- 17 Nisan 2016
- 338
- 581
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.061
2 haftadır bende de var sertleşiyor. Ama ben yeri daraldı kendini bastırıyor diye düşündüm hep. Hatta geçen ayağını bile hissettim dokununca.canım nasıl anlatılır bilemedim ama bebek bi yerde toplanır ve nefesini keser o kasılmadır işte
Allaah sen boyleysen biz bittik
bazen gerinir bebek o da kasılma gibi anlaşılır belki öyle birşeydir...2 haftadır bende de var sertleşiyor. Ama ben yeri daraldı kendini bastırıyor diye düşündüm hep. Hatta geçen ayağını bile hissettim dokununca.
Ben 3 4 gundur ayagini hep hissediyorum .Boyle avcumun icine alip sevesim geliyor.Ahh yapabilsem:)))2 haftadır bende de var sertleşiyor. Ama ben yeri daraldı kendini bastırıyor diye düşündüm hep. Hatta geçen ayağını bile hissettim dokununca.
En azından seni nelerin bekledigini biliyorsun :)) .Bizde heyecan +tedirginlikwalla canım sorma ne kadar doğum yaparsan yap yine aynı heyecan... her doğum başlı başına bir hikaye çünkü... merakla bekliyoruz bakalım
aslında sizin gibi olmak isterdim... benimki daha zor işte bak neler olacağını biliyorum...Ben 3 4 gundur ayagini hep hissediyorum .Boyle avcumun icine alip sevesim geliyor.Ahh yapabilsem:)))
En azından seni nelerin bekledigini biliyorsun :)) .Bizde heyecan +tedirginlik
İlk olunca ne olduğunu bilmiyorum. Hatta sertleştiği zaman poposu yada kafası ayırt edemiyorum onları :) gövdesi dokununca hissediliyor. Bende yeri daraldı tekme atamıyor böyle rahatlamaya çalışıyor diye düşündüm. Hatta geçen doktoruma söyledim. Sürekli yer değişiyor normal dedibazen gerinir bebek o da kasılma gibi anlaşılır belki öyle birşeydir...
3. hamileliğim inan bana neresi neremde bende bilemiyorum.. hatta geçenlerde poposu diye sevdiğim kafasıymış çünkü baş gelişti makat gelişe dönmüş... şu an durumda bende bilmiyorum... yerleri evet giderek daralıyor büyüdüler artık iiyiceİlk olunca ne olduğunu bilmiyorum. Hatta sertleştiği zaman poposu yada kafası ayırt edemiyorum onları :) gövdesi dokununca hissediliyor. Bende yeri daraldı tekme atamıyor böyle rahatlamaya çalışıyor diye düşündüm. Hatta geçen doktoruma söyledim. Sürekli yer değişiyor normal dedi
Ben 3 4 gundur ayagini hep hissediyorum .Boyle avcumun icine alip sevesim geliyor.Ahh yapabilsem:)))
ben yakaladım geçen ayağını resmini bile çektim. Ama okşayınca kaçırdım :)
aslında sizin gibi olmak isterdim... benimki daha zor işte bak neler olacağını biliyorum...
şaka şaka... ben sadece meraktayım kime benziyor.. ne zaman gelecek... yoksa doğumdan korkmuyorum çok şükür
Benim minnoş babası dokununca duruyor. Eşim elini çekince başlıyor gene:) geçenlerde kızımı bi öpeyim dedi tam o anda tekme attı :) eşimde ki Sevinci görmen lazımBazen esim severken denk geliyor .Ben kiskanip ben de tutcam ben de diyorum .O esnada ikimizden de kaçıyor esim cok kiziyor
Eline sağlık canm
Allahım daha neler çıkacak acaba... ilk defa görüyorumGöğüs kalkanindan sonra bir de boyle bir urun kesfettim kullanan veya bilgisi olan var mi ?
Eki Görüntüle 2152308 Eki Görüntüle 2152309
Canim karnın sertlesiyor nefesin kesiliyorKızlar sordum ama cevap veren olmadı.
Bu kasılma nasıl birşey nasıl anlaşılıyor
canım nasıl anlatılır bilemedim ama bebek bi yerde toplanır ve nefesini keser o kasılmadır işte
2 haftadır bende de var sertleşiyor. Ama ben yeri daraldı kendini bastırıyor diye düşündüm hep. Hatta geçen ayağını bile hissettim dokununca.
Ben de göğüs yaralarından korunmak için kalkanın inanılmaz faydalı olduğunu kullanan pek çok kişiden duydum. Göğüs ucu yaralarından dolayı işkence çeken anneler var Kalkandan çok fayda görmüşler.Göğsü yara olan kisileri görünce korktum .Hem krem aldim hem kalkan .Göğüs yara olunca benek ememiyor .Hirslaninca daha cok cekiyor iyice yara oluyor.Meme reddinden de korkuyorum.
En basta onlem almak hem bize kolaylik saglar hem de bebege .Bu yuzden kremi de aldim kalkani da .Cunku sonradan kullanılmaya başlayınca hemen fayda etmiyor ,yaralar gecmiyor.Memesi yara diye biberon veren çaresiz anneleri gordukten sonra hele ki bu riski goze alamadim .Ben de göğüs yaralarından korunmak için kalkanın inanılmaz faydalı olduğunu kullanan pek çok kişiden duydum. Göğüs ucu yaralarından dolayı işkence çeken anneler var Kalkandan çok fayda görmüşler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?