2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende 24 mayısta muayene oldum ama yarın çalışabilir raporu almam lazım muayene etmez mi tekrar doktor acaba

Benim anladığım kadarıyla 31+6 dan 32+6 ya kadar herhangi bir gün alınabiliyor raporda 32 haftalık gebedir yazıyor ama %100 emin değilim
mmm.

peki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın
Beni doktor görmedi bile asistanı hazırladı raporu ama her zaman gittiğim doktordu biliyordu her şeyimi ilk defa gideceğiniz doktor muayene etmek isteyebilir

Kızlar sordum ama cevap veren olmadı.
Bu kasılma nasıl birşey nasıl anlaşılıyor
Karnın bir kısmı tahta gibi sertleşiyor. Ve o kısım rahmin kasıldığı için acıyabiliyor. Karnın da o an sanki boşluk hissediyorsun ve idrar baskısı oluyor feci şekilde. Yürüyosan oturucan ,oturuyosan kalkıp gezinince o zaman geçiyor, kısa süreli oluyor canım. Nefesinde çekiliyor, sanki uçakta hava boşluğuna girmişsin gibi aşağıya bi çekim oluyor öyle anlıyorsun.

Canım ilk başta bir sürü lazım olan şeyler doğum masrafları vs tabi üst üste gelince yetmeyebilir. Merak etme inşallah doğduğunda rutin bez giyim bakım masrafları olacak. Hiç gözün korkmasın eksik fazla büyüyor çocuklar. Yeter ki sağlık olsun, siz mutlu olun gerisi boş. Her şey eksik fazla hallolur. Kimseye de güvenme almasalar da siz size yetersiniz.

kızlarr hastanelerde nst ye ayrı bir ücretmi veriyoruz bide öyle duydumda

Benim hastanede 25 TL ücret alıyomuş, bende geçen gittiğimde merak edip sordum canım.

peki rapor vermeden önce doktor nasıl bir muayene yapıyor acaba. nst ye falan mı sokup karar veriyor çalışabileceğimize. çok soru sordum kusura bakmayın
Ben dun calisamaz raporu aldim .Dr çalışmak istiyor musun dedi hayir dedim.Eger calisabilir raporu vercek olsa da bi islem yapmayacaktı sadece rutin kontrol

Bana da hep şu çok lazım oluyormuş, bu illaki olmalıymış diyenlere he he diyorum. Yakın olup ta dört göz bebeğimizi bekleyen kimse ben alayım mı lazım ne var demiyor.
Bu arada Alırız onu da yaparız deseler de hiç oralı değiller, her şeyi kendim düşünüp aldım. Gerekirse 2. El aldım eşim bile şaşırdı. O da memnun ev ekonomisini iyi yönettiğim için.
Ben de çalışmıyorum ama ilk bebek heves etsem de hep gerekli ise alıyorum, kalan eksikte kalsın napayım sağlık olsun.

Bir de benim şansım, kızkardeşim oğlunun ne kadar bebeklik puset, giyim, bebek arabası, sterilizasyon, süt sağma makinesi, kullanmadığı nevresim battaniye vs. varsa hepsini bana verdi. Allah bi şekilde yardım ediyor.

çamaşırınızı yeniyelip abdest almak yeterli die biliyorum bi ara araştırmıştım bayağı
Öyle yaptım dün bende canım Allah kabul etsin
O bacak ağrıları bende de var uykumdan uyanıyorum ya çok kötü bir durum
Ben hemüz almadım cımartesi günü alıcam 32+5 olucak benimde. 31+6da verirler diye düşünüyorum ama yine sormak lazım canım ara bir sor ona göre gidersin sende
ikisinde de gece 1 gibi başladı sabah 6 da gittim hastaneye.. ilk doğumumu 9 da yaptım ikinci doğumumu 7 ye 10 vardı yaptım hızlı ilerledi yani çok şükür ama sancıları hep evde çektim ben
Evde çekmek daha iyi oluyor değil mi bende evde çekmek isterdim ama hastanemle oturduğum yer arasında 1.5 saatlik mesafe ver ben sancılarım başladığı gibi yola çıkmayı düşünüyorum

Güzel anneler merhabalar
Bana yardımcı olun lütfen ben 7 mayısta adet oldum doğum kontrol hapına başladım ama çok düzenli kullanamadım unuttum geciktirdim hep pazar günü hapım bitti adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor ama sabah çok az leke geldi kahverengi daha da gelmedi normalde çok aşırı üşüyen ben 1 haftadır yanıyorum oturduğum yerden ateş basıyor bu belirti olabiliyormuş acaba hap kullanıp hamile kalan var mı?

ben ilk doğumu normal yaptım ama şimdi korkmaya başladım nedense hem normal olsun istiyorum bi taraftan da korkuyorum

Benimki de evlendiğimden beri istiyor, anahtar var diye çat kapı gelmez diye düşünüyorum, acil bir durum olur veya ben evde olmam birinin eve girmesi gerekir bende bulunsun diyor. Onlar öyle bir kültüre sahipler, yakınlarının hep anahtarları var birbirlerinde. ben de hiç alışmamışım böyle şeylere verme taraftarı değilim. Ama eşim verelim diye ısrar ediyor sürekli. Hep bir şekilde oyalıyorum. Yoksa eşimle aramızda sıkıntı oluyor bu durum.

ben ilk doğumu normal yaptım ama şimdi korkmaya başladım nedense hem normal olsun istiyorum bi taraftan da korkuyorum
Çok mu zor olmuştu doğumunuz yada şimdi o ağrıları bildiğiniz için korku vardır bende sezeryandan korkuyorum nedense ikisinide bilmiyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor nedense

Kimseden bi şey beklemiyorum cnm inanki ama sunada sınır olmuyor değilim eşim hala ailesine çok güveniyor sürekli bi rahatlık bu rahatlıkta bana batıyor.

MAşallah baya kısa sürmüş sanırım su falan gelmedikçe evde sancı çekmek daha mantıklı suni bağlamadılar o zaman size

Canım anahtar verilir, ama kendine hakim olana verilir. Sözde beni merak ediyor diye ama bi kap yemeği söylemeyle getiren sonra yine rutinine dönen :) ve günde normalde 3 posta rahatsız eden birine anahtar vermem. Ben bilirim kime anahtar verebileceğimi ayrıca tatile çıkmıyorum bişi yapmıyorum lazım bir durum yok yani.
Kimseden bi şey beklemiyorum cnm inanki ama sunada sınır olmuyor değilim eşim hala ailesine çok güveniyor sürekli bi rahatlık bu rahatlıkta bana batıyor.

Onca bilezik olayına rağmen yani. O zaman o yetmemiş canım eşine bir şey daha görmesi lazım, anlaması için. Müsade et görsün sen önlemini al yeter.

Gerçekten çok kötü gece yüz kere dönüyorum sağ sol hep. Bildiğin uyuşuyor nadenini de bilemiyorum ödem mi kilo mu? Toplamda 9 aldım

O bilezik olayını hiç hatırlatma cnm hala aklıma geldikçe tepem atıyor o günden sonra kv ile hiç iyi olamadık. Geçen bana diyor ki yanına gelicem ama calisiyorum kizim dedi bende dedim ki anne 9 aydır tek idare ediyorum şuan sana ihtiyacım yok doguma gelmek istersen gel dedim bozuldu. Hiçte umrumda değiller sustukça tepene çıkmaya çalışıyorlar en güzeli susmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…