2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence sen de kalmamaları lazım canım uygun olmaz ki hani aradan bir iki ay geçer neyse ama cidden öyle bir durum varsa kızıyorum böle insanlara

Amin canim inşallah. Bende çok heyecanlıyım sürekli düşünüyorum en çokta nasıl doguracagimi :)

Bu manuel süt pompalarıyla sağmak zor olmuyor mu kızlar. Zaman açısından değilde, ben kendi göğsüme tutup onu sıkamam gibi geliyor nedense
:)gogsunu sıkmyosunki canm benim bana doktr gostermisti ucundan tutup salliyosun 3 kere gogsunu zaten sut iniyor o zaman pompasida cekiyo sut fiskirarak icine doluyo esim manuel almisti dogum yaptigimda ama isimi gordu yani zaten ilk ay lazim oldu bana sonra bebek buyudugu icin emiyo canm

Internette videosu olsada izlesem keşke

Günaydın canlar...
Dün büyük oğlumu da küçüğümün yanına yolladım.. eşime ediyle büdü kaldık dedim.. ev çok sessiz sakin hiç zevki kalmadı
neyseki bayrama az kaldı... bayramda evim şenlenecek inşallah

miniklerin odaları hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle yatırmak nasip etsin inşallah...

Göğüs kalkanı bence daha kullanışlı canım koruyucu olan sanırım sütü toplanıyor diğeri topluyor
Ben 55 tl ye aldım hepsiburadadan istersen oraya da bir bak indirim oluyor bazen
Philips avent aldım canım

Kızlar günaydın doktor kontrolüm vardı geçenlerde dedmki doktoruma akşam doğuracam sandım şu yalancı sancılar ne kadar gerçekçi dedi bebek ilk diye oyle sanmışsındır ve dediki sürekli ağrılarının olması daha iyi bişey doğumdan önce ne kadar ağrı çekersen o kadar rahat doğurursun..tecrübeli anneler ne soyler acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…