2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Getiren kisi gitti .Bunlar da yarina is sarkitacakti arac yok bahanesiyle. Esim de bugun bitecek gec de olsa ben sizi götürürüm dedi .Daha yeni bitti yaa

Kızlar şimdi bunu aldım english home da kargo bedava sizce bebeğin odasına kirli sepeti olarak iyi olmaz mı? Fiyatıda yeni üyelik açana 22,5 tl olarak geliyor indirimli ağzı büzgülü değil bu arada açık.

Eklentiler

• ADA285B9-D8EC-4E51-B7A2-009B7AD676F5.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 98
Çok küçük değil mi canım 34 cm dediğin bi.cetvel boyu. Gerçi bebeğin kıyafetleride küçücük ama emin olamadım :)

Olmadi oyuncak sepeti yaparsin .Ben de E.home dan 30 Tl ye hali aldim cok şirin oldu odaya

Çok küçük değil mi canım 34 cm dediğin bi.cetvel boyu. Gerçi bebeğin kıyafetleride küçücük ama emin olamadım :)

Olmadi oyuncak sepeti yaparsin .Ben de E.home dan 30 Tl ye hali aldim cok şirin oldu odaya
Bana da biraz küçük geldi ama odasına büyük bir kirli sepeti koymak istemedim bide aynen dediğin gibi afilim ileride oyuncak sepeti olarak kullanırım diye düşündüm. Ben halıflex yapim odasını duvardan duvara diyorum ama kararsızım o konuda yaşadığımız şehir soğuk bi yer

Bizim fotolari gördüysen ortada alan cok dar .Bir de yerden ısıtma istedigi kadar yuvarlansin tosbikim .Bir sure daha bu evde kiraci görünüyoruz.

Cok sukur canim her seyi tamam .Esim yarin temizleyecek ben de yavas yavas 0-3 leri yıkar ütüler koyarim .Izne de ayrildim sukur.
Bende 2-3 gündür o işlerle uğraşıyorum canım ütülemek zor oluyor ama tatlı telaş işte :)
O zaman al canım zaten kirli sepeti olmasa da mutlaka kullanıcak bi yer bulursun odada.

Bende 2-3 gündür o işlerle uğraşıyorum canım ütülemek zor oluyor ama tatlı telaş işte :)

O zaman al canım zaten kirli sepeti olmasa da mutlaka kullanıcak bi yer bulursun odada.
Gerçekten çok küçük ya ahahaha şaşkın ördek gibi beğendim diye aldım hemen neyse içine bişeyler koyarım artık şimdi tekrar çamaşır sepeti arayışına giricem

Ben de ilk başta öyle diyordum ama özellikle sezeryan olduğunda süt hemen gelmezse pompa orada işe yarıyormuş o yüzden ben de alma tarafına kaydım
Bende alacağım canım fazla gelir sağlar saklarım ya da bebeği bir iki saatlik bırakmam gerekirse diye. Ama manuel olanlara bakıyorum daha uygun diye. Hemen çalışacak olsam elektrikli alırdım.

Bu manuel süt pompalarıyla sağmak zor olmuyor mu kızlar. Zaman açısından değilde, ben kendi göğsüme tutup onu sıkamam gibi geliyor nedense

Eki Görüntüle 2152193 kızlar 34. Haftadan sonra korkmamiza gerek yokmuş. Şimdi dogsalar bile sorun yokmuş. Tabi ki daha dogmasinlarda:) Riskli dönemi atlattik çok şükür
Evet çok şükür, benim ilk hedefim 35.hafta daha sonra hafta hafta ne kadar ilerlersek o kadar iyi.
Artık çok az zaman kaldı heyecan basıyor bir sürü hayal kuruyorum bebeğimizle..
Umarım her birimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…