2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi demişsin canım

AdaisyLove anne için bakım malzemeleri ala bilirsin küçük bir paket yaptıra bilirsin ayrı ayrı alıp ped, roll-on, kokulu sabun falan gibi , bebek için de ya bir takım ya da şık bir ayakkabı ala bilirsin özel kutuda falan hediyelik güzel kutuları olanlardan

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zevklerini çok çok iyi bildiğiniz biri olmadığı sürece kişisel veya dekorasyon hediyeleri almamak lazım. Çoğu zaman boşa gidiyor iyi niyetle alınan hediyeler ziyan oluyır
Evet ya neye ihtiyacı var onu alacaksın ya da belki bir şeyleri taksitle falan almışlardır toplanan paralardan taksitlerini öderler ve ya bebekleri için birikim yaparlar , bana bir sürü hediye gelmişti çoğu hediyeye bakınca kimin verdiğini görmesem bile hediye zevkinden kim olduğunu bilirdim çünkü herkes kendi zevkinde almıştı bir de hevesle ne zaman giydirecem bebeğe diye bakıyorlardı insanın içi burkuluyordu onun yerine para verselerdi bir sürü ihtiyaç vardı onları karşılardım parayı verene de bolca dua ederdim :)))

Canım benimde 10 güne kadar çatlaktan eser yoktu 3 tüp lierac sürdüm olmaz diyordum ama 10 gündür karnımın altı hızla çatlıyor. Demekki gerçekten çatlayacaksa çözüm yok yani. Çok moralim bozuk eşim de dalga geçiyor ne olcak diyor olsun diyor ama sonuçta kötü görünüyor.

Ayaklanmasi 2.bebise denk gelcek galiba .Her seyi kesfetme arzusunda olacak Allah yardimcin olsun canim.
İkisini asla yanlız burakamıycağmı biliyorum, yoksa bi bakarım sacından tutup getırıyor, boyle gülesim geliyor, ama ödüm kopuyor, nasıl olucak diye.

Ay bıktırdılar valla çok biliyolarsa doktor olsalarmış bilgisi olmayanın fikri çok oluyo sanane benim karnımdan diyecen kırıcı olan sen olursun sonrada . Halini hatrını hamileliğinin nasıl geçtiğini ruhen bedenen nasılız sormazlar karnımızın aşağıda olması dert olmuş

Banim yattığım yer ağrıyor sadece. Az kaldı inşş bunlarda gecicek bebeklerimize kavuşalım sağlıkla inşş.

Çaktırmadan yokla bence eksik bişey kaldı mı diye ağzını ara. Varsa ona göre al. Yoksada sallanır anne yanı, ana dizi beşik alırsın almadıysa eğer. Oyun halısıda olabilir. Yada bebefon :))

Aynen ama yağ biraz rengini hafifletti...
Eşim farketmedi daha.

Bşey olmz herlde demi kafam çok karşk
Yok canım o ilacın kullanma süresi o kadar aksine fazla kullanmak zararlı kanamayı kontrol altına alamazlar yoksa Allah korusun , ben 2 haftadan fazladır kullanmıyorum bebeğimin hareketleri herşeyi normal aynı tempoda gidiyoruz çok şükür

Kızlar iki gündür vajinal batma yaşıyorum, öyle ki durduğum yerde bağırttırıyor. Doktoruma sordum normal dedi..

Birde bağırsak hareketlerinde gevşeme var. Doğuma yaklaşıyorum sanki adım adım :)

Bugün oğluşun odası geldi onu yerleştirdik, kıyafetlerini yıkadım ilk posta, daha ütü var, çanta hazırlama var. Daha gelmez dimi yaa panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…