyor işte, sözde yardım edecek ama bana daha çok zararı oluyor farkında değiller.
Hamileyken geldiler toplanıp hiç bişeye ellerini sürmediler, her gece yorgunluktan ağlıyordum eşime anlatırken günde toplasan 1 saat oturmuyordum. Oda görüyordu. Şimdi diyorum yardımcı olmayacaklar daha çok yorulucam biliyorsun diyorum. Biliyorum ama gelmeyin diyemem diyor çıldırıyorum.

Allah kabul etsin cnmm ince bi düşünce olmuş.. inşallah bu kez içinize siner hepsi.. benmde bayramdan sonra gelcek çok tedirginm aksilk yaşamaktan ozaman değiştirecek zamanda kalmayacak.. hayırlısı bakalım
Böyle sorunlu olmaz hepsi .Bize cins denk geldi sanssizlik .Neyse ki hatalarını kabul edip degistiriyorlar .Uyku saatim geldi hala matkap sesi kafam sisti .

Canım eğer hevesin yoksa illa masa yapmak zorunda değilsin ikramları elden verirsin olur biter hem masrafı az olur

Böyle sorunlu olmaz hepsi .Bize cins denk geldi sanssizlik .Neyse ki hatalarını kabul edip degistiriyorlar .Uyku saatim geldi hala matkap sesi kafam sisti .
Sizin oda baya sizi zorladı canım çokda beklediniz sonu güzel olur umarım bu sefer içinize siner.

Okuyunca ben darlandım sen ne desen batar bunu bi şekilde eşinin demesi lazım o sıcakta yeri geldi sacım yük oldu bana valla bıde gereksiz Bı ton kalabalık azıcık anlayışı olmalı insanların

Canım ilklerden öyle oluyor. İkinci de heves azalıyor. Üçüncü de benim gibi gorumcem altimda oturuyor valla kapımı calmiyor :) ilkte gece yarılarına kadar utururlardi ben yatardim.

bence daha fazlasına gerek yok hastane orası sonuçta oturup çay içilecek atıştırılacak bir yer değil. eve gelene bir şeyler ikram edilir de hastanede fazlası biraz instagram modası gibi gelio bana. ben de karton poşette isimli süslü kolonya ve külahta akide şekeri vericem. hastane de kendisi çikolata yaptırıp ikram ediyomuş tamam yeter.

Okuyunca ben darlandım sen ne desen batar bunu bi şekilde eşinin demesi lazım o sıcakta yeri geldi sacım yük oldu bana valla bıde gereksiz Bı ton kalabalık azıcık anlayışı olmalı insanların
Bi şekilde halletmem lazım canım ya eşim ya ben ikna edicek bir şekilde. Olmadı tek tek gelsinler ona razıyım.
Canım ilklerden öyle oluyor. İkinci de heves azalıyor. Üçüncü de benim gibi gorumcem altimda oturuyor valla kapımı calmiyor :) ilkte gece yarılarına kadar utururlardi ben yatardim.
Bizimde öyle olur muhtemelen canım şimdi kıymetli oldu gözlerinde ellerinden gelse bebeği alıp gidecekler o derece :)
Tek umudum .Gercekten cok yordu bizi .Ay bir de iscilerin arabasi yokmus esim götürecek saka gibi .
Ee bunların dolapları getirdiği araç yok mu canım onunla dönsünler. Sizde araba olmasaydı napıcaklardı acaba. Mübarek günde sevap gerçi ama baya uğraştırıcı oldu firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…