2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlginç :) alanlara saygım var ben almycam bu tür şeyler
Göğsü yara olan kisileri görünce korktum .Hem krem aldim hem kalkan .Göğüs yara olunca benek ememiyor .Hirslaninca daha cok cekiyor iyice yara oluyor.Meme reddinden de korkuyorum.

Göğsü yara olan kisileri görünce korktum .Hem krem aldim hem kalkan .Göğüs yara olunca benek ememiyor .Hirslaninca daha cok cekiyor iyice yara oluyor.Meme reddinden de korkuyorum.
Kremini azar azar doğumdan önce sürmeye başlarız zaten yumuşatır. Doğumdan sonra annen vs yanında olabilecek mi ? Yardımcı olur yani yaşayan tecrübe sonuçta. Ayrıca korkma Allah bebeğinle senin yanında olacaktır.

Lohusayken çekilmez canım eşin söyleyemiyorsa kötü gelin olmayı göze alıp sen söyliceksin kendin ve bebeğin için

Canim annem olsa bile göğüs bakımını iyi yapmalıyım. Annem de uzun sure kalamaz .Kocaman bahcemiz var tam sebze bakim zamani oluyor .Ben de uzun kalsin istemem zaten .Gecen yıl esim askerdeyken 6 ay birlikte kaldik .Kadin evinden barkindan oldu benim yuzumden .Ben gittim ise o evde kaldi .Oldukca bunaldi.
Çok şeker çok güzel olmuş , bebişinizin odasında misler gibi uyuduğunu , akıllı uslu oyunlar oynadığı günleride görün inşallah ♡
Tesekkur ederim
çok güzel olmuş canım oglusun güzel günlerde kullansın inşallah içinide yerlestirince odadan cikamayacaksin
Inşallah canim esim silsin yavas yavas yıkanıp yerlestirilcek.

Evet onlarında evi barkı var bende bu konuda muzdaribim hayırlısı olsun artık yaşadıkça tecrübe edersin, buralarda oluruz yine inşallah.

Ne işe yarıyor ki?
Afili cevap vermiş canjm :)
Ben ilkinde almadım çok pişman oldum canım sonradan da almak niye aklıma gelmediyse bilmiyorum
Sütüm hep ziyan olmuştu özellikle emzirirken diğerinden akıyordu üstüm başım batıyordu hep pedler de öyle bir koruma sağlamıyor
Yarın haziranın ilk günü hem bunun için hemdee doktora gideceğimiz için çok heyecanlıyım ♡♡♡
Ben de çok heyecanlıyım yarın prensesimle buluşacaz♡
Güzel haberlerle gelelim inşallah canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…