2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@sibel-ridvan
D dehaa
kasılma anında bebeğin biyeri pek hissedilmez kasılma olduğu an karnin taş kesiliyor o sertlik rahatsızlık verici oluyor nefesi kesiliyor insanın beline yük biniyor gibi oluyor ama çok kısa sürüyor sonra geçiyor bende bazı günler çok bazı günler hiç olmuyor düzensiz yani

Kızlar ben göğüs kalkanı fln almadım ama şuan bile göğüs uclarim aciyor dün doktoruma söyledim krem verdi ama lansinoh fln değil bitkisel bi ilaç verdi ama şimdi kullanma doğumdan sonra başlarsın dedi emzirmeden önce sil bebeği öyle emzir dedi.

Ben kalkan kullandım çok memnun kaldım şimdi yine alacağım süt okadar degerliki ziyan etmemek lazım

Eger silinecek biseyse kullanimi zor olur .Lansinoh silinmeden emzirme yapılabiliyor. Bence 40 ml lik al bir tane canim .

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Çok samimi arkadaşım haftaya doğum yapacak ben ne hediye alacağıma karar veremedim hâlâ..
Fikir verir misiniz bana
(Altın almayı düşünmüyorum
Bütçem de 100 TL ye kadar )

Eger silinecek biseyse kullanimi zor olur .Lansinoh silinmeden emzirme yapılabiliyor. Bence 40 ml lik al bir tane canim .
Evet cnm haklisin bugün bi tane alicam kendi ilaclarimi alirken, off o kadar çok yapilicak iş varki halılar yıkamaya verilicek evi temizletmek için birini bulamadim ne yapıcağımi sasirdim artik. Bebegin eksikleri hala var onrmli olan seyleri alamadim daha bebek cantasi banyo seti v.s v.s işi birakdigim günden beri tökezledik Allahtan kendi evimize geçtik ama yinede eşimin maaşı yetmiyor çok kafaya takıyorum.

Göğüs yaralarından çok çeken bi arkadaş earth mama nipple butter diye bi üründen çok memnun kaldığını söylemişti burada da paylaşmış olayım

Ay nasıl duruyon ayrı canım ben bi gün kaynanama gonderiyim büyüğü kuduruyoruz evde kaç kere görüntülü ariyoruz. Ufak zaten ayrılmaz benden hic. Rabbim yokluklarini göstermesin insallah

benmde karnımda şişme sertleşmeler oluo hele bu günlerde iyice arttı ama ben bebek sığmıo kendini topluyo sandydmmm onlar kasılmamıymış
Bnde de oluyor cnm aynen ama 25. Haftadan beri var yalanci kasilma diye dusunuyorum ben oglumda da oluyordu, bence rahim hazirlik yapiyor doguma, cunku nst de sanci cikmamisti bu sertlesmelere ragmen

Kızlarr konuyla alakasız ama sorum var benim akıntım var mukabele takip ediyorum ona başlıyacağım gusül abdesti mi almam lazım abdest alsam yeterli olur mu
çamaşırınızı yeniyelip abdest almak yeterli die biliyorum bi ara araştırmıştım bayağı

İki doğumdade kaç saat sancı çektiniz acaba sune verdiler mi??

Kiyafetler cok pahali 2 takim alsan gider 100 Tl .Onun yerine bakim ürünlerinden bir sepet hazırlayabilirsin .Islak mendil ,30lu bebek bezi ,şampuan gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…