2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şuan bende aynı durumdayım tam olarak eşim ben yaparım dedi bakalım halıları vericek gedliği günde pencerelerı kapıları silecek bakalım İnşallah eksiklerimde aenle aynı önümüzde hafta tamamlıcaz sanırım.benim eşimde iş değişikliği yaptıihbar süresi başvurusu süresi derken 2 aydır maaş alamadık kv sağolsun destekledi yoksa çok zor.ama bu iş için değerdi bakalım hayırlsı olsun çok strese girmememk gerek hepsi bi şekilde oluo ya sağlıklı olsunlarda

Bu kasılmalar bende hiç olmuyo valla tek sıtıntı yanma ve uyuyunca bacaklarımın ağrıması. Annemdede olmazmış yalancı sancı sanırım anneme cekmişim. Ama doğumu kolaylaştırıyosa arade olsun yaaaa

kızlar benim kızım bu gece beni mahvetti yana bile yatamadım kemikleri battı sıkıştırcam die korktum öyle.sırtüstü yatarkende bi tekme attı oramdan dışarı ses geldi resmen ıslaklık sesi.keseyi meseyi yırttı heralde dedim ya aklım çıktı. başı dönünce ayaklarını karmımda hissediyorum rahat oluyordu.ama dönmeyince ayakları hep orama vuruo acıtıo.napıcaz bilmem.

Sıkıntı yapma canım hazırlık süreci biraz zorlayabilir ama bikaç aya düzen oturtursunuz inşallah canım

Ben düzenli olarak devlet hastanesinde takip oluyorum ama bugün özeldekidoktoruma gittim. Kızım 2211 g olmuş baş aşağa duruyo sağ kaburgamı ittiriyodu hep ayağı varmış orda Gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu ama yüzünü kapatmıştı renkli resim alamadım yaa

merhabalar Temmuz anneleri :) aslında ağustos annesiyim ama arada tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da takip ediyorum. sormak istediğim şu; yakın zamanda çalışabilir izni yada doğum izni alan varsa aranızda prosedür nasıl ilerliyor onu merak ediyorum. benim 32. haftam 9 haziran ctesi oluyor tam ama o gün doktorum yokmuş malesef mesela 31+6 da falan gitsem çalışabilir raporunu alabiliyor muyum onu merak ediyorum. internette o kadar fazla yorum var ki kimse net bir şey söylemiyor konu ile ilgili. konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen.

canm ben tam gününde aldm çalışabilr raporunu ama burda başka arkadaşlar başka günlerdede almştı sanrm yani 36+larda sorunu görünce bilgi verirler sana...

Senin kv yine destek olmuş cnm bizimki kostek oldu bize zaten cnm onada sıkılıyor. Bıraktım artık valla gelip eksiklerini alsınlar biz bu kadar yapabiliyoruz.

Ay nasıl duruyon ayrı canım ben bi gün kaynanama gonderiyim büyüğü kuduruyoruz evde kaç kere görüntülü ariyoruz. Ufak zaten ayrılmaz benden hic. Rabbim yokluklarini göstermesin insallah

canım napayım elden gelen bişi yok.. kp köyde kv de de ramazandan dolayı onun yanına gitmek zorunda kaldı... küçüğümü de mecburen gönderdim dün de abisini gönderdik okul derdi bitti diye... özlem hat safhada 2 gün önce görüntülü aradık baba beni unuttun dedi orda koptum zaten.. ama dediğim gibi yapacak bişi yok az kaldı diyip sabredicem artık

İki doğumdade kaç saat sancı çektiniz acaba sune verdiler mi??

ikisinde de gece 1 gibi başladı sabah 6 da gittim hastaneye.. ilk doğumumu 9 da yaptım ikinci doğumumu 7 ye 10 vardı yaptım hızlı ilerledi yani çok şükür ama sancıları hep evde çektim ben

canım benim 32 de cumartesi doluyordu bana garanti olsun diye pzt gel dediler yani ben 32+2 de aldım çalışabilir raporunu bu durumda çalışamaz raporumda aslında cumartesi gelecek ama ben yine pzt gidip alıcam

peki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın

peki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın
benm doktor bana sormuştu nstye fln sokmadı hatta hala daha girmedm nstye zaten bi sorunumda olmadığı için belkide verdi ogün muayene olmadım hatta zaten yakın zamanda gitmiştim doktora muayeneye. ogün sadece rapor için çağırmıştı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…