2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

3-4 aya kadar beyaz renge döner, eyer lazer veya başka tedavi düşünüyorsan, doğum sonrası rengi beyazlamadan önce yapdır, yoksa tamamen gecmesi zoraşıyor.

Gecmiş olsun, umarım bişey yoktur bebeğinde sende iyisinizdir inşallah.

aslında sizin gibi olmak isterdim... benimki daha zor işte bak neler olacağını biliyorum...
şaka şaka... ben sadece meraktayım kime benziyor.. ne zaman gelecek... yoksa doğumdan korkmuyorum çok şükür
Cehalet mutluluktur :)))) benim de ikinci yine aynı sancı aynı acı olcak ama bu defa daha çok özlem var hemen vakit geçse de gelse yavrum öpüp koklasam sarılsam hasretle bekliyorum

Sende kan pıhtılaşmasımı vardı cnm

Zarfın içinde para da vere bilirsin canım , hediye alsan hem bebeğe hem anneye alman lazım ben kendi adıma bana para verilmesinden yanayım :) bebeğine ve ya bana alinananlarin çoğu hoşuma gitmemişti para verselerdi daha makbule geçerdi :))

Kalkan alayım madem bende. Takip edeyim canım indirimleri de sağolasın.
Rica ederim canım:)
Eğer dediğin gibi sütüm akarsa almak zorunda kalırsam alırım bende ziyan olmasın yazık :)

Ya aynı gün mü gidiyomuşuzz♡♡♡ benim randevum 11:15 erken mi gideceksin sen
Evet canım aynı gün gidiyoruz:))
Sabah 9 buçukta randevum aramızda 2 saat var bakalım bebişler kaç kg olmuş:)
Alina bags store den 75 tl ye almıştım ama zaman bayağı indirim vardı
İsimli emzik olabilir mi :)
Emzik vermeyecekms kuzum yoksa çok güzel olurdu
Para ayıp olmaz mı canim ya çok samimiyiz çocukluk arkadaşım benim:)
Dediğin gibi ama ben de para verilmesini isterim yani en azından ihtiyacına göre alırım o para ile

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zevklerini çok çok iyi bildiğiniz biri olmadığı sürece kişisel veya dekorasyon hediyeleri almamak lazım. Çoğu zaman boşa gidiyor iyi niyetle alınan hediyeler ziyan oluyır

Ne patavatsız insanlar var ya bugün iş çıkışı servis bekliyorum hergün beni gören arkadaşım sanki göbeğin düşmüş gibi dedi Doğumun yakın gibi dedi dedim bizde bi laf vardır ağzını hayır aç ... bayır aç derler dedim güldü hoşuna gitti galiba sinir oldum. Zaten bu hamileliğim hep kasıkta yukarı hiç çıkmadı ama bunu insanlara anlatamıyorum

İnsanın moralini bozmakta üstlerine yok ya akşam akşam sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…