- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.101
şuan bende aynı durumdayım tam olarak eşim ben yaparım dedi bakalım halıları vericek gedliği günde pencerelerı kapıları silecek bakalım İnşallahEvet cnm haklisin bugün bi tane alicam kendi ilaclarimi alirken, off o kadar çok yapilicak iş varki halılar yıkamaya verilicek evi temizletmek için birini bulamadim ne yapıcağımi sasirdim artik. Bebegin eksikleri hala var onrmli olan seyleri alamadim daha bebek cantasi banyo seti v.s v.s işi birakdigim günden beri tökezledik Allahtan kendi evimize geçtik ama yinede eşimin maaşı yetmiyor çok kafaya takıyorum.
Evet cnm haklisin bugün bi tane alicam kendi ilaclarimi alirken, off o kadar çok yapilicak iş varki halılar yıkamaya verilicek evi temizletmek için birini bulamadim ne yapıcağımi sasirdim artik. Bebegin eksikleri hala var onrmli olan seyleri alamadim daha bebek cantasi banyo seti v.s v.s işi birakdigim günden beri tökezledik Allahtan kendi evimize geçtik ama yinede eşimin maaşı yetmiyor çok kafaya takıyorum.
Onu düşündüm aslında ama bakım ürünlerinden fazla fazla aldı bebek bezi de stok yaptıKiyafetler cok pahali 2 takim alsan gider 100 Tl .Onun yerine bakim ürünlerinden bir sepet hazırlayabilirsin .Islak mendil ,30lu bebek bezi ,şampuan gibi .
Nasil bir pano canimAdaisyLove ya da pano yaptırabilirsin odasina .Kalıcı bir hediye olur .
Bunun gibi .Fiyatini bilmiyorum ama tahminim 100 civaridir.Onu düşündüm aslında ama bakım ürünlerinden fazla fazla aldı bebek bezi de stok yaptı
Nasil bir pano canim
Teşekkür ederim canım bakayım bunlaraBunun gibi .Fiyatini bilmiyorum ama tahminim 100 civaridir.
canm ben tam gününde aldm çalışabilr raporunu ama burda başka arkadaşlar başka günlerdede almştı sanrm yani 36+larda sorunu görünce bilgi verirler sana...merhabalar Temmuz anneleri :) aslında ağustos annesiyim ama arada tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da takip ediyorum. sormak istediğim şu; yakın zamanda çalışabilir izni yada doğum izni alan varsa aranızda prosedür nasıl ilerliyor onu merak ediyorum. benim 32. haftam 9 haziran ctesi oluyor tam ama o gün doktorum yokmuş malesef mesela 31+6 da falan gitsem çalışabilir raporunu alabiliyor muyum onu merak ediyorum. internette o kadar fazla yorum var ki kimse net bir şey söylemiyor konu ile ilgili. konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen.
Senin kv yine destek olmuş cnm bizimki kostek oldu bize zaten cnm onada sıkılıyor. Bıraktım artık valla gelip eksiklerini alsınlar biz bu kadar yapabiliyoruz.şuan bende aynı durumdayım tam olarak eşim ben yaparım dedi bakalım halıları vericek gedliği günde pencerelerı kapıları silecek bakalım İnşallaheksiklerimde aenle aynı önümüzde hafta tamamlıcaz sanırım.benim eşimde iş değişikliği yaptıihbar süresi başvurusu süresi derken 2 aydır maaş alamadık kv sağolsun destekledi yoksa çok zor.ama bu iş için değerdi bakalım hayırlsı olsun çok strese girmememk gerek hepsi bi şekilde oluo ya sağlıklı olsunlarda
Inşallah cnm bakalim.Sıkıntı yapma canım hazırlık süreci biraz zorlayabilir ama bikaç aya düzen oturtursunuz inşallah canım
evet tabi ücreti ayrı tam kaç bilmiyorum cumartesi gireceğimkızlarr hastanelerde nst ye ayrı bir ücretmi veriyoruz bide öyle duydumda
Ay nasıl duruyon ayrı canım ben bi gün kaynanama gonderiyim büyüğü kuduruyoruz evde kaç kere görüntülü ariyoruz. Ufak zaten ayrılmaz benden hic. Rabbim yokluklarini göstermesin insallah
İki doğumdade kaç saat sancı çektiniz acaba sune verdiler mi??
merhabalar Temmuz anneleri :) aslında ağustos annesiyim ama arada tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da takip ediyorum. sormak istediğim şu; yakın zamanda çalışabilir izni yada doğum izni alan varsa aranızda prosedür nasıl ilerliyor onu merak ediyorum. benim 32. haftam 9 haziran ctesi oluyor tam ama o gün doktorum yokmuş malesef mesela 31+6 da falan gitsem çalışabilir raporunu alabiliyor muyum onu merak ediyorum. internette o kadar fazla yorum var ki kimse net bir şey söylemiyor konu ile ilgili. konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen.
peki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayıncanım napayım elden gelen bişi yok.. kp köyde kv de de ramazandan dolayı onun yanına gitmek zorunda kaldı... küçüğümü de mecburen gönderdim dün de abisini gönderdik okul derdi bitti diye... özlem hat safhada 2 gün önce görüntülü aradık baba beni unuttun dedi orda koptum zaten.. ama dediğim gibi yapacak bişi yok az kaldı diyip sabredicem artık
ikisinde de gece 1 gibi başladı sabah 6 da gittim hastaneye.. ilk doğumumu 9 da yaptım ikinci doğumumu 7 ye 10 vardı yaptım hızlı ilerledi yani çok şükür ama sancıları hep evde çektim ben
canım benim 32 de cumartesi doluyordu bana garanti olsun diye pzt gel dediler yani ben 32+2 de aldım çalışabilir raporunu bu durumda çalışamaz raporumda aslında cumartesi gelecek ama ben yine pzt gidip alıcam
canım nst ye girdim... ultrasona girdim.. birde kan ve idrar tahlili verdim hepsi bupeki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın
benm doktor bana sormuştu nstye fln sokmadı hatta hala daha girmedm nstye zaten bi sorunumda olmadığı için belkide verdi ogün muayene olmadım hatta zaten yakın zamanda gitmiştim doktora muayeneye. ogün sadece rapor için çağırmıştı yanipeki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın
teşekkür ederim bilgi için :)canım nst ye girdim... ultrasona girdim.. birde kan ve idrar tahlili verdim hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?