- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.121
Bende öyle duymuştum ama nst için bizden ekstra ücret istemediler. Hastaneye göre de değişiyordur belki. MedicalPark benimkikızlarr hastanelerde nst ye ayrı bir ücretmi veriyoruz bide öyle duydumda
bazıları alıyormus canım benim gittiğim hastane nst için de 20 lira alıyorkızlarr hastanelerde nst ye ayrı bir ücretmi veriyoruz bide öyle duydumda
bende 24 mayısta muayene oldum ama yarın çalışabilir raporu almam lazım muayene etmez mi tekrar doktor acababenm doktor bana sormuştu nstye fln sokmadı hatta hala daha girmedm nstye zaten bi sorunumda olmadığı için belkide verdi ogün muayene olmadım hatta zaten yakın zamanda gitmiştim doktora muayeneye. ogün sadece rapor için çağırmıştı yani
Gümüş kalkan ben de çok duydum millet övmüş de övmüş ama fiyatı bana anormal pahalı geldi almayı düşünmüyorum o yüzdenBende gümüş kalkan duydum çok memnun kalmışlar. İnstada satışı var ama kararsizim
mmm.merhabalar Temmuz anneleri :) aslında ağustos annesiyim ama arada tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da takip ediyorum. sormak istediğim şu; yakın zamanda çalışabilir izni yada doğum izni alan varsa aranızda prosedür nasıl ilerliyor onu merak ediyorum. benim 32. haftam 9 haziran ctesi oluyor tam ama o gün doktorum yokmuş malesef mesela 31+6 da falan gitsem çalışabilir raporunu alabiliyor muyum onu merak ediyorum. internette o kadar fazla yorum var ki kimse net bir şey söylemiyor konu ile ilgili. konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen.
Beni doktor görmedi bile asistanı hazırladı raporu ama her zaman gittiğim doktordu biliyordu her şeyimi ilk defa gideceğiniz doktor muayene etmek isteyebilirpeki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın
Karnın bir kısmı tahta gibi sertleşiyor. Ve o kısım rahmin kasıldığı için acıyabiliyor. Karnın da o an sanki boşluk hissediyorsun ve idrar baskısı oluyor feci şekilde. Yürüyosan oturucan ,oturuyosan kalkıp gezinince o zaman geçiyor, kısa süreli oluyor canım. Nefesinde çekiliyor, sanki uçakta hava boşluğuna girmişsin gibi aşağıya bi çekim oluyor öyle anlıyorsun.Kızlar sordum ama cevap veren olmadı.
Bu kasılma nasıl birşey nasıl anlaşılıyor
Canım ilk başta bir sürü lazım olan şeyler doğum masrafları vs tabi üst üste gelince yetmeyebilir. Merak etme inşallah doğduğunda rutin bez giyim bakım masrafları olacak. Hiç gözün korkmasın eksik fazla büyüyor çocuklar. Yeter ki sağlık olsun, siz mutlu olun gerisi boş. Her şey eksik fazla hallolur. Kimseye de güvenme almasalar da siz size yetersiniz.Evet cnm haklisin bugün bi tane alicam kendi ilaclarimi alirken, off o kadar çok yapilicak iş varki halılar yıkamaya verilicek evi temizletmek için birini bulamadim ne yapıcağımi sasirdim artik. Bebegin eksikleri hala var onrmli olan seyleri alamadim daha bebek cantasi banyo seti v.s v.s işi birakdigim günden beri tökezledik Allahtan kendi evimize geçtik ama yinede eşimin maaşı yetmiyor çok kafaya takıyorum.
kızlarr hastanelerde nst ye ayrı bir ücretmi veriyoruz bide öyle duydumda
Ben dun calisamaz raporu aldim .Dr çalışmak istiyor musun dedi hayir dedim.Eger calisabilir raporu vercek olsa da bi islem yapmayacaktı sadece rutin kontrolpeki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın
Öyle yaptım dün bende canım Allah kabul etsinçamaşırınızı yeniyelip abdest almak yeterli die biliyorum bi ara araştırmıştım bayağı
O bacak ağrıları bende de var uykumdan uyanıyorum ya çok kötü bir durumBu kasılmalar bende hiç olmuyo valla tek sıtıntı yanma ve uyuyunca bacaklarımın ağrıması. Annemdede olmazmış yalancı sancı sanırım anneme cekmişim. Ama doğumu kolaylaştırıyosa arade olsun yaaaa
Ben hemüz almadım cımartesi günü alıcam 32+5 olucak benimde. 31+6da verirler diye düşünüyorum ama yine sormak lazım canım ara bir sor ona göre gidersin sendemerhabalar Temmuz anneleri :) aslında ağustos annesiyim ama arada tecrübelerinizden faydalanmak için burayı da takip ediyorum. sormak istediğim şu; yakın zamanda çalışabilir izni yada doğum izni alan varsa aranızda prosedür nasıl ilerliyor onu merak ediyorum. benim 32. haftam 9 haziran ctesi oluyor tam ama o gün doktorum yokmuş malesef mesela 31+6 da falan gitsem çalışabilir raporunu alabiliyor muyum onu merak ediyorum. internette o kadar fazla yorum var ki kimse net bir şey söylemiyor konu ile ilgili. konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen.
