2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

En önemli şey güven o sarsıldı mı zor toplaması. Ama bunu düşünen güveni yıkan olmalı canım sen değil. Boşver hatırlama zaten surda kalmış 1 ay doğuma, ondan sonra bizim ohoo çok tatlı uğraşlarımız olacak inşallah :))

Gerçekten çok kötü gece yüz kere dönüyorum sağ sol hep. Bildiğin uyuşuyor nadenini de bilemiyorum ödem mi kilo mu? Toplamda 9 aldım
Geçen ay doktoruma sorduğumda ödemde ağrı yapar dedi bende öyle geçen ay 7ydi bu ayda 2 3 kilo aldıysam 9 10 kilo almışımdır. Ben genelde soluma yatıyorum sol ağrıyordu hep akşam kalktım sağ sızlıyordu bu sefer

Altı üstü bi nst yani napiyolarda bu kadar para istiyorlar zaten girişte muayene ücreti aliyolar. Neyse ki benim gittiğim hastanede uygun 8 tl

Kızlar sabah 8 den beri geçmeyen bir kasık ağrım var. Doktorumla konuştum, kendisinin muayenehanesi var hastanede çalışmıyor . Bana kan ve idrar tahlili yaptırmayı bir de serum taktırmamı söyledi acilde . Bir tür salgın varmış kusma vs olan, o olabilir dedi. Şimdi serum yiyorum fakat ağrım kesilmiyor . Bu tür kasık ağrısı yaşayan oldu mu?

Altı üstü bi nst yani napiyolarda bu kadar para istiyorlar zaten girişte muayene ücreti aliyolar. Neyse ki benim gittiğim hastanede uygun 8 tl
İyimiş. Evet bende anlamıyorum zaten detaylısı yok ikilisi yaptırırken de ekstra muayene masrafı aldılar. Zaten detaylıya doktor bakıyor bi de muayene neden alıyorlar bende onu anlamamıştım.

Bir gün çektim canım feci şekilde, sonra parol içtim geçti. Ama idrar tahlili yaptır yine de. Serum ne için onu da doktorun bilir ben anlam veremedim.

Forse bana da başka açıklama yapmadı sadece git bunları yaptır dedi . Serumu hemşireye sordum, dolaşımı arttırır içinde ağrı kesici yok dedi. Öyle boş boş bekliyorum. Allah korusun bebek erkenden gelmeyi mi kalkıyor diye de endişelendim ama inşallah basit bişeydir.. .

Inşallah cnm yeterki saglikli dünyaya gelsinler herşey çok daha güzel olur Allah'ın izniyle.

Ya kızlar birde bişey sorucam dün doktorum dediki ayın 7 nde geldiğinde dogum oncesi tetkikleri yaparız dedi. Yani test fln mi yaptircam anlamadım ben orayı.

Ya kızlar birde bişey sorucam dün doktorum dediki ayın 7 nde geldiğinde dogum oncesi tetkikleri yaparız dedi. Yani test fln mi yaptircam anlamadım ben orayı.
sezeryan mıydı canım senin ? çok erken değil mi... doğum öncesi tetkik dediği acaba kan idrar falan mı bilemedim

İnşallah canım, geçer inşallah..ağrı kesici de alayım mı diye sor istersen doktoruna

Sezeryan olacağın için ameliyata uygunluk testleri olabilir canım. Sonuçta operasyon yapılacak

Bende öyle duymuştum ama nst için bizden ekstra ücret istemediler. Hastaneye göre de değişiyordur belki. MedicalPark benimki
hangi medikalpark acaba bütün medikalparklar aynımı bende izmirdeki edikalparka gidiyorumda
bende 24 mayısta muayene oldum ama yarın çalışabilir raporu almam lazım muayene etmez mi tekrar doktor acaba
valla canm benmde arada 10gün vardı muayenemle 10.gündü rapor almaya gittiğimde muayene etmedi zaten son kontroldede o gün gelirsin hemşirem verir çalışabilir raporunu demişti.

ben ilk doğumu normal yaptım ama şimdi korkmaya başladım nedense hem normal olsun istiyorum bi taraftan da korkuyorum
İlk doğumun zormuydu ki, benim ilkim kolay olduğu için eğer bebeğim dönmezde sezaryan olmak zorunda kalırım diye cok korkuyorum, ayrıca her doğum aynı olmuyor benimde korkularım yok desem yalan olur.

İlacı düzensiz kullandıysan hamile kalma ihtimalin var canım. Ama yanma durumu falan tam adet olamamış olman da kaynaklanıyor olabilir. Kan tahlili ile kesin cevabını öğrenirsin

Antalya. Muhtemelen aynıdır.

bana hastaneye yatış yaptigimda yapmislardi kan testi yapıyorlar değerlere bakıp ona göre dogumda neye ihtiyaç var ona bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…