2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi canm çok şükür rahatladm braz

Kızlar benim dr. coraspin bırak falan demedi yani aynı devam ettim hep hatta kan sulandırıcı iğneye de devam ediyorum acaba unuttumu dersiniz. Pzt. Doğum olacak dedi, ya unuttuysa ne yapacağız bilemedim. Yarın aksam kontrolüm var soracağım bakalım.

Kan değerlerine bakılacak canım
@ceylin-46 canım aynen kilo alsınlar biraz 3 kg yu geçsinler bari :)

Z Zelichka canım nasılsın bebeğin nasıl oldu inşallah iyidir?
Ateş de ben de iyiyiz şükür.Ancak simdi sütle başım dertte.Ayazın ölümünden beri azalıyordu sütüm.Iki gündür çok azaldı.Gelmeyecek diye cok korkuyorum.Tecrubeli anneler nasıl arttırdınız sütü? Azalması sütün kesilmesinin işareti mi?

Geçen haftada ben tuvalete taşındım canım, doğuma yaklaşma belirtisi miymiş o?
Gelmez herhalde yahu sen de bugün yarın bitirirsin işlerini :) kolay gelsin.

Vajinaya batma çok fena oluyor ben de bir kaç kez yaşadım. Bazen de tuvalette sürekli bir idrar söz konusuyken fazla oturuyorum o an kasılma mı oluyor ne oluyorsa vajina açıldı sanıyorum bi panik ama bişey yok ortada.
Herhalde artık hazırlanıyoruz yavaştan...

Ben instagramda bir site takip ediyorum ve kadin gercekten cok guzel mesajlar aliyor emziren anne sitenin adi.Sutunu ne kadar sık emzirirsen o kadarçoğalacağını söylüyor ve göğüs pompası kullanın çocuklarının emmediği zamanlarda da diyor böylece göğüş boşaldıkça beyin kendini tekrar süt yapmaya odaklarmış

Bebeğim küvözde sürekli süt götürüyorum dolaptan ama emmeyle aynı hissi vermiyor sanırım.Bebekler doğunca hiç sıkıntım yoktu.Iki gündür azalıyor.Çocuğum hastaneden çıkınca sütüm olmazsa diye de korkuyorum bir yandan.2 gündür icmedigim şey kalmadı.

Bağırsak gevşemesi doğuma hazırlık diye okumuştum canım, bide vajinada sızı olunca korktum açıkçası, daha hazır değilimmm :)

Evet batma çok fena, ama bende ayaktayken oluyo hep sende de öyle mi?

Sütünü sağarken bebeiğinin bi eşyasını zıbını yada kıyafetini al kokla sağarken site de buda yazıyordu işe yarıyormuş ve dereotu da sütü çok güzel çoğaltıyormuş dene bence denemeden bilemeyiz ben de korkuyorum ya gelmezse filan diye inşallah rabbim emzirmek isteyen herkese bol bol süt versin:)

Bağırsak gevşemesi doğuma hazırlık diye okumuştum canım, bide vajinada sızı olunca korktum açıkçası, daha hazır değilimmm :)

Evet batma çok fena, ama bende ayaktayken oluyo hep sende de öyle mi?
Yok ben otururken oldu. Aşağıdan sanırsın eli çıkıyor bi boks hareketleri gibi yaptı korktum ama herhalde büyüdüğü için yerini ayarlıyorlardır.

Aminnn inşallah önce kaybetme korkusu,kaybetme... Şimdi de besleyememe korkusu.Çok teşekkür ederim bu arada takibe aldım sayfayı.umarim işe yarar

Aminnn inşallah önce kaybetme korkusu,kaybetme... Şimdi de besleyememe korkusu.Çok teşekkür ederim bu arada takibe aldım sayfayı.umarim işe yarar
İnşallah canım ben dua ediyorum sana çok hep umutlu ol unutma moralini yüksek tut uykularını düzenli almaya çalış inşallah herşey çok güzel olacak

Cnm ıyı olmanıza çok sevindim Rabbim daha iyi etsin
Süt için en önemli şey su cnm ben ılk zamanlar 4 litre su içiyordum birde uyku bulduğun her fırsatta uyu ve guzel düşün inşallah Rabbim yavrunun kısmetini artırsın guzel güzel bol bol emsın kuzumuz dualarımız sizinle

Kızlar biz eşimle bu aralar nadiren birlikte oluyoruz eşim çocuğa bişey olur diye pek yanaşmak istemiyor hafta da bir anca oluyor olursa.dün sert bişey hissettiğini söyledi.Acaba bebeğin kafası mı o?Bebeğin kafasıysa zarar gelir mi acaba bebeğimize.Bide o kadar aşağıya indiyse acaba doğum çok mu yaklaştı

Sert bisey hissettim derken ?? Nasıl yani anlamadım birlikte olurken mi yani. Valla cevap veremiycem 5 aylk oldugundan beri birlikte olmuyoruz.

Canım benim bildiğim bırakman gerekiyordu kanı sulandırdığı ve etkisi uzun sürdüğü için en az 1-2 hafta önce bırakılması gerekiyor diye biliyorum ama sonuçta kullanırken erken doğum yapanda vardır
Sen yine mutlaka doktoruna sor onu
Canım küvezden ne zaman çıkacağına dair bişey söylüyorlar mı? Süt konusunda bilgim yok ama siz iyi olun yeter bebekler bi şekilde doyar, sen sık sık sağmaya devam et. Çok olursa dolaba atarsın. O seni emmeye başlayınca yine artar sütün.
Sanmıyorum canım eşin korktuğu için öyle gelmiştir. Arkadaşım 38 haftalık doğum yaptı bi gece önceden ilişkiye girmişler sancısı falan olmayınca, aşağıda olsa o hissederdi diye düşünüyorum.

Çatı muayenesi her hamileye yapiliyor mu yoksa belirli bi nedeni olupta mi yapılıyor ? Bide sadece ilk doğumsa mi yapılıyor yoksa her gebelikte mj yapılması gerekiyor ?

Umarım o yüzdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…