Evde çekmek daha iyi oluyor değil mi bende evde çekmek isterdim ama hastanemle oturduğum yer arasında 1.5 saatlik mesafe ver ben sancılarım başladığı gibi yola çıkmayı düşünüyorumikisinde de gece 1 gibi başladı sabah 6 da gittim hastaneye.. ilk doğumumu 9 da yaptım ikinci doğumumu 7 ye 10 vardı yaptım hızlı ilerledi yani çok şükür ama sancıları hep evde çektim ben
ben ilk doğumu normal yaptım ama şimdi korkmaya başladım nedense hem normal olsun istiyorum bi taraftan da korkuyorumÖyle yaptım dün bende canım Allah kabul etsin
O bacak ağrıları bende de var uykumdan uyanıyorum ya çok kötü bir durum
Ben hemüz almadım cımartesi günü alıcam 32+5 olucak benimde. 31+6da verirler diye düşünüyorum ama yine sormak lazım canım ara bir sor ona göre gidersin sende
Evde çekmek daha iyi oluyor değil mi bende evde çekmek isterdim ama hastanemle oturduğum yer arasında 1.5 saatlik mesafe ver ben sancılarım başladığı gibi yola çıkmayı düşünüyorum
Benimki de evlendiğimden beri istiyor, anahtar var diye çat kapı gelmez diye düşünüyorum, acil bir durum olur veya ben evde olmam birinin eve girmesi gerekir bende bulunsun diyor. Onlar öyle bir kültüre sahipler, yakınlarının hep anahtarları var birbirlerinde. ben de hiç alışmamışım böyle şeylere verme taraftarı değilim. Ama eşim verelim diye ısrar ediyor sürekli. Hep bir şekilde oyalıyorum. Yoksa eşimle aramızda sıkıntı oluyor bu durum.Herkesin bi derdi var bu konuda . benim de KV bu aralar beni çok merak ettiğinden evde iyi miyim değilmiyim diye... Benden evimizin anahtarını istedi. Uyursam rahatsız etmeden bakıp gidecekmiş. Kendisi ile aynı apartmanda oturuyoruz. Bende gözlerinin içine bakıp direkt hayır hiç gereği yok ben iyiyim eğer beni düşünüyorsan bi kap yemek yap getir daha iyi anne dedim.
O aslında ileriye yatırım yapmak için istedi o anahtarı. Lohusayken annem yanımda kalacak .o da istediği zaman girip çıkabilsin diye istedi bebeği görsün ben uyurken alsın sevsin beslesin yıkasın kafasına göre filan..ver anahtarı sonra geri al alabilirsen.
Yahu özel hayat diye bişi var. Evde WC kapı açık duş alırım soyunurum sen çat eve girsen beni merak ettiğin için olacak iş mi !
Sinir oluyorum böyle şark kurnazlıklarıyla sözde düşünüyormuş gibi yapmalarına.
Bana yemek yapıp getiriyor kendisi sağolsun o an ocakta beğendiği bi yemek yapmışsam eğer o gün, canım çekti bana da bi tabak ver deyip bendekini alıyor :) helali hoş olsun ama benim ihtiyacım var zaten zor uğraşıyorum..bi düşün değil mi..
Çok mu zor olmuştu doğumunuz yada şimdi o ağrıları bildiğiniz için korku vardır bende sezeryandan korkuyorum nedense ikisinide bilmiyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor nedenseben ilk doğumu normal yaptım ama şimdi korkmaya başladım nedense hem normal olsun istiyorum bi taraftan da korkuyorum
Kimseden bi şey beklemiyorum cnm inanki ama sunada sınır olmuyor değilim eşim hala ailesine çok güveniyor sürekli bi rahatlık bu rahatlıkta bana batıyor.Karnın bir kısmı tahta gibi sertleşiyor. Ve o kısım rahmin kasıldığı için acıyabiliyor. Karnın da o an sanki boşluk hissediyorsun ve idrar baskısı oluyor feci şekilde. Yürüyosan oturucan ,oturuyosan kalkıp gezinince o zaman geçiyor, kısa süreli oluyor canım. Nefesinde çekiliyor, sanki uçakta hava boşluğuna girmişsin gibi aşağıya bi çekim oluyor öyle anlıyorsun.
