2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende eşimin kalmasından yanayım ama zaten hemşireler sürekli geleceği için ve bir gece (bir aksilik olmazsa) kalinacagi için yapılır gibi geliyor

ara ara kasigima ağrı giriyor ama çok şiddetli değil kısa süre sonra geciyor

İlacı düzensiz kullandıysan hamile kalma ihtimalin var canım. Ama yanma durumu falan tam adet olamamış olman da kaynaklanıyor olabilir. Kan tahlili ile kesin cevabını öğrenirsin

teşekkür ederim yorumun için internette de doğum kontrol hapı ateş basması yapabilir diyor bakalım akşama bir test yapayım hayırlısıysa olur inşallah

Canim gecmis olsun insallah temiz cikar tahlillerin de.

Eğer dediğin gibi sütüm akarsa almak zorunda kalırsam alırım bende ziyan olmasın yazık :)

Ya aynı gün mü gidiyomuşuzz♡♡♡ benim randevum 11:15 erken mi gideceksin sen

Kızlaar dün doktorum bna coraspini brakmamı söyledi ama bnm içim rahat değil coraspin içmeyi brakan var mı

Off dün iftara davetliydik üstümü değiştirince farkettim..
Göbeğimin alt kısmında kırmızı kırmızı çatlaklar.
Nasıl moralim bozuldu.
30 dk da bir bitkisel yağ sürdüm..
Çatlak çatlak nedir diye merak ediyordm benimki hep beyaz diyordum.
Ilk defa kırmızı olanla karşılaştım.
inşallah geçer.

Kızlaar dün doktorum bna coraspini brakmamı söyledi ama bnm içim rahat değil coraspin içmeyi brakan var mı
canm tüp bebeklemi hamile kaldın. bende tüple kaldım kullanıodum sonra tüp bebek doktoruyla devam etmedim. başka doktora gittim oda coraspirin kullandırmaya devam ettirdi. 32 ye kadar kullanırsn dedi sonra kullanılmıomuş zaten coraspirinin kağıdındada yazıodu bence okuduğumu hatrlıyorum neyse benm daha garibide şu olduki doktorumu tekrar değiştm 20. haftada oda coraspirini kullanma biz ilk 3 aydan sonra kullandırmıyoruz dedi tüp bebek hamilelerine kanla ilgili sorununda yok zaten dedi bıraktm. zaten benmde içmek içime sinmiyodu. bi arkadaşmda kullanıodu tüp bebek doktoruyla devam etti 12.haftadan sonra ona da bıraktırdılar coraspirini onunda kanla ilgili sorunu yoktu

Yok canm bnm tüp bebek değil 1 düşüğüm oldğu için doktr coraspn kullnmamı istemşti hamileliğmn başından beri kan pıhtlaşması varsa dye önlem amaçlı. Peki kanda problm olmdğnı nasl anlyo doktrlar

Renkli resim veriyor mu doktorun ? Bende özele gidiyorum renkli ultrasında gösteriyor ama verdiği resim 3 parça hani bacağı karnı başı vs oluyor oda siyah beyaz renkli resme çok hevesleniyorum neden vermiyosa yarın söyleyim bidaha

Kızlar Aliexpressten çanta alanlarınız olmuştu.hangi satıcıydı isim verebilir misiniz? Hazır dolar düşmüşken biraz alalım diyorum.Birde aldığınız fiyatları paylaşır mısınız lütfen

erken biraktirmis sanki ilk oglumda yanlis hatrlamiyorsam 32 hafta bitince birakmistim bundada sordum daha devam dedi canm hatta stent takilacagi icin mecbur ara verdik ona bile bebegi tehlikeye atmayalim dedi gununu hesapladi 5 gun ara ver sonra tekrar devam dedi bana yanlis bilgi vermis olmayim canm belki senin vucudun bnm vucudum farklidir ama yinede istersen tekrar sor doktoruna

Snnn0 coraspin + kan sulandırıcı kullanıyorum doktorum bana 32.haftada coraspini bırak dedi. Bi kaç gün sonra bırakacağım. İğneye devam ama.

Suyun gelmedi mi ne zaman geldi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…