Canım ilk başta bir sürü lazım olan şeyler doğum masrafları vs tabi üst üste gelince yetmeyebilir. Merak etme inşallah doğduğunda rutin bez giyim bakım masrafları olacak. Hiç gözün korkmasın eksik fazla büyüyor çocuklar. Yeter ki sağlık olsun, siz mutlu olun gerisi boş. Her şey eksik fazla hallolur. Kimseye de güvenme almasalar da siz size yetersiniz.
Benim hastanede 25 TL ücret alıyomuş, bende geçen gittiğimde merak edip sordum canım.
MAşallah baya kısa sürmüş sanırım su falan gelmedikçe evde sancı çekmek daha mantıklı suni bağlamadılar o zaman sizecanım napayım elden gelen bişi yok.. kp köyde kv de de ramazandan dolayı onun yanına gitmek zorunda kaldı... küçüğümü de mecburen gönderdim dün de abisini gönderdik okul derdi bitti diye... özlem hat safhada 2 gün önce görüntülü aradık baba beni unuttun dedi orda koptum zaten.. ama dediğim gibi yapacak bişi yok az kaldı diyip sabredicem artık
ikisinde de gece 1 gibi başladı sabah 6 da gittim hastaneye.. ilk doğumumu 9 da yaptım ikinci doğumumu 7 ye 10 vardı yaptım hızlı ilerledi yani çok şükür ama sancıları hep evde çektim ben
canım benim 32 de cumartesi doluyordu bana garanti olsun diye pzt gel dediler yani ben 32+2 de aldım çalışabilir raporunu bu durumda çalışamaz raporumda aslında cumartesi gelecek ama ben yine pzt gidip alıcam
Canım anahtar verilir, ama kendine hakim olana verilir. Sözde beni merak ediyor diye ama bi kap yemeği söylemeyle getiren sonra yine rutinine dönen :) ve günde normalde 3 posta rahatsız eden birine anahtar vermem. Ben bilirim kime anahtar verebileceğimi ayrıca tatile çıkmıyorum bişi yapmıyorum lazım bir durum yok yani.Benimki de evlendiğimden beri istiyor, anahtar var diye çat kapı gelmez diye düşünüyorum, acil bir durum olur veya ben evde olmam birinin eve girmesi gerekir bende bulunsun diyor. Onlar öyle bir kültüre sahipler, yakınlarının hep anahtarları var birbirlerinde. ben de hiç alışmamışım böyle şeylere verme taraftarı değilim. Ama eşim verelim diye ısrar ediyor sürekli. Hep bir şekilde oyalıyorum. Yoksa eşimle aramızda sıkıntı oluyor bu durum.
Kimseden bi şey beklemiyorum cnm inanki ama sunada sınır olmuyor değilim eşim hala ailesine çok güveniyor sürekli bi rahatlık bu rahatlıkta bana batıyor.
Gerçekten çok kötü gece yüz kere dönüyorum sağ sol hep. Bildiğin uyuşuyor nadenini de bilemiyorum ödem mi kilo mu? Toplamda 9 aldımÖyle yaptım dün bende canım Allah kabul etsin
O bacak ağrıları bende de var uykumdan uyanıyorum ya çok kötü bir durum
Ben hemüz almadım cımartesi günü alıcam 32+5 olucak benimde. 31+6da verirler diye düşünüyorum ama yine sormak lazım canım ara bir sor ona göre gidersin sende
Evde çekmek daha iyi oluyor değil mi bende evde çekmek isterdim ama hastanemle oturduğum yer arasında 1.5 saatlik mesafe ver ben sancılarım başladığı gibi yola çıkmayı düşünüyorum
O bilezik olayını hiç hatırlatma cnm hala aklıma geldikçe tepem atıyor o günden sonra kv ile hiç iyi olamadık. Geçen bana diyor ki yanına gelicem ama calisiyorum kizim dedi bende dedim ki anne 9 aydır tek idare ediyorum şuan sana ihtiyacım yok doguma gelmek istersen gel dedim bozuldu. Hiçte umrumda değiller sustukça tepene çıkmaya çalışıyorlar en güzeli susmamak.Canım anahtar verilir, ama kendine hakim olana verilir. Sözde beni merak ediyor diye ama bi kap yemeği söylemeyle getiren sonra yine rutinine dönen :) ve günde normalde 3 posta rahatsız eden birine anahtar vermem. Ben bilirim kime anahtar verebileceğimi ayrıca tatile çıkmıyorum bişi yapmıyorum lazım bir durum yok yani.
Onca bilezik olayına rağmen yani. O zaman o yetmemiş canım eşine bir şey daha görmesi lazım, anlaması için. Müsade et görsün sen önlemini al yